Er du klar til at begynde rejsen mod et meningsfuldt liv, hvor du tør leve på din måde uanset hvad andre mener?

Bodymindwhisper – onlineforløb metoden, der ændre alt, hvis du er klar til forandring og tillader det!

Med redskaberne fra bodymindwhisper lykkedes det mange af mine klienter, at komme ud af deres kasse og ind til deres kerne og folde den ud, så det liv, de lever i dag, er sandt for dem og de har succes med at leve af det, de er bedst til.

Jeg driver en hjerte og min passion forretning, mit lange liv er bedre end nogensinde, min relation til mine nærmeste tilknytnings relationer er blevet dybere – og jeg føler en grundlæggende lykke og tilfredshed med det, liv jeg har – også når der er udfordringer.
Det er det, som dette 12 måders online forløb, hjælper dig med.

Du får de indsigter i din ubevidste mønstre i din historie, som jeg selv har kigget på og arbejdet med – og bruger i mit arbejde med at støtte kvinder (og mænd) i at blive mere dem selv og folde det ud, som de har i deres kerne.

Hemmeligheden bag at få det liv du ønsker dig, ligger gemt i, hvorvidt du har nedbrudt de indre begrænsninger, der ubevidst holder dig tilbage hver gang du er lige ved at være i mål.
Og hvorvidt du har knækket koden til at forestille dig det liv du ønsker dig.

Ligegyldigt hvem du er og hvad din historie er, så er du udstyret med lige præcis den visdom der skal til for at få det liv du ønsker dig. Det kræver bare, at du er nysgerrig på at lære de helt konkrete skridt der skal til.

Lær at lytte til dig selv, så du kan mærke hvad der er godt for dig.

Det er meget nemmere at vælge rigtigt, når du anerkender det du mærker.
Stop med at bekymre dig om, hvad andre tænker og lær at føle dig god nok præcis som du er. Uanset hvor du er og hvem du er sammen med.

Den energi vi har inden i os er meget stærkere end vi tror!

Hvordan tror du dit liv ville se ud, hvis dit selvværd blev forbedret?

I de 12 måneders forløb her kan du selv opleve de ændringer, der venter på dig, når du får adgang til den viden, bevidsthed, se dine ubevidste mønstre og udnyttede ressourcer, potentiale, kreativitet og talent redskaber, der trin-for-trin viser dig, hvordan du kommer til at udstråle og mærke en stærk indre styrke med dit eget selvværd…

Bliv guidet til et styrket selvværd, der ikke bunder i at du er egoistisk, men i din helt egen personlighed hvor du ikke har behov for at vise, hvad og hvor meget du er værd.
Få redskaberne, der skaber forandring du kan bruge resten af dit liv
Bliv bevidst om de overbevisninger, der er årsag til at du har nedvurderet dig selv så du bliver i stand til være dig.

Jeg har dedikeret mig til at forvandle dit liv og dit indre, så du kan se og bruge dit kæmpe potentiale, ressourcer, kreativitet og talenter.

Mange af mine tidligere og nuværende klienter har sagt at jeg skulle gøre det gode hjerte stykke arbejde jeg gør i sagens tjeneste i mine behandlinger og behandlingsforløb også kunne gavne et større stykke af menneskeheden i hele Danmark, som ikke kan komme til mig i min klinik i København eller i Jylland via et onlineforløb på 12 måneder.

Hvis du vil med på mit online-forløb om at bryde dine mønstre ved at omprogrammere underbevidstheden. Jeg starter allerede 1. Marts 2016.

Bag det nye tiltag, der især er henvendt til kvinder.

Mange kvinder føler, at de skal give og give. De glemmer at mærke efter, hvem de selv er, og hvad de ønsker sig af livet.

En vej ud af martyr-rollen kan være et selvudviklings – onlineforløb på 12 måneder.

Jeg skaber dette onlineforløb, fordi jeg ser mennesker, som ikke føler sig trygge i verden, ikke har tillid til sig selv, og ikke elsker sig selv for den, de er. De har en masse strategier og facader for at dække over deres manglende trygge fundament.

