Heartworks Lomi Lomi er en af Hawaiis oprindelige massageformer.
Denne helkropsmassage bruger hænderne som hjertes instrument, hvilket gør det muligt at åbne krop, sind og sjæl på alle planer.
At give slip på det gamle og gøre plads for ny energi og kærlighed i dit liv.
Lomi Lomi er det hawaiianske ord for massage, og bogstaveligt betyder det at skubbe, trække og ælte.
Heartworks Lomi Lomi 1,5 – 2 timer – er en smuk massage, der bygger på intuition, indlevelse og fokusering. Massagen udføres ved lange, rolige og rytmiske strøg til afstemt musik under hele sessionen.
En dyb og sanselig massageform, hvor det er muligt at komme omkring de oplevelser, som vi alle lagrer i kroppen i form af spændingstilstande, eksempelvis en stiv nakke, smerter i skulder, ryg eller måske hovedpine.
Under massagen lindres muskelspændinger, infiltrationer opløses og der skabes et ”flow” i kroppens kredsløb, nervesystemet og det lymfatiske system stimuleres.
Dette giver forøget blodgennemstrømning og herved øges næringen til hver enkelt celle i kroppen samtidig med at ophobede affaldsstoffer fjernes. En fuldstændig og total afslapning for krop og sind.
Lomi Lomi har ingen alder og henvender sig til alle og er specielt velegnet, hvis du har været igennem en stress fyldt periode, og har brug for en massage, der giver dig ny energi og omsorg, og får dig helt ned i kroppen.