Bryd mønsteret – Tag imod kærligheden <3

Jeg ved nu af erfaring, at gamle overbevisninger fra fortiden kan brydes. At de mønstre vi har overtaget fra vores forældre kan brydes, hvis vi er villige til at gøre det der skal til. Villige til at slippe dét, vi tror vi ved om os selv – og villige til at slippe frygten, smide forsvaret og møde kærligheden med åbne arme.

Det er svært, hvis man hele livet har arbejdet på at beskytte sig selv mod ens værste frygt. Det er der mange mænd o…g kvinder der gør af gode grunde og ubevidst

Men kun ved at smide forsvaret kommer du derind, hvor kærligheden bor. Hvor kærligheden virkelig mærkes. Og gives oprigtigt fra.

Fra dette sted er det muligt at skabe varige forandringer. I os selv. Og i vores relationer. Og i vores familier.

Vores ægteskaber, kæresterier, elskere (som livet) er ikke altid som en dans på roser, men jeg kæmper gerne kampen. For jeg lærer noget af det – om mig selv, som er så dyrbart. Lærer noget om at give slip på den jeg er, for at blive en bedre udgave af mig selv, jeg tror muligt. Og det har betalt sig tifold i oplevelser og følelser. I øjeblikke, hvor livets mening mærkes.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.