Tantramassage healing

er den mest vidunderlige form for behandling man kan få.. Tantramassage healing er en enkel og blid metode til at afstresse krop og sind og genskabe den naturlige tilstand af sundhed, harmoni og balance.

Vi mennesker er først og fremmest energivæsener. Det vil sig at vi består af x antal atomer som har en frekvens/ energi. Vi er alle i besiddelse af et energilegeme, som udfy…lder vores krop og bredere sig videre ud i form af en aura, og som er det, der bibringer vores fysiske krop dens liv, sundhed og vitalitet. Når energisystemet bryder sammen eller blokeres på en eller anden måde, så vil livskraften holde op med at pulsere i de tilsvarende dele af kroppen, og dette fremkalder en dårlig sundhedstilstand i vores fysiske system.

Ubalancer i kroppen skyldes blokeret energi, og når disse blokeringer ophæves, vender kroppen tilbage til balance, og fysiske symptomer kan forsvinde. Man vil føle sig mere energifyldt, lettere, måske gladere. Dette er kort fortalt, hvad der sker under en healing.

For mange mennesker er healing et mysterium, en kombination af mystik, religiøs tro og mirakler. Hvis der er noget mystik ved healing, så er det kun, fordi folk ynder at tro det. Der findes logiske forklaringer på det meste, blot man gør sig den ulejlighed at undersøge sagen. Healing er simpelthen en overførsel af frekvenser, dvs. den energi, som ligger til grund for alt liv. For at kunne forstå og acceptere healing, må man have et større verdensbillede end det traditionelle naturvidenskabelige. Endvidere må ens verdensbillede indeholde noget større end det fysiske menneske, dette større kan kaldes Gud, Universet, Højere bevidsthed eller lignende. Healing er nemlig evnen til at kanalisere energi fra dette større til klienten. Healeren er redskabet, hvorigennem energien formidles videre, og når energien kommer ind i klientens krop, er kroppen så intelligent, at energien bruges til at skabe balance, hvor der før var ubalance. Dette kan dog først ske, når klienten på et eller andet plan er klar til denne healing. Healeren kan altså ikke presse noget igennem, som vedkommende ikke er parat til bevidst eller ubevidst.

Tantramassage healing er en meget betryggende behandlingsform, i de tusinde af år den er blevet praktiseret er der aldrig blevet rapporteret om tilfælde hvor mennesker er blevet fysisk skadede eller er døde som følge af healing. Det er simpelthen ikke muligt med healing kan man ikke give forkerte medikamenter eller udføre forkerte operationer. Men tantramassage healing er også en meget kraftfuld behandling. Mange mennesker undervurderer dens styrke, for mens den finder sted er det eneste de mærker, lidt snurren og varme i kroppen, samt en meget rolig afslappelse. Men der kan være kraftige eftervirkninger.

Mange spørger, skal man fejle noget for at få tantramassage healing. Nej bestemt ikke, alle skulle give sig selv den gave, engang imellem at få healet krop-sind og sjæl, og megen sygdom vil holdes på afstand, Livskvaliteten vil højnes idet man vil komme i balance med sig selv og sine omgivelser.

Det kan jeg hjælpe dig med at værne om og modtage dine sårbare rum …må jeg give dig troen tilbage til selvkærligheden, forbindelsen til din krop, åndedrættet og seksuelt forståelse i mine kombinerede tantramassage, organisk psykoterapi og bevidstheds berøring hos mig i København.