Mit online-forløb, handler netop om at få tillid til sig selv og blive tryg i verden.

Kvinder fylder typisk tomheden med sukker, mad, shopping eller sociale medier. De har stakkevis at selvudviklingsbøger, som de aldrig har læst.

De har søgt løsninger i spirituelle kurser, og alligevel føler de ikke harmoni i deres liv.

Jeg ser jo alle de her ting ved mine kvindelige klienter og man ender som et brokkehoved, hvis man ikke gør noget ved det. Selv om min primære målgruppe er kvinder, kan mænd også sagtnes følge forløbet.

Bag skærmen
Jeg tror på, at det rykker mere, når klienten går ind i et længerevarende forløb, som kan tilrettelægges efter, hvornår vedkommende har tid.

Når man har købt onlineforløbet, kan man sidde og følge forløbet pr mail derhjemme i skrive terapi hjemme opgaverne lige, når de passer ind i kalenderen f.eks. tidligt søndag morgen, mens resten af familien stadig sover.

Online terapien strækker sig over et helt år, hvor man laver sine skrive terapi hjemme opgaver der hjemme, hvor man får et nyt tema hver måned. Det er meningen at du skal aflevere pr mail din hjemme opgave inden den 1. i måneden for at få en ny terapi hjemmeopgave.

Bodymindwhisper v/ Oliver Trochanter  er hele tiden med på sidelinjen via mail, og ønsker man, at Oliver følger en tættere på, kan man købe det personlige holistisk og organisk kropsbehandlingsforløb og samtale terapi.

Min historie
Jeg hedder Oliver Trochanter, og jeg brænder for at være med til at skabe en verden, hvor vi lever det liv, vi kan mærke er rigtigt for os selv. Et liv på egne præmisser.

For det er der, vi kan gøre den største forskel for andre og dermed også løfte den verden, vi lever i.

Jeg tror også på, at det er en skrøne, at du behøver at nøjes og skal leve enten med et “crappy” job, en halvlunken business eller et familieliv, der ikke fungerer.

Jeg ved, hvad jeg taler om. Jeg har levet et liv, hvor jeg var 100 procent optaget af, hvad der var normalt og “rigtigt”. Jeg var ydrestyret i stedet for at leve på mine kår efter MIT hjerte.

Størstedelen af mit voksenliv har jeg arbejdet på at indtage en lederrolle i mit liv. Jeg er flyttet fra hovedet ned i kroppen og har taget ansvar for HELE mit liv.

Og det er det, jeg brænder for at hjælpe andre med.

For når du flytter ned i din krop og begynder at bruge din krop og din intuition som din vigtigste ledesnor og tage 100 procent ansvar for dig selv, er lykken og drømmene i gribe afstand.

Det er her livet begynder at give mening. Sådan for alvor.

Jeg har i dag klienter fra hele Danmark, også fra udlandet, der har vist interesse for mine interessante og anderledes dybe og effektive kropsbehandlingsforløb og samtale terapi og nu mit nye online-terapiforløb med opbakning fra mine klienter.

Derfor kommer min hjemmeside og onlineforløbet også på engelsk på et tidspunkt.

Mange af os sidder alligevel bag skærmen om aftenen, hvorfor ikke lave noget andet end det sædvanlige.

Siden jeg var teenager, har jeg været på “selvudviklingsrejse”, som jeg kalder det.

En barndom med omsorgssvigt og forladthed betød, at jeg mødte verden med mistillid.

Jeg oplever mange af mine klienter have skam omkring deres opvækst, og derfor har jeg valgt at fortælle min historie for at være med til at bryde tabuet. Jeg har selv levet et liv, hvor jeg har følt mig utryg i verden, hvor jeg har oplevet ikke at have fuldt ud tillid til andre mennesker. På overfladen lignede jeg en “succes” med en mellem lang idræts pædagog uddannelse og en lang universitets uddannelse (har læst idræt) og styr på jobbet, men indvendig var jeg utryg og havde ingen tillid til mig selv og andre. Den manglende tillid gjorde, at jeg havde svært ved at danne tætte og trygge relationer. Jeg følte meget, at jeg skulle give, give og give, og at jeg var i en tilstand, hvor jeg slet ikke ønskede at tage i mod andres gode råd og venskaber til mig, da jeg inderst inde var bange for at de ville såre mig, og at jeg ikke var god nok til dem.

En evig rejse
Gennem årene har jeg arbejdet meget med sig selv for at få skabt det trygge fundament. Jeg har lært at acceptere mig selv og min livshistorie fuldt ud, og den lærdom giver jeg i dag videre til andre.

Siden 2013 har jeg været selvstændig med egen klinik med holistisk og organisk kropsbehandlinger i kropsterapi, tantramassage, psykoterapi, livsfilosofi, hotstones og NU klangmassage medio februar 2016.

At være på selvudviklingsrejse er en rejse, der aldrig slutter.

Heldigvis, er der stadig nye sider af sig selv jeg opdager og bliver overrasket henad vejen:

Mange tænker måske: Hvad skal al det selvudvikling til for? Jeg er glad for, at jeg har valgt den rejse, for den har bare gjort min glæde og indre ro så meget større. Der kommer også mennesker her, der som mig er omsorgsvigtede børn, men jeg ved, at det kan lade sig gøre at få et liv i tillid og tryghed. Hvis man kan rumme sin egen historie og den man er, så er det den energi, man sender ud til verden, og andre vil se på én og synes, at det er flot gået.

Er du nysgerrig på at høre mere om mine arbejdsmetoder og komme tættere på at leve et liv i kontakt med din sjæl så kig ind på min blog. Hvor jeg inspirerer til at forstå sammenhængende mellem din indre verden, og den måde du har indrettet dig på i dit hjem. Mine transformerende og inspirerende skriveri kan du se læse her og hvis du vil have en dosis af indsigt, visdom, faglig viden, dokumentation, så skriv dig op til min månedlige nyhedsbrev påbodymindwhisper.dk

SÅDAN TILMELDER DU DIG…

Praktik (hvornår, hvordan og investering)
Hvor?
Det er online pr mail. Du får adgang til et nyt terapi skrive tema opgave hver måned, og temaerne er skrevet på forhånd. Det betyder, at du kan sidde ude i den store verden eller på Bornholm og læse temaerne, når det passer dig!

Hvornår?
Forløbet begynder 1. Marts 2016. Du får et nyt terapi tema hver måned, som du kan se og læse, når det passer dig! Det varer 12 måneder i alt og består af 12 organisk psykoterapi temaer og samtale terapi i telefonen en gang om måneden af 1,5 times varighed.

BONUS:

Du får starten af hver måned en terapi hjemme opgave tilsendt til din mail indbakke som du kan arbejde med når det passer dig.

Sparring med mig over telefon (samtaleterapi) eller 1-1 samtaler hos mig (1x 90 min) en gang om måneden.

Mulighed for at stille mig personlige spørgsmål under forløbet og få et personligt og uddybende svar leveret direkte til din indbakke.

Jeg følger med dig, holder dig til ilden, på sporet og i hånden, så du får mest muligt ud af dit forløb.

Online – forløbet starter: 1.3 2016

Skriv også: Hvad du ønsker at få ud af forløbet. Hvad er dit formål, intention og dybere længsel med forløbet?

Din investering:
10.000 kroner eksklusiv moms. Du kan enten betale det hele på en gang, i 2 eller 3 rater.

Du tilmelder dig ved enten at sende en mail til: oliver.bodymoves@gmail.com eller ringe på Tlf nr: 29880893.
Der skriver du dit fulde navn, mail-adresse og hvor du bor og hvordan du ønsker at betale.

JA, TAK – JEG VIL GERNE DELTAGE!

Bodymindwhisper v/ Oliver Trochanter
Cvr-nr: 34779422

Arbejdernes Landsbank
Erhvervskonto nummer: 5327 0242030

Jeg glæder mig til et godt samarbejde med dig og glæder mig til at inspirere, støtte dig på din indre og ydre rejse <3 Varmeste hjerte hilsner Oliver Trochanter Bodymindwhisper v/ Oliver Trochanter [/av_textblock] [/av_section]