Lingam et andet ord for mandens køn.Berøring af Lingam er en naturlig del af tantramassagen.

Lingam massagen er et samarbejde mellem dig og mig, under lingam massagen lære du at kontrollere dig selv bedre så du med tiden får større og mere intense orgasmer/udløsninger.

Det er vigtigt du ikke forventer en orgasme/udløsning den kommer helt af sig selv hvis du slapper nok af og afgiver på kontrollen under massagen, og bruger din åndedræt rigtigt, dette lære du under massagen.

Lingam massagen er i stand til at heale dybe sår i personligheden, i forhold til kropslighed og erotik, som f.eks. spændinger i kroppen efter overfald/og i underlivet efter forkert træning og impotens, fortidig sædafgang , rejsningsproblemer…..under lingam massage er det muligt at få prostata massage dette skal bare siges før massagen.

I den sidste del af massagen, er det muligt for manden at få lingam massage. Det er fuldstændig frivilligt om manden ønsker en lingam massage. Massagen giver en dyb afspænding og hjælper med, at forbinde kroppen med følelserne. Ved at opleve at der er tid og plads til hans behov, kan der opnås ved at tillade sig selv en dyb tilstand af nydelse, glæde, gennemstrømning, flow, cirkulere det rundt og trække det op til hjertet med åndedrættet og ekstase.