Yoni massage med lingam

Når jeg masserer kvindes yoni med min lingam (med kondom på). Jeg masserer yoni´s indre, der hvor hun er dybt pansret, altså en eller anden form for blokering, følelser, der ikke vil flyde, et dødt kropsområde, noget, man ikke kan få udtrykt, erindringer, man ikke kan nå ned til. Ved på den ene eller den anden måde at hensætte kroppen i en højenergitilstand kan den fastfrosne energi, der er låst eller blokeret, og har mange spændinger, så hun kan genskabe og generobre sin livskraft, livsglæde og begynder at flyde i de døde områder igen.

Når vi opnår en højenergitilstand, giver den ikke alene mulighed for at bearbejde blokeringer, undertrykte følelser og oplevelser, den giver også mulighed for “gearskift” i energien. Dette er parallelt til gearskift i en bil, hvor omdrejningerne skal op i antal, for at man kan skifte til et højere gear, derefter skal omdrejningerne op igen osv. Gearskiftene er parallelle til skift i bevidsthedstilstanden.

Opøvelsen af fuldstændig frihed, hvilket vil sige at leve i overensstemmelse med kærlighedens flow, kan optrænes og gennemleves, gencirkuleres, gennemstrømmes og cirkuleres i den seksuelleenergi, men jeg holder tempoet nede så hun kan mærke sin yoni indvendigt. Jeg lader min lingam blive blød, og lader kvinden synke ned i sin krop og komme hjem i sin dybere længsel.
Jeg føler kærligheden til kvinden, mens jeg masserer hendes yoni.

Det er hjertet i lingam som masserer kvindens helligerum, skeden. Dette har stor effekt, og virker healende på kvindens seksualitet, sundhed, flow i kroppen, livsglæde og livskraft – Chi.

En kvindes underliv er et gyldent bækkenbund, det er noget af det mest sensuelle, følende, nydende og sansende organ, du kan forestille dig. Det er levende, vibrerende og kilden til de største og dybeste orgasmer. Det er i stand til at føle den største nydelse ved nærkontakt med manden penis helt uden bevægelse og friktion. Det er herfra din livsenergi strømmer, hvis du ikke er blokeret, spændt og pansret i vævet!

Kvindelig klienter lagrer dårlige oplevelser, herunder også dårlige sexoplevelser og andre traumer i vævet i underlivet – hvilket gør, at det blokeres og spænder op! At blokere og spænde op er ligesom at bygge en mur indvendigt i skeden. Her lagres følelser som gråd, sorg, vrede (af og til latter og glæde) samt smerte. Denne mur gør, at der efterfølgende er områder (ofte livmoderhalsen), som gør ondt ved direkte berøring. Ofte er blokering og spændinger lig med nedsat følsomhed – ved, sex, ved berøring, ved stimuli til orgasme – en nedsat følsomhed, som gør det svært eller umuligt at mærke dit vibrerende, levende, nydende underliv.

Med en dybere yonimassage er det muligt at fjerne dine traumer. Dybere yonimassage med lingam er en gammel tantrisk behandlings metode med meget stor effekt! Den forløser gamle som nye traumer i dybden og hjælper dig til at slippe tilstande, fysiske som følelsesmæssige, som ligger ”låst” i vævet. Det er ikke nødvendigt at kunne huske, hvad traumerne omhandler, da det ikke er tankekroppen, men følelseskroppen og den fysiske krop, vi to samarbejde arbejder med.
En dybere yonimassage med lingam kan give dig glæden, lysten og nydelsen ved sexlivet tilbage igen. Den har en omfattende effekt på hele dit generelle velvære. Når traumerne slipper, bliver der plads i din krop, til at du kan være der – der genskabes en positiv oplevelse af og forbindelse til kroppen igen. Mange af mine klienter fortæller, at det er ligesom at finde hjem i sig selv igen – efter at have smidt ubudne gæster på porten!

Kærlighed kan optrænes. At optræne kærlighed i selvkærlighed i bodymindwhisper behandlinger er at være nærværende og give udtryk for det der sker i kroppen og i hjertet uafhængig af din religiøse overbevisning eller foretrukne spirituelle metode. Hvis mine klienter ikke opøver kærligheden under holistiske og organiske kropsbehandlinger, bliver deres bevægelser og favntag reduceret til primitive drifter eller personlige psykoemotionelle behov.

Hvis du aldrig har oplevet dybe seksuelle energier strømme igennem dig i kærlighed, kan det være, at mine ord her lyder som det rene vrøvl, meningsløse ytringer, der ingenting betyder. Men de fleste af mine klienter har dog prøvet at blive strejfet kortvarigt af nåde, måske endda rystet eller vækket, at en åbenhed i processen, der rækker ud over deres fornemmelse af et begrænset selv, en åbenhed, hvori en sublim forening af selve væren på briksen pludselig blev åbenlys eller klar.

