Den holistiske bodymindwhisper’ s vigtigste opgave er at genoprette et naturligt fungerende energisystem i krop og psyke. Kort fortalt må seksualenergien sættes fri og stilles i individets tjeneste. Når dette sker i mine dybere og længere varende behandlingsforløb forbedres livskvalitet og helbred. Livskvaliteten er den bedste medicin, og frisættelsen af livsenergien er den enkleste og hurtigste vej til livskvalitet. Derfor er seksualiteten sådan en vigtig nøgle til heling.

Vores kropslige energi er vores rygrad. Det er grundstammen, som alt andet i os skal hænge på som grene. Og denne energi er seksualiteten. Det er kineserne og de andre kulturer enige om.

Det er først, når vi får løftet den seksuelle energi – rejst den seksuelle energi så den frit kan strømme fra rod til krone chakra, fra top til tå – at vi er helt vågnet op bevidsthedsmæssigt.

Jeg anvender yonimassage og prostatamasaage for at hjælpe kvinder og mænd med at genoprette kontakten med kønsorganerne, bækkenbund og alle de muskler og øvrige strukturer, der findes i bækkenet.

Jeg mener, at den vigtigste årsag til vores sygdomme idag er, at vi ikke lever, at vi ikke har livskvalitet, at vi ikke tør være dem vi er, først og fremmest at vi ikke står ved vores følelser, vores krops behov og frem for alt vores seksualitet.
Jeg tror ikke, at vi bliver mere sunde, før vi får en anden og sundere og mere helende holdning og adfærd til seksualiteten i vores samfund.