Behandlingsform

Hver behandlingsform består af 4 dele
1. For-samtale
2. Selve behandlingen
3. Efter-samtale
4. Opfølgende samtale
Behandlingen kan være led i et længere og dybere behandlingsforløb med flere behandlinger, hvor hver behandling omfatter del 1-4.
Elementerne 1-3 foregår samme dag. Del 4, den opfølgende samtale, foregår for en enkelt session ca. en uge efter, for 5 behandlinger ca. en måned efter og for 10 behandlinger ca. 2 måneder efter og for et hel års klippekort ca. 3 måneder efter. Begge dage skal aftales samtidig.
Selve behandlingen *2
Generel information om selve behandlingen *2
Behandlingen *2 består hovedsageligt af holistisk og organisk tantramassage, men terapeuten og behandleren inddrager også elementer fra andre behandlingsmetoder, hvis terapeuten og behandleren finder det hensigtsmæssigt.
Disse andre behandlingsmetoder er holistisk og organisk totalterapi, organisk psykoterapi, kropsterapi, livsfilosofi, helkropsafspænding, klangmassage, hotstones  bevidsthedsberøring og healing Tao. 
Flere af disse behandlingsmetoder er terapeuten og behandleren ved at uddanne sig i.

Enkelt behandling

En enkelt holistisk og organisk kropsbehandling 3.750,- kr.

Prisen er incl. en obligatorisk opfølgningssamtale af ca. 1 times varighed.

Fleksibelt holistisk og organisk kropsbehandlings klippekort

Der kan også erhverves 5 , 10 og 26 turs Bodymindwhisper, kropsbehandlings, følelsesmæssig detox og SE chok og traume epigenetisk terapiforløb

5 sessioner 12.000 + 3000 moms = 15.000 kr (1000 kr i timen incl moms og skat)

10 sessioner 18. 000 kr + 4500 moms = 22.500 kr (750 kr i timen incl moms og skat)

26 sessioner 30.000 kr + 7500 moms = 37.500 kr (480 kr i timen incl moms og skat)

DEN PERFEKTE STØTTE TIL DIG /DIT BARN – dit indre, dine blokeringer/spændinger, dine følelser, dit ubevidste uhensigstmæssige mønster, heale dit indre barn og din situation LIGE NU!

Som medlem af 2 års (kun for klippekortet 26 gange) Bodymindwhisper El Camino Danmark supportforummet får du:

Et teleklasse, hvor vi diskuterer relevante emner, der vedrører familiemønstre, dysfunktionel handlemønstre m.m., hvor du kan få svar på dine spørgsmål og få direkte sparring.

Værktøjer og strategier, der guider og støtter dig trygt og sikkert væk fra de ubevidste mønstre m.m.

Inspiration, der opbygger dig mentalt og psykisk, styrker dit selvværd og din selvtillid, så du kan komme meget mere hel og stærk ud af mønstrene, hvor du har mulighed for at få personlig sparring og hjælp fra mig med netop de udfordringer og problemer, du sidder i.

På vores gruppe har du desuden mulighed for at både at se og tale med de andre medlemmer. Det er en unik mulighed for at støtte og sparre med hinanden.

Det er ren healing at opleve den gensidige forståelse hos andre – at møde, spejle og sparre med andre, der har oplevet de samme ting, som du har – at møde andre mennesker, der sidder med de samme tanker, problemer og udfordringer, som du selv gør, samt de har gået i et længere og dybere Bodymindwhisper forløb hos mig.

El camino Danmark retreat handler om i slutningen af dit Bodymindwhisper forløb på 26 gange sammen med andre som har lignende proces og fordybelse i deres Bodymindwhisper forløb af 26 gange. at trække sig fra verden for at lade det ydre livs mange krav og gøremål træde i baggrunden for en stund, så det indre liv får plads til at udfolde sig. Nye tanker og indsigter får mulighed for at komme i forgrunden, og man kan se sig selv i et andet lys.