Hvorfor optræne vågenhed i forbindelse med holistiske og organiske bodymindwhisper kropsbehandlinger i seksuelle energier? Fordi de fleste menneskers seksuelle og følelsesmæssige liv, uanset hvor oplyste de måtte være på andre områder, er udfordrende. For de flestes vedkommende er seksuelle energistrømme gennem kroppen noget af det dejligste og samtidigt mest frustrerende i livet. Det er et skjult hjørne hos mine klienter, hvor de gemmer de pinlige hemmeligheder og forbudte drømme. Generelt set er et menneskets seksuelle liv blandt de mindst belyste aspekter af tilværelsen; selv mænd og kvinder, som er ved fysisk godt helbred, økonomisk sikre og spirituel bevidste har ofte komplicerede og problematiske sexliv.

Når du arbejder med dit seksualitet i bodymindwhisperterapi og behandlingsforløb og vokser i din seksuelle energier bliver mine klienter i stand til at favne sine vanskeligheder og hemmeligheder, de forekommer stort set hos os alle og forvandle dem til musik. Mine klienters seksuelle livs mislyde skyldes i mindre grad vores personlige historie eller violinens tilstand, men snarere manglen på inspiration, øvelse og dybde.

Hvordan kan mine klienter fortsætte med at udvikle deres evner til med åbent hjerte at forundres af den seksuelle kunsts musik? Den allervigtigste færdighed er at lære at dyrke kærligheden, åbenheden eller overgivelser ligesom i mine bodymindwhisper behandlingsforløbs processer, hvilket blot er forskellige ord for enhed, frie følelser eller fri væren, kilden til al ægte inspiration. Mine klienter kan øve sig på forskellige åndedrætsteknikker og bækkenbevægelser til hudløshed, men de vil ikke opnå et øjebliks ægte seksuelle energi ekstase, medmindre de er villig til at give helt slip på dem selv og åbne helt op for selvkærlighedens under.

Overgiv alt
Overgivelse indebærer at give slip på sin modstand som klient og åbne helt op over for, hvem du er. Det indebærer at give afkald på den lille malstrøm, du tror er dig, og forholde dig til den voldsomme livskraft i det hav, der i virkeligheden er dig.
Overgivelse for min klient indebærer at elske sig selv uden begrænsning. Det indebærer at sænke paraderne, så du kan mærke din kerne, når du er allermest ærlig, blottet og forsvarsløs. Dine muskler slapper af. Dit åndedræt bliver roligt og dybt. Din krop og dit hjerte åbner sig villigt. Overgivelse er indgangen til den dybest tænkelige seksuelle energier og livskraft.

Uanset følelsen, vrede, frygt og lukkethed, skal klienten føle dig vej gennem den, ånde gennem den, give slip i den, og bevæge sig ind i den kærlighed, der ligger bagved.
En kvindelig klients hjerte og kønsorganer er normalt tæt forbundet. For de fleste kvinders vedkommende er følelsesmæssig åbenhed, seksuel åbenhed og spirituel åbenhed alke sammen en del af den samme tillidsfulde, afslappede og kærlige gestus i selvkærlighed. For mange kvindelige klienter er det faktisk sådan, at deres dybeste seksuelle energier også er deres dybere spirituelle oplevelse.

Romantisk kærlighed adskiller sig fra den ubetingede, ubegrænsede kærlighed. Mange af mine kvindelige klienter vil gerne opfyldes af sex og kærlighed. Mine kvindelige klienter vil opfyldes af deres mænds penis, af hans kærlighed, fyldes op med energi og lidenskab. De fleste af deres mænd vil hellere tømmes af sex. Deres mænd behandler om sikkert som et kar, han kan hælde sine spændinger, blokeringer over i, sine frustrationer, sine byrder, sin sæd. Han vil have dig til at absorbere det hele og selv ligge udtømt tilbage. For ham indebærer seksuel nydelse at blive fri for stress. For mine kvindelige klienter indebærer det at blive opfyldt af kærlighed.
Det er let for mine kvindelige klienter at knytte an til deres mænds behov for udløsning og fastholde hans kærlighed i håbet om, at han er afhængig af deres partnere til det. Mine kvindelige klienter ender med at acceptere deres mænds seksuelle ritualer, fordi de tror, de er nødvendige for ham. Mine kvindelige klienter absorberer hans stress og ser ham derefter sove fredfyldt. Men hans sande potentiale som mand er langt større end det.
Hvis mine kvindelige klienter er godt tilfreds med deres middelmådige parforhold, skal de bare fortsætte med at være det kar, deres mænd er afhængig af.

