Hvorfor tantramassage?

Du har sikkert prøvet at være i en tilstand hvor alt bare lykkedes. Hvor alt kom til dig uden anstrengelse. Det er den tilstand der kendetegner at vi er i kontakt med universets skabelse. At vi interagerer uden modstand med alt der er. Den tilstand hvor vi erkender, at universet responderer på os og at vi skaber nøjagtigt hvad vi følelsesmæssigt vibrerer med. Det vil sige den følelsesmæssige frekvens som vi befinder os på og udsender.

Alt er energi der vibrerer. Alt er frekvens. Vi har en tendens til at forblive på den frekvens som vi plejer. Det betyder at vi tænker de samme tanker og føler de samme følelser som vi plejer, i forhold til det vi gerne vil have anderledes i vores liv. Men vi kan ikke udvikle os ved at tænke det samme = forblive på samme frekvens som problemet. Vi må hæve frekvensen, så den passer til det vi gerne vil – til den udviklede udgave af os selv. Vi tiltrækker den samme frekvens som vi selv vibrerer med. Så vil vi tiltrække andet i vores liv end vi har nu – bedre forhold til andre mennesker, mere glæde, mere flow, lethed, penge, at andre behandler os på en anden måde, mere udvikling, mere erkendelse etc. etc. så…… må vi hæve vores frekvens.

Kroppen husker, og den tager form efter, hvordan vi har haft det i vores liv. For både vores fysiske og psykiske udvikling gælder det, at “tryk avler modtryk”. Det er i kroppen, vores indstilling til fortid, nutid og fremtid bliver til. Det er denne ubevidste indstilling, som bestemmer vores psykiske tilstand. Hvilken udvikling ligger gemt i kroppen – er den åben over for omgivelserne, har den fået støtte og omsorg, er dens ytringer blevet mødt og anerkendt osv? Kroppens holdning er ikke ligegyldigt – den fortæller noget om vores psyke, og hvordan vi vælger at møde livet.

For at udvikle os som mennesker må vi ændre på tre aspekter i vores liv. Kroppen er det ene aspekt, det andet er vores adfærd, og det sidste er, vores tanker. Har vi en sund krop, giver det ro, overskud og følelsesmæssigt balance. Har vi styr på vores tanker, opnår vi overblik, klarhed og en god sans for at prioterer, hvad der er væsentligt. Får vi styr på vores adfærd, bliver vi bedre til at søge løsninger, handle proaktivt og på et overordnet plan finde en mening med tilværelsen. For at ændringer i kroppen skal have en effekt på resten af vores liv, må de derfor følges op af ændringer i adfærden og tankerne.

Det liv, vi har levet, sætter sig i vores krop, og kroppen husker det på et ubevidst plan. For at vi kan blive frie som mennesker, må vi genåbne de steder, vores krop har lukket sig sammen, så den indstilling, vi har til livet, bliver genåbnet.

En bedre kontakt til vores krop er det, som udvikler os, giver os frihed og skaber kontakt til det kreative potentiale, vi rummer.

Vi skal længere ned i kroppen for at mødes i en forløsende, transformerende og healende sundere kontakt/møde og til opvågning. Så er så spørgsmålet, om mørket eller lyset skal vinde det valg eller kamp. Det er ikke sikkert at man ønsker at vågne op, da der er alt for meget smerte, at tage ansvar for.