Du kan komme i kontakt med den hvis du er klar og tillader det i mine behandlinger og behandlingsforløb.

Den er også meget andet.
Den er guddommelig, intelligent, årvågen og fyldt med evig visdoms og viden om livet. Livskraften og energien bærer al den information, der er grundlaget for cellernes kommunikation, kroppens matrix form og funktion, for hjernen og for vores intelligenser. Energien strømmer. Den strømmer mellem poler. Disse poler er helt grundlæggende maskuline og feminine.

Hvis vi vil leve er lykkeligt liv, må vi være vores køn og eje vores seksualitet.

Det at udforske gennem et dybere og længere varende behandlingsforløb i min behandlingspraksis, acceptere og forstå dig selv, og dele ærligt, er vores eneste reelle mulighed for udvikling. Gennem forståelse og integration kommer forandring og heling.

Alt hvad der er godt i os, kommer dybest set fra udfoldelsen af vor livsenergi. Vores lykke, sundhed, kreativitet, initiativ og drive. Vi lykkes først som mennesker, når vores liv blomstrer. Det sker, når den seksuelle energi, vores livsenergi, får lov til at flyde naturligt i alle dens forunderlige former.
En af vejene til at blomstre er at arbejde direkte med sine blokeringer, spændinger og seksualitet. En anden vej er at udfolde sig kreativt i sit virke og gøre gode ting i verden. Men også her må lysten drive værket, som man siger; og lysten kommer som en boblende og sprudlende kilde, dybt inde fra livet.

Seksualitet er derfor ikke bare fysisk, men også emotionelt, mentalt og spirituel. Faktisk trænger seksualiteten igennem alle dele af os, igennem hele vores eksistens. Det er, når vores livsenergi gennemstrømmer os og cirkulere i os, at den udfylder vores personlige rum og gør det muligt for os at indtage dette rum og finde en veldefineret grænse mod omverdenen. Kun hvis vi tør være os selv, også kropsligt og seksuelt, kan vi have integritet.

Seksualitet hænger derfor uadskilleligt sammen med eksistensen.

Vi du eksistere – og være helt levende, sund og lykkelig – må du stå ved dit køn.