Jeg arbejder på 4 planer:

Det fysiske plan, energi, følelses og bevidstheds-planet – med hele det unikke menneske, du er.

Som tantramassage behandler er jeg din allierede i kommunikationen med din krop og dit sind. – så du kan mærke, hvem du virkelig er! Jeg tager udgangspunkt i din krops udtryk og tilbageholdte ressourcer, samt frigørelse af åndedrættet. Krop og åndedræt viser vejen. Bag åndedrættet findes en livgivende kraft, som er skabende, formgivende og transformerende. Ved hjælp af mit nærvær og åbne hjerte kan jeg støtte processen. Når krop og åndedræt giver efter – åbnes der til afspænding, indsigt og forandring.

Om Oliver – Kort om dig – hvorfor har du valgt dette fag/skæbneopgave

Jeg går på hjertets vej, åben, selvudtrykt og tæt på dem, jeg holder af. I mit hjerte fandt jeg svaret på, hvad jeg skal ”her på jorden”:

Meningen med mit liv er kærlighed, at udbrede kærlighed, at skabe kærlighed omkring mig – og at være kærlig. Siden har jeg set, at jeg i sin tid fulgte en helt almindelig uskreven regel i samfundet om ”at styre med hovedet”, som de fleste af os følger uden at tænke over det. Det betød, at jeg var i mit hoved hele tiden, jeg havde lukket ned til hjertet. Denne uskrevne regel vil jeg ikke af med eller lægge for had, den har bragt os langt, men nu er det tid til at løfte en ny aftale op som ledestjerne i det danske samfund. Lad os aftale at styre med hjertet.

Vi kan stå, og står ofte forskellige steder i vore liv – gør tingene og lever meget forskelligt….Og alligevel er der et bånd, en energitilknytning som jeg mærker stærkere og stærkere! Jeg VIL være her i fuldt virke og fuldt format i kærlighed det er min skæbne opgave her i det fysiske liv på jorden! Hverken mere eller mindre, og det er op til mig at tage ansvar for det! Jeg har kapacitet og kraft til det – og jeg har lyst til at bruge den, og jeg har lyst til den bruges på den gode måde, skal gå frem med kærlighedsenergien. Det handler om at investere i kærlighed til sig selv, mit hjerte, udvide og eskpandere feltet og med mine medmennesker…

Det er min indgangsvinkel til mit hjerte arbejde med mig selv og mine klienter i mine tantramassage behandlinger.  Vi kan gøre meget alene, men der er en begrænsning og resten skal mødes med en højere frekvens, healende, forløsende, transformerende og kærlige vibrationer.

Vi alle er for et kort øjeblik stoppet op for at, at møde hinanden, for at elske, for at dele. Dette er et dyrebart øjeblik, men det er kortvarigt. Det er en lille parentes i evighed. Hvis vi lever med omsorg, ubekymret og kærlighed, vil vi skabe overflod og glæde for hinanden og så har dette øjeblik været værdifuldt.

Det er i selvkærligheden, at vi føler os værdige til at leve det liv vi drømmer om, med den højeste vibration. Hvis du tænker ”Hvordan skal jeg komme til at elske mig selv?”

Hvis du vil dybere ind i hvad selvsabotage er for dig, hvor den kommer fra, og hvordan du kan åbne dig for selvkærligheden så selvsabotagen ikke længere dominerer dit liv.

Bestil tid

Hvis du vil bestille tid til en behandling, behandlingsforløb eller andre produkter, så kontakt bodymindwhisper via telefon eller e-mail.

Du kan ringe mandag til torsdag mellem kl. 9-12 og fredag kl. 9-11 på tlf. 29880893 eller send en mail: kontakt@bodymindwhisper.dk

Uden for almindelig telefontid, læg en besked på telefonsvaren med navn og nummer, så ringer bodymindwhisper’ s sekretær tilbage hurtigst muligt.

Mail: Mails besvares så vidt muligt alle hverdage.

SMS BRUGES af klinikken.