Klangmassage i mine behandlinger

Ethvert menneske har sin egen klang. Med klangmassage er det væsentligt at fornemme klangen og tilpasse sig kroppens lyd og rytme. Indfinder et harmonisk samspil sig, opstår på et dybt plan afspænding, som kan virke befriende og smertelindrende. Anslagende på klangskålene, som hviler på kroppen, udløser svingninger, som breder sig til hele kroppen. Derved bliver blokeringer opsporet og behandlet. Gennem klangmassagen bliver kroppens egne selvhelbredende kræfter stimuleret.

Har man først èn gang oplevet klangmassage, fascinerer de overtonerige klange og de velgørende svingninger èn, så man bliver helt afhængig.
Løfter om mirakuløse helbredelser er ikke temaet her, men mere den i høj grad vidunderlige berøring, gennem de helt og holdent sfæriske-klingende, helsebringende virkninger af lyd.

Første gang jeg tog en session i klangmassage, oplevede jeg min egen fødsels, som ingen anden terapi og behandlinger kunne komme i nærheden af.

Hvorfor var klangmassagen så værdifuld for mig? Hvorfor er virkningen af den så omfattende og effektiv ?
De harmoniske overtonerige klange opfattede jeg som behagelige og beroligende ; de virker afspændende.
Klangmassagen berører os i vores oprindelige erfaringer – der hvor vi endnu havde grænseløs tillid. Derigennem kommer vi i en let trancetilstand, der tilbyder os et sikkert rum, hvor vi kan give slip og lade ske. Her vækker klangmassagen den helsebringende kraft i os.
De centrale erfaringer fra klangmassagen er den mangfoldige kundskab om, at alle muligheder for helbredelse ligger i os selv og at helbredelse opstår udfra os selv.

Den kropsorienterede klangmassageterapi knytter sig til den viden og de løsninger der allerede ligger i os. Med klangmassagen som vedvarende metode, bliver der åbnet op for den mulighed, at komme i kontakt med vores slumrende og latente viden, og benytte denne virkningsfuldt til løsning af problemerne.

Syngende skåle 

Hvis man ønsker at komme væk fra ord og stavelser til ren lyd, er det en mulighed at meditere til lyden af “syngende ” skåle i bodymindwhisper sessionerne. Tibetanske syngende skåle er blevet ret kendt i Vesten og er lavet af en særlig legering af syv kostbare metaller. Hver skål har sin egen særlige lyd. For at frembringe lyden gnides eller slås skålen med en stav (kaldet puja), der fremkalder overtoner, som virker beroligende og opløftende. I Østen har man benyttet dem i årtusinder til at fremkalde trance.

Man kan også bruge syngende skåle af krystal, som frembringer en harmonisk lyd, når de gnides med en pind. Forskellige skåle giver forskellige toner, og man kan få dem i de syv toner fra c til h, som svarer til de syv chakraer. Den rene lyd fra disse skåle og den høje vibrationsfrekvens, de udsender, er velegnede til at skabe ændrede bevidsthedstilstande.