Kærlighed er den stærkeste, helbredende kraft, som jeg bruger i mine behandlinger.

Når der er knuder på seksualiteten, kan de forløses og helbredes, når kærligheden møder seksualiteten. Kærligheden er den fundamentale kraft, der får os til at vågne op og realisere os selv.

Knuder på seksualiteten er et symptom på det, man skal arbejde med. Dybest set handler alle problemer om vores eksistens – om kærligheden, og om at vi ikke kan finde ud af at være os selv. Det er det, som vi mennsker har sværet ved.

Kun når mine klienter føler sig mødt og “elsket” kan denne åbne op for det inderste og sværeste og dele alt det, der ikke fungerer og som ikke er i orden. At dele er at hele. Så snart det svære deles, især alle de vanskelige følelser og tanker – kan helbredelsen begynde.

Når seksualiteten skal heles, gælder det derfor om at hjælpe mennesket af med deres egen fordømmelse og undertrykkelse af sig selv og frem til at tilgive sig selv. Nøglen til dette er bevidsthed. Kun igennem forståelse og indsigt kan mennesket blive frit. Kun igennem kærlighed til sig selv kan mennesket blive helt.

Min opgave som terapeut og kropsbehandler er derfor at blive ved med at “elske” mine klienter, indtil denne er i stand til at elske sig selv igen.

Livskraften er nødvendig for at føle, tænke og leve. Livskraft er nødvendig for at elske. Vi bliver syge, fysisk og psykisk, når vi lukker ned for vores liv.
Når seksualitet og kærlighed – vore primære talenter i krop og sjæl, lukker ned, taber livet sin levende kvalitet.

Dengang jeg kom tilbage i verden, trådte i karakter og byder nu på mine talenter i alle relationer. Det blev til værdi i verden, for sig selv og andre. Opdagede jeg, hvilke talenter jeg var født med og medfødte evner og skulle bringe i cirkulation og integrerer i mig selv og samfundet, hvad var jeg god til, og ikke alene uddannelserne kunne gøre det hele. Fandt ud af hvad formålet med mit liv er (livsformål).

Heling i mine behandlingsforløb har 4 trin: følelser, seksualitet, kærlighed og eksistens.
Først må seksualiteten afdækkes, for den gemmer sig under alle mulige svære, gamle følelser. Så må seksualiteten heles, så livets strøm igen kan cirkulere i mennesket – det er strøm på batteriet igen. Så må al denne livsenergi forvaltes på psykiske og sjæleligt niveauer, så mennsket vågner og indser, at det er et kærlighedsvæsen. Og endelig må det tilbage i god brug i virkeligheden, til gavn for sig selv og sin omverdenen.