Yoni massage

Yoni er et andet ord for kvindens køn. Berøring af yoni er en naturlig del af tantramassagen.

Det hele menneske
Ved afspænding af fx bækkenet i mine tantramassage behandlinger arbejdes der samtidig med alle andre dele i kroppen, da der er direkte fysisk, energimæssig og følelsesmæssig sammenhæng til resten af kroppen.

De fleste mennesker i vesten er mere eller mindre spændte i bækkendbund, hvilket kan relatere til:

– Oplevelsen af chok, sorg, eller tidlig oplevelse af afvisning. Det kan relatere til frygt og rædsel eller perioder af utryghed og dødsangst. Eller at skulle klare al ting selv – at overleve.
– Der kan være tale om psykiske eller fysiske overgreb, “hård opdragelse”, rigid familie – eller samfundsmoral og dermed skam, tidlig tilpasning eller pottetræning og dermed tilbageholdt kønsidentitet og seksualitet samt kreativitet og livsglæde.
– Spændinger kan også skyldes ulykker f.eks. fald på halen eller skoldning, operationer, omskæring og svære fødsler.

Spændinger i bækkenbund hænger altid sammen med tilbageholdt vejrtrækning i brystkassens samt spændinger i skuldre, hals og nakke samt i ben og fødder.

Spændinger i og omkring brysterne (ofte omkring hele brystkassen) – kan skyldes fx usikkerhed ved at blive voksen, at tillade sig at være kvinde, at være for synlig eller “for lille”, ikke at have mælk nok til sine børn o.m.a.

Følelser eller erindringer dukker ofte op under eller efter sessionen og skyldes, at årsagerne til spændingerne træder tydeligere frem og dermed kan blive erkendt og bearbejdet. Det er ikke sjældent at problematikken i virkeligheden stammer fra forældre, familie og samfund.

Det kan være et godt supplement til afspændingsarbejdet at tage kontakt til f.eks. Psykolog, læge urolog, fysiurg eller osteopat.

I kvinder har mange spændinger i underlivet. Måske har i mere end en gang givet efter for mandens lyst til sex, uden at i selv havde lyst. I har ikke været afslappet nok til at tage imod ham. Når i ikke er afslappede og åbne, spænder i underlivet og den orgasmiske energi kan ikke flyde frit.

I mister både kontakten til jer selv og jeres partner, og sex bliver mekanisk i stedet for at være dyb og inderlig. Gennem min tantramassage får du løst op for spændingerne. Både i din …yoni og i resten af kroppen. Du lærer at give slip, og give dig hen og tage imod. Det vil også afspejle sig i andre aspekter af dit liv.
Min tantramassage behandlinger er for dig der ønsker at åbne for en dybere energi i din yoni, og opnå større bevidsthed og kontakt til din autentiske skaber og healingskraft. I tantramassagen har jeg fokus på at hjælpe dig til at åbne de steder i kroppen, hvor energien er blokeret, og dermed frigøre den seksuelle energi.
De fleste af jer kvinder lever i en travl hverdag. I stresser og prøver at holde styr på det hele. I bliver kontrollerende, hårde og mister kontakten til kroppen og den feminine energi. I har glemt jeres indre sensuelle kvinde. Hende der er blød, feminin, sårbar og hengivende. Men hun er der og hun længes efter at give slip.
I den sidste del af massagen, er det muligt for kvinden at få yoni massage/indre vagina massage. Det er fuldstændig frivilligt om kvinden ønsker yoni massagen! Massagen giver en dyb afspænding og hjælper med, at forbinde kroppen med følelserne. Ved at opleve at der er tid og plads til hendes behov, kan der opnås ved at tillade sig selv en dyb tilstand af nydelse, glæde, gennemstrømning, flow, cirkulere det rundt og trække det op til hjertet med åndedrættet og ekstase.