Forfrisket, forundret – og måske forvandlet…
Et El Camino Danmark Retreat gruppe er en mulighed for at opdage – måske genopdage – hvilke enorme ressourcer, der ligger gemt inden i os, når blot vi lytter til dem og finder en måde at forbinde os til dem på. På arbejdspladserne  i dag kræver en enorm personlig indsats, hvis man vil lykkes med det, og ikke så få medarbejdere mærker stress, krydspres, udbrændthed og fremmedgørelse lige rundt om næste hjørne.

El Camino Danmark retreatet er en invitation til at stoppe op og via stilhed, ro og fordybelse få skabt en kontakt til dit indre jeg. En pause i hverdagen, hvor omgivelsernes – og dine egne – forventninger for en stund sættes i bero, og hvor det indre lederskab trænes og udvikles, så ydre pres efterfølgende mødes med en indre, forankret styrke.

Dette El Camino Retreat er udviklet og gennemføres i den storslåede og samtidig tilpas overskuelige og smukke natur i Danmark start fx fra Bornholm, Mols bjerge eller ved Vesterhavet m.m. og slutter ud til Danmarks ende. Retreatet bliver rigt på ydre – og indre – oplevelser med vandreture, ophold i naturen, samvær i stilhed og en dyb indre proces for den enkelte deltager. Alt sammen med det formål at få os ud i sanserne, ned i tempo, ind i os selv – og op i energi.

FACILITATORER OG LEDER AF  EL Camino RETREATET
El Camino Danmark Retreatet ledes og faciliteres af en erfaren holistisk og organisk multi terapeut og traume terapeut, multi holistisk kropsbehandler og rutineret pilgrims vandre v/ Oliver Trochanter.

Bodymindwhisper v/ Oliver Trochanter brænder for indre lederudvikling og kender ruten og har erfaring med hvad man kan komme ud for lidt af hvert.

Oliver har erfaring som terapeut, Oliver er især optaget af at hjælpe mennesker til en dybere forståelse af sig selv, deres mission i livet og den sti, de vælger at følge.

Oliver brænder for at støtte mennesker i deres personlige processer og hjælpe med at bringe de inderste ressourcer frem, til gavn både for den enkelte, i det liv de lever her og nu, og for deres omgivelser.

Du bliver en del af:

  • En hemmelig og lukket Bodymindwhisper -gruppe.
  • Et netværk af mennesker, der alle på en eller anden måde har haft de samme problematikker som dig tæt inde på livet (mange, der har været i dysfunktionelle forhold og relationer med deres partnere,  føler sig helt alene i verden med de alle tanker og følelser, de oplever).
  • I denne gruppe finder du ud af, at du slet ikke er alene – så langt fra.
  • Bodymindwhisper-gruppen er din daglige lige-ved-hånden hjælp, hvor du kan dele frit fra leveren og få støtte og sparring på dine tanker og følelser.

Hvorfor dette supportforum?

Fordi det kan føles enormt ensomt at være fanget i et forhold til sine mønstre m.m.

Ofte har man været til og fra fx narcissisten og psykopaten et utal af gange og har forsøgt at afslutte forholdet ligeså mange gange.

Men på en eller anden måde havner man altid tilbage i armene på vedkommende igen, selv om man inderligt ønsker at komme væk fra ham/hende.

Følelsen af skyld, skam og flovhed over, at man bliver ved med at gå tilbage til den mand/kvinde, der igen og igen misbruger en, fylder rigtigt meget.

“Hvorfor kan jeg ikke bare afslutte det og komme væk fra vedkommende?” spørger man igen og igen sig selv.

Til sidst sidder man tilbage som en tom skal af sig selv. Drænet for energi.

Drænet for livsmod.
Drænet for livsglæde.
Frustreret.
Deprimeret.
Apatisk.

Og man aner ikke, hvordan man finder tilbage til den, man oprindeligt var.

Det er svært for ens omgivelser, familie og venner at blive ved med at lægge øre til de frustrationer og historier, man fortæller om forholdet til fx narcissisten og psykopaten – og det er svært for ens omgivelser at forstå, hvorfor du ikke bare går fra vedkommende.