Måske er du ganske godt tilfreds med jeres forhold og sexliv. Hvis jeres seksuelle forhold er rimeligt godt, uden dog at være fuldstændigt enestående, så er det måske på tide at invitere dig og din mand på nye dybder hos bodymindwhisper kropsbehandlings og terapiforløb.

Når jeg giver dybere yonimassage til kvindelige klienter trænger ind i hende med fokuseret opmærksomhed og skærpet bevidsthed, og når jeg gennemtrænger den kvindelige klient med hele bevidsthedsfeltet, er det universets kraft fra min sjæls dyb, der henrykker hende. Når jeg giver dybere yonimassage, så gennemtrænger jeg min kvindelige klient med min bevidsthed skridt for skridt. Først trænger jeg kærligt ind i hende følelsesmæssigt med min hjertelingam. Når jeg er i stand til at forblive fuldstændig nærværende og opmærksom på både mig selv og min klient, samtidig med at jeg trænger dybere ind i hendes krop med både krop og hjerte, og er klar til at forsøge at gennemtrænge klienten med min bevidsthed.

Hun kan tillade sig når hun er klar, til at overgive sig fuldstændig, fordi klienten kan mærke dybden i min bevidsthed. Klienten har tryghed, tillid og kan stole på mig, fordi jeg er nærværende, tilstede, åben, passer på hende og følsom over for hende. Klienten kan mærke den massive kærlighedskraft fra hele det åbne bevidsthedsfelt, der gennemtrænger klienten og åbner hende. Klienten giver gladelig slip under processen og svømmer hen i den absolutte kærlighed, hun altid har ønsket at modtage, den samme kærlighed, som strømmer fra klientens hjerte, forstørret af den dybere og helende yonimassage og overgivelse til den dybe værens lethed.

Kunsten ved dybere yonimassage ligger i min evne til at slappe af i kroppen og klienten tager imod sig selv og drages ud af sig selv og ind i hendes universelle kærlighed. Mens jeg gennemtrænger klienten med min kærlighedsbevidsthed, skal klienten øve sig på at optage sig i hendes kærlighedsenergis fylde.

Hvis mine kvindelige klienter holder sig tilbage, hvis de modsætter sig at være kærlighed, skal de bare registrere, hvad der sker og slappe af. Brug den tid, det tager. Vær medfølende over for din angst. Når klienten er klar, så giv slip lidt ad gangen, selv om klienten er bange, og bevæg dig ind i kærlighedens uendelige åbenhed. Lad dig falde frit ind i kærlighedens kolossale rum, i begyndelsen bare et øjeblik, og derefter i længere og længere tid ad gangen. Alt andet end dette frie fald ind i kærligheden er bare frygt og frygten skal sættes fri lidt efter lidt, mens klienten øver sig på overgivelsen i kærlighedens navn.

Når jeg gennemtrænger min kvindelige klient med kærlighed trods hendes modstand, arbejder på at få hendes hjerte til at blomstre i glæde, arbejder på at give hende dybde, når hun er overfladisk, rette op på hendes sande fokus, når hun føler sig fortabt, live hende op med humor, når mørket har sænket sig over hende. Jeg giver mine dybeste gaver til min klient, så lærer jeg samtidigt at give mine dybeste gaver til verden. Med øvelse for mine klienter kan de styrke deres svagheder og finde gaver frem fra en kilde af dyb kærlighed, frygtløs åbenhed og stor seksuel vitalitet.

Der er tre grundlæggende trin, når det handler om at forvandle konventionel seksuel energier til et redskab til dybere yonimassage og samhørighed i en bodymindwhisper holistisk og organisk tantramassage.

1. Mærk dine følelser fuldt ud

Uanset hvad klienten føler, skal klienten føle det fuldstændigt. Mærk sanseindtrykkene på huden og energien, der strømmer igennem din krop. Mærk dine følelser og tanker, mens de kommer og går uden at tilføje noget til deres naturlige flow. Mærk din krop, dit sind og følelser fuldstændigt uden at lade dig distrahere af noget.

2. Mærk dig helt ind i din egen følelser

Mærk dig vej gennem dine egne følelser. Mærk dit åndedræt. Mærk energien, der strømmer gennem din egen krop. Mærk, hvad du føler på hver eneste overflade af huden, munden, yonien, dit hjerte og resten af kroppen. Mærk din eget hjerte, følelser og ønsker. Dette kræver øvelse, men med tiden i et længere og dybere kropsbehandlingsforløb bliver du i stand til at mærke hele din krop, alle følelserne og tankerne næsten lige så tydeligt.

3. Mærk dig vej gennem selvkærlighed til det guddommelige

Mærk dig vej gennem din følelser og hinsides dem, indtil du kan mærke selve følelsernes natur. Det handler ikke om at prøve at forstå det intellektuelt, men om at føle, ligesom når du føler en stor musikers sjæl gennem vedkommendes musik, du hører ikke bare musikken, men opnår forbindelse til noget, der ligger indvævet og hinsides hver eneste tone og hver eneste pause.

Når du mærker dig vej gennem dine sanseindtrykkene og følelserne, bliver du opmærksom på selve følelsens rummelige karakter. Det er i denne rummelighed, at alting finder sted. Du ved, at du gennemlever denne dybere yonimassage oplevelse, seksuelle energier eller på anden vis, fordi du ikke længere tilføjer anspændthed, frygt eller lukkethed til øjeblikket, det nu, som er identisk med selve åbenheden. Enhver trang til at sanse og nyde forvandler sig til et kropsligt udtryk for fylde. Øjeblikket fortærer sig selv i kærlighed og resterne står tilbage uden for tiden.

Spirituel vækst afhænger af, at dybden i din opmærksomhed og forståelse opøves, på trods af din kropslige og sindsmæssige tilstand. Din opmærksomhedskilde er selve bevidstheden, tilværelsens åbenhed.

Seksuelle energier er en måde at fejre udveksling af kærlighed på med hele kroppen, kønsorganer og åndedræt, så dybdens åbenhed kan gennemtrænge kødet, tankerne og følelserne. Du må ikke lukke ned, trække dig væk eller gemme dig. At praktisere kærlighed betyder at forblive direkte, ansigt til ansigt, krop til krop, åndedræt til åndedræt, i så høj grad som muligt under den dybere yonimassage, også når du er ved at sprænges af nydelse, generthed, frygt og skam. Med lukkede øjne kan du søge indad, men du skal helst bevæge dig udad og ikke indad. Bliv hos mig i tykt og tyndt og av og åh, det er der, kærligheden udretter sin dybeste magi, hvor vi heler og generobre de døde områder dybt inde i yonien.

Seksuelle energier og dybere yoni massage kan løsne op for energien i din krop og dine følelser og frigøre din opmærksomhed fra bagateller, så du er fri til at føle det, der er ægte og inderligt sandt, helt igennem – istedet for blot at fokusere på en begivenhed og oplevelse ad gangen.
I øjeblikke med dybere yonimassage og seksuel energi intensitet skal du forsøge at anerkende det, som altid er sandt, det, der altid er øjeblikkets dybde. Vores kroppe er ganske simpelt udtryksmidler, gennem hvor du kan føle og udtrykke din dybeste sandhed, din grænseløse åbenhed, din guddommelige natur, den kærlighed, du er.
Forsøg at være kærlighed, og brug den seksuelle energi og dybere yonimassage til at fordybe dig med selvkærlighed gennem kropslig omfavnelse, indføling, indåndinger og udåndinger og gennemtrængning af guddommelig kærlighed, men føl dig altid vej gennem begærets farver og være med det guddommelige.

Vores kroppe er bygget, så seksuelle energier stimulerer vores energier i kroppen og åbner vores hjerter. Vores fornemmelse af at være i live forstærkes og vores opfattelse af skønhed og perfektion forherliges. Seksuelle energier henrykkelse er det tætteste, de fleste af os kommet på religiøs ærefrygt.

Da en kvindes hjerte og kønsorganer er direkte forbundet, flyder hele hendes krop med kærlighedsenergi, når hendes hjerte åbnes, inklusive hendes kønsorganer. Hendes seksualitet og energier er fyldt med ægte kærlighed og omsorg. Når en kvindelig klient udvikler sig og vokser spirituelt, fylder kærlighedsenergien hendes krop helt naturligt via dybere yonimassage; faktisk er hendes spirituelle vækst i høj grad et spørgsmål om bevidst at øve sig på at modtage kærlighedsenergien i hver eneste del af kroppen, således at hendes krop åbnes, slapper af og strømmer kraftfuldt som udtryk for dyb kærlighedsenergi gennem et bodymindwhisper kropsbehandlingsforløb og dybere yonimassage.

