Mine holistiske og organiske kropslige behandlinger og terapi

Budskabet er, at det, der plager os, altid er noget, vi ikke kender til, fordi det handler om episoder i vores liv eller følelser, som vi har glemt eller fortrængt.
Opgaven, når vi ønsker at komme ud af vores smerte, fysisk eller psykisk, er derfor at kontakte vores fortrængninger fordomsfrit, hjulpet af tantramassage, kropsterapi – Bevidstheds berøring kærlige hænder, der guider os ind i mødet med blokeringerne og vores eget ubevidste.
Jeg arbejder på klientens krop, dér hvor muskelspændingerne er tydelige og afventer så, at klienten etablerer kontakten fysisk og sjæl til sjæl gennem blokeringen. Når åndedrættet bliver mere frit, ved tantramassagen og kropsterapien at nu er det ubevidste materiale ved at blive integreret i klientens bevidsthed, og hænderne kan flyttes til et nyt sted. Det er en meget respektfuld, meget kærlig og meget virksom metode til at støtte mennesker og mine klienter med alle slags problemer i deres personlige udvikling.
Holistisk tantramassage og kropsterapi
Det er tantramassage og berøring med det formål at bringe kroppen i balance her og nu og at få ubevidst materiale med gamle, smertefulde følelser op til bevidsthedens overflade.
I kropsterapien er der ofte overraskende gode resultater; fx forsvinder smerter i bevægeapparatet ved hold i ryg, nakke og lænd ofte efter få behandlinger.Mig som kropsterapeuten bearbejder typisk klientens krop med mine fingre, hænder, underarme og hele min vægt og krop. Det er tilladt at råbe, græde og skrige under behandlingen, selv om formålet er at mærke følelserne, der sidder i kroppen, at udtrykke dem. De mange stærke følelser, der gerne kommer op fra underbevidsthedens dyb, behandles bedst i efterfølgende efter samtalebehandling, gerne holistisk psykoterapi.
Holistisk psykoterapi
Denne terapi handler om at blive mere bevidst, om at sætte ord på følelser og om at give slip på negative betragtninger og beslutninger. Den holistiske kropspsykoterapeut studerende som jeg er, har jeg som min fornemste opgave at få folk til at kigge på de sider af sig selv, der gør for ondt at kigge på alene. Det kan være gamle ting, man skammer sig over, eller det kan være, at man måske fordi man forsvarer sig selv, går og gør andre mennesker ondt uden selv at være klar over det og uden egentlig at ville det.
Efter sessionen kan man ofte, af og til gennem sorgen over livets genvordigheder og vanskeligheder mærke en stor, indre glæde over, at man gror og kommer videre.