El Camino RETREAT – HVERT ÅR

El camino retreat handler om at trække sig fra verden for at lade det ydre livs mange krav og gøremål træde i baggrunden for en stund, så det indre liv får plads til at udfolde sig. Nye tanker og indsigter får mulighed for at komme i forgrunden, og man kan se sig selv i et andet lys.

Forfrisket, forundret – og måske forvandlet…
Et El Camino Retreat er en mulighed for at opdage – måske genopdage – hvilke enorme ressourcer, der ligger gemt inden i os, når blot vi lytter til dem og finder en måde at forbinde os til dem på. På arbejdspladserne  i dag kræver en enorm personlig indsats, hvis man vil lykkes med det, og ikke så få medarbejdere mærker stress, krydspres, udbrændthed og fremmedgørