Hvad er TantramassageTantramassage

Tantramassage for mig handler om at åbne, heale, forløse og transformere og vække mænd og kvinder til at blive sig selv i deres bedste udgave, gennem en harmonisk forening af den seksuelle energi og den spirituelle essens vi alle besidder indeni.

Menneskets mest inderlige ønske her i livet er at være lykkelig. Af mange forskellige grunde er vi hyllet ind i overbevisninger og gamle mønstre som gør, at det nogengange føles som om, der er langt til denne lykke.

En af mine fineste opgaver her i livet er at hjælpe til at vikle mennesker ud af alt det, som holder dem tilbage fra at leve fuldt og helt som præcis det unikke væsen det er. Samt synliggøre at vejen og livet kan være fuld af kærlighed! Din fineste opgave er at lade din krops og din sjæls visdom hjælpe dig.

Mit arbejde består i at guide dig til at se dig selv kærligt i øjnene. Og tale/hviske til både din krop, dine følelser, dine tanker og dit højere selv. Ved at arbejde med alle niveauer, kan du blive bevidst om, hvad der hæmmer dig i at være dig – og ændre det!

Til dig der vil heale din relation til din krop indefra.

Så er en tantramassage behandling netop tiltænkt dig. Tantramassage sætter max fokus på din krop indefra med henblik på at forløse blokeringer og frigive din livsenergi.

Mit ønske er, at du udfoldes til det sande og unikke væsen du er!

Vores krop er skabt til begejstring, glæde og kærlighed.  Åndedrættet er broen mellem det bevidste og ubevidste. Kroppens celler husker alt det vi har været igennem, både det gode og det mindre behagelige. Jo flere traumaer der hober sig op igennem dit liv, jo flere blokeringer vil der komme i dit energi flow og jo værre og sværre vil du få det.

Jeg finder det som er årsagen til netop dine blokeringer i kroppen. For derefter at forløse dem via healing så der kan komme flow i energien igen. Når der er flow i kroppen mærker vi glæde, overskud og velvære.

Disse transformerende og dybdegående sessioner kan forløse din smerte og stagnation uden en masse snak om problemet. De vil efterlade dig med fornyet energi og en følelse af mere plads og glæde i din krop.

Din krop er din ven. Den vil dig kun det allerbedste. Den er din enestående mulighed for at opleve og nyde dig selv, andre og verden. Uden den ville du ikke kunne grine, danse og elske med din kæreste. Derfor er det SÅ vigtigt at du lytter til den og giver den de kærligste betingelser. For at den kan heale sig selv, er det vigtigt at energien flyder så frit som muligt. Din krop vil altid forsøge at råbe dig op når dette ikke er tilfældet. Det gør den først blidt, derefter med smerte og til sidst sygdom. Selv ved svær sygdom forsøger kroppen at heale sig selv.  Elsk den. Nyd den. Hjælp den!