Måske er du helt alene med din kamp for overlevelse og andre kan se det, men de gør ikke noget for at hjælpe dig.

Du siger jo ikke noget til nogen.

Endelig et sted, hvor du bliver forstået!

I dette forum møder du den forståelse og rummelighed som du længe har ledt efter – uden at du skal forklare dig ydeligere.

Det er her, du endelig kan trække vejret.

Det er her, du selv får de indsigter og den forståelse, som du i dit stille sind søger.

Det er her, du endelig kan begynde at få kontakt med dig selv igen.

Det er her, du for alvor kan begynde din rejse væk fra dine fængslende mønstre og finde hjem til dig selv igen.

  • Hvem står bag støtteforummet?

Hver dag hjælper jeg mennesker med at komme i kontakt med dem selv – krop og psyke via 1-til-1 traume terapisamtaler, kropsarbejde og rådgivning.

Det er dog begrænset, hvor mange mennesker jeg kan nå at have igennem 1-til-1 terapsamtaler – og jeg vil gerne hjælpe ENDNU flere til at nå samme sted i deres liv.

Derfor har jeg skabt dette forum, hvor du både kan få den hjælp, du har brug for samt mødes med andre mennesker, der har oplevet det samme.

Vær venligst opmærksom på at hensigten med den information og hjælp du får i dette forum er ment som en hjælp til at identificere og genopbygge de områder i dit liv, du oplever udfordinger med.

Lider du af en alvorlig psykisk eller fysisk lidelse beder jeg dig henvende dig til din læge med det samme.

Den viden og de informationer du får her, kan ikke erstattes med lægelig diagnose eller behandling.

Materialer du får adgang til via supportforummet er beskyttet af dansk lov om ophavsret.

Ingen dele af den information og viden du får adgang til i dette medlemsforum, må kopieres eller gengives hverken helt eller delvist på nogen som helst måde.

© 2021 Oliver Trochanter

Praktisk info

Henvisning og tilskud

Jeg kan ikke tilbyde dig, at tage imod en henvisning fra din læge, da jeg ikke har overenskomst med den offentlige sygesikring.

Samtalerne foregår over kun online skriftligt, via telefonen eller messenger og fysisk på den uges el camino Danmark retreat.

Jeg holder fysisk til i København – og i Vejle klinik praksis engang om måneden hos den 6. sans på Krystalgade 34, 7100 Vejle.

Åbningstider
Der er åbent for samtaler mandage, tirsdage, onsdage, torsdage,  fredage, lørdage og søndage mellem kl. 09 – 24.

Der er lukket når jeg er på ferie, på uddannelser, supervision, egen terapi, el camino vandre turer, når jeg er syg og kurser flere gange om året.

Jeg tilbyder dag, aften- og weekendtider!

Betalingen en særpris  37.500 kr. incl moms for 26 måneder i et længere og dybere Bodymindwhisper tilknytningsbaseret kropsbehandlings, følelsesmæssig detox og SE chok og traume epigenetisk terapiforløb, plus en uges el camino Danmark retreat er din bekræftelse på vores aftale.

Du skal selv betale transport, kost og logi (egen bruger betaling) under en uges el camino Danmark retreat hos Bodymindwhisper forløbet.

Din aftale er først endelig bekræftet, når jeg har modtaget 1. Rate 7500 kr betalingen fra dig., så er der kun 25 rater tilbage af 1200 kr pr/mdr.

Kan deles op i 26 rate betalinger denne meget fordelagtige pris.

Du kan kun betale via bankoverførsel på min erhvervskonto nr: 5327 0242030

Afbud

Da jeg har mange på venteliste beder jeg dig melde afbud hurtigst muligt og senest 48 timer inden vores sessions samtale, så jeg har mulighed for at booke en anden ind.

Afbudsgebyr

Melder du afbud med 48 timers varsel er der ingen afbudsgebyr.

Melder du afbud senere end 48 før vores samtale, betales 100% af samtale-prisen eller du får et klip i klippekortet.

Alle priser er incl. moms og du kan læse mere om vilkår og betingelser her: