Prostata massage

Nogle af de sociale holdninger, der hæmmer en mands evne til at opleve nydelse i prostata og analområdet. I vil opdage, at I bliver modarbejdet af et helt livs tabuer, ideer og impulser.

Børn får tidligt, ofte for tidligt, en type “pottetræning”, der omfatter sammentrækning af den anale lukkemuskel og musklerne omkring prostata for at tilbageholde deres afføring. Hvis dette forehavende mislykkedes for dem, mødes de næsten altid med en holdning af afsky og fordømmelse, der giver et stærkt budskab om, af denne opførsel er uacceptabel. De lærer hurtigt, at dette område af kroppen på en eller anden måde er beskidt.

Endvidere har man påvist, at fornægtelse af følelser, særlig af vrede, er tæt forbundet med sammentrækning af musklerne omkring anus. Når du ubevidst spænder automatisk musklerne omkring anus, er åndedrættet tilbøjelig til at blive overfladisk, maven spænder op, og enhver energistrøm til analområdet og bækkenet afskæres.

En kilde mere til at spændinger er den alment accepterede “missionærstilling”, en elskovsmåde, hvor manden, mens han ligger oven på kvinden, støder gentagne gange og bruger sit bækken til at bevæge lingamen ind i yonien på en dynamisk og kraftfuld måde. Denne form for elskov kan give megen morskab og nydelse, men når den bruges vanemæssigt, stærkt og gentagne gange, skaber den lag af spændinger omkring balderne og anus, særligt i prostataområdet, hvorfra den stødvise impuls kommer.

Frygten for homoseksualitet er endnu en kilde til spændinger. Ideen om, at man kan opnå nydelse ved at kærtegne og stimulere dette område, kan føles truende for en mand, der har opdyrket et image af at være meget heteroseksuel.

Næsten alle mænd må på et eller andet tidspunkt stå model til ubehagelige og ufølsomt udførte prostata undersøgelser, og det skaber også spændinger. Virkningen af en læges finger, der pludselig føres op i anus varer ved i betydeligt længere tid end det indledende chok og den indledende smerte.

Af alle disse grunde er det anal området blevet et vanskeligt område at udforske og nyde. Men denne traumatiske sociale programmering kan ændres. Der ligger en ny udfordring forude, at slappe af i dette spændte, forbudte område og tillade det at blive healet, næret og være en kilde til megen nydelse uafhængig af alle kulturelle bedømmelser og tabuer. Det er tid for os alle til at anerkende, at denne del af mandens anatomi har brug for lige så morgen omsorg og opmærksomhed som enhver anden del.

Denne øvelse giver manden den tantriske oplevelse af at afbalancere sine maskuline og feminine energier. Der vækkes en stærk maskulin energi i hans lingam, samtidig med at der frembringes mere receptive feminine følelser i hans prostataområde.

Efter denne oplevelse kan manden forstå kvinden på en mere fuldstændig måde, for nu bånde han, hvordan det er at blive stimuleret ved at blive gennemtrængt.

En anden gavnlig virkning ved denne øvelse er en øget følsomhed i mandens lingam under kontakten med kvindens yoni i elskovs akten.

Den giver også de dybeste og stærkeste følelser af mandlig orgasme, der viser sig at være uvurderlig, når han udøver seksuel magi.

Manden i denne øvelse går du til selve rødderne af den mandlige skabende kraft, ind i det område, hvor sæden blander sig med prostatavæskerne. Jeg ærer og drager omsorg for denne del af mandens jordiske tempel. Ved at gøre det, føler manden desuden spændingen ved at opdage et helt nyt område for nydelse, der tidligere er blevet ignoreret.

Ved prostata massage bruger jeg en finger/med handsker at massere prostata. Blid massage som denne, skal på ingen måde være ubehagelig. Det er her manden er blokeret og har sin skyld og skam. Hos mænd betyder prostata musklen utrolig meget, både mht. den seksuelle energi, styrke, udholdenhed, men så sandelig også vandladningen, og evnen til at kunne undgå inkontinens, både med massagen og diverse øvelser. Både eller enten ind- og udvendig tilbydes. Områder omkring, og på pungen, og penis er der mange nerver og følelser, som kan masseres med lette strøg og blide bevægelser, der kan aktivere impulser til øget lyst og velvære, samt løsne op for stress og anspændthed. Der gives ikke en egentlig seksuel ejakulation, men nærmere en kraftig orgastisk tilstand kan dog opnåes ved en kombination af din egen vejrtrækning og selve massagen. Energien trækkes ligesom op fra lænden, og rygsøjlen og helt op til hovedet og ud gennem kraniet.