Der findes hverken forkerte kvinder eller forkerte mænd <3!

Der findes hverken forkerte kvinder eller forkerte mænd. Vi falder ofte altid for dem vi har brug for, for at udvikle os, selvom relation er uhensigtsmæssige for os på mange planer.

På det ubevidste plan stræber vi efter at blive hele mennesker, derfor forelsker vi os i en person, vi oplever, gør os hel. De sider, vi har fortrængt eller som vi ikke accepterer hos os selv, falder vi for. Det kan være både positive og negative sider.

Jo længere tid man er sammen som par, jo mer…e aktiveres inden i hver af parterne. Hvis man af forskellige grunde ikke er i stand til at opleve og erkende, at det er ens egne problemer og konflikter og tage ansvaret for disse, finde frem til årsagerne og bearbejde dem, giver man måske i stedet sin partner skylden for dem. Dette fører i mange situationer til skilsmisse.

Når vi får problemer og konflikter i vores parforhold har vi en tendens til at tro, at vi er sammen med den forkerte. Men at etablere en tæt relation vil altid give problemer og konflikter – bl.a. i form af forskellige behov i nuet. Da det også er de færreste, der er kommet igennem deres barndom uden sår i sjælen, kan man næppe heller undgå at det i nogle situationer springer op og bløder, når man skal indgå i en lignende tæt relation.

Det er derfor vigtigt at begge parter er villige til at åbne sig i en ærlig dialog, hvor man siger sin ærlige mening for at få den målt med sin partners med henblik på bedre at forstå både sig selv og sin partner. Man kan ikke alene nå frem til sandheden i sin egen bevidsthed. Man er tvunget til at kommunikere for at forstå sig selv i samspil med andre. Manglen i vores samfund er, at der ofte ikke gives plads til en sådan kommunikation.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.