Seksuelle energier, blokeringer og spændinger og sex er som regel der, hvor du tydeligt mærker dine energiknuder. Hvilke dele af din krop er mest åbne for eller yder mest modstand mod orgastisk nydelse? Sex er ofte det sted, hvór du allermest ønsker den guddommelige kærligheds indtrængen, samtidig med at du yder størst modstand mod den. Indtil du er klar, vil du prioritere alle mulige behov højere end at give efter for dit dybe ønske om at leve som legemliggjort kærlighed.

Den kan være nøglen til at inkarnere kærlighedsenergien i hele kroppen, og derfor kan den være frugtbar for din evne til at blomstre spirituelt, samtidig med at du velsigner andre med din strålende og kærlige hjertekraft.

Bodymindwhisper dybere yonimassage er, at seksuelle energier bruges som et middel til indvendig afspænding, derfor skal du øve dig på at afrunde din energi snarere end at udtømme den. Åbn dig ind i begæret, og erkend din kraft. Jo mere du forstørre begæret gennem seksuel energi arbejde uden udløsning, i jo højere grad skal du matche kærligheden til begærets størrelse. Stor seksuel energi nødvendiggør stor kærlighed. Ellers bliver forstørret seksuel energi trang til noget dæmonisk, der undergraver flowet og bliver til rå gramsen og forbrug. Men når du lader dit begær hvile i selvkærlighedens åbenhed, vil begærets skarphed fortabe sig i dens vidde. Der er masser af plads i uendeligheden, og stor seksualitet breder sig ind i stor kærlighed. Brug seksuelle energier til at forstørre begæret, ikke til at formindske det. Forstør begæret som dette øjebliks grænseløse rum.

Det er dit ansvar at finde en kærlig og godgørende måde at finde den energimæssige balance på gennem bodymindwhisper’ s holistiske og organiske tantramassage før dine lyster antager deres eget “dæmoniske” liv, adskilt fra din dybe hjerteintegritet. Tag imod begærets øjeblik som en indtrængende invitation til at huske på og aktivt anspore dine dybeste længsler og hjertegaver med hele kroppen. Det, du virkelig vil have, er også det, du virkelig ønsker at give. Kærlighed. Uendelig kærlighed. Inderst inde ved du det godt. Dybere yonimassage kan være øjeblikkets åbenbaring af skæret fra denne evige viden. Begæret er en stråle af dette lys. Gå gennem begæret, gennemleve kærlighedens invitation, og kom fornyet ud i dette lys, der nu er erkendt som din oprindelse.

Seksuel energi tilgængelighed i den dybere yonimassage betyder bare, at du har evnen til at reagere på kærlighed med din krops energimæssige åbenhed. Uanset om du er mand eller kvinde, bliver din krop snydt for bevidsthed og energi, når du sidder fast i dit hoved, dine ideer, planer og bekymringer. Det er, som om du kun eksisterer i de øverste centimeter af kraniet, mens resten af dig hænger som en marionetdukke i snore styre af mentale hensigter.
Når du nægter dig selv hel og bevidst kropslighed, begynder din krop at visne og stivne.
Det er ikke så mærkeligt, at mange mennesker er seksuelt utilgængelige over for deres partnere. De sidder fast i deres tanker, drænet for seksuel energi, indskrænkede i deres følelser eller simpelthen afskåret fra og uvante med strømme via dybere yonimassage af kærlighed i kroppen. Modstand er en automatisk tillukket eller bare tavs ikke reaktion, en manglende evne til at tage imod eller give kærlighed gennem kroppen på briksen. Seksuel energi tilgængelighed, din evne til at strømme og gennemleve af seksuel energi, er en hurtig målestok for din kærlighedsevne. Hvis din krop er ude af stand til at modtage og give seksuel energi, lider dit liv højst sandsynligt af kærlighedsmangel. Seksuel energi tilgængelighed handler om at hvile i den naturlige åbenhed og kraft, du er, gennem vejrtrækning og ved at mærke din inderste kernen helt og vedholdende.

Grundreglen i den dybere yonimassage er, at forene seksuel energi og bevidsthed og overføre bevidsthed gennem seksuel energi. Uden bevidsthed vil seksuel energien have tendens til at tage magten, og seksuel energi reduceres til ren sensualitet og nydelse uden anerkendelse af uselvisk kærlighed og dyb sandhed. Uden energi bliver seksuel energi til en rigid, teknisk opmærksomhedsøvelse, nærmest klinisk. Foren bevidsthed og seksuel energi uden at begrænse nogen af delene.

Hvis klienten, som en del af massagen/behandlingen, ønsker massage af yoni med lingam, og jeg ikke føler at det er 100% ok, er det mig der afgør om der bruges lingam eller ej.
Ved brug af lingam til massage af klientens yoni benyttes selvfølgelig og altid kondom!