Bestil Gavekort til behandlinger

For gentagne holistiske og organiske kropsbehandlinger hos bodymindwhisper kan 5 og 10 behandlinger samt årskort erhverves og NU gavekort til en session af 180 min med holistisk og organisk tantramassage, kropsterapi, psykoterapi, livsfilosofi, hotstones, klangmassage og healing Tao.

Få tilsendt et gavekort til dig selv eller overrask dén, du elsker med et gavekort til en behandling eller behandlingsforløb og glæd din familie, en familie medlem, venner eller kæreste med et gavekort til bodymindwhisper Wellness behandlinger i København eller mobil behandling rundt i hele Danmark med posten i morgen (ved bestilling inden kl. 16 på hverdage).
Du elsker at forkæle opleve skøn velvære og afslapning! Overrask med et gavekort, der byder på wellness fra top til tå. Overrask med oplevelsesgaver, der byder på forkælelse fra inderst til yderst. Den heldige gavemodtager vil uden tvivl elske dig for at få et gavekort til vidunderlig wellness og forkælelse. For hvem elsker ikke at blive forkælet med oplevelsesgavekort der byder på alt fra holistisk og organisk tantramassage, kropsterapi, psykoterapi, livsfilosofi, hotstones, klangmassage og healing Tao.

Uanset hvem dette gavekort til wellness og forkælelse er til, er det den perfekte gave. Og lige meget om gaven er tænkt som fødselsdagsgave, valentinsgave, morgengave, bryllupsgave, eller til Mors Dag, Fars dag, så kan ingen gave umuligt forkæle mere!

Husk, at mine oplevelses gavekort til wellness og forkælelse er gyldige i 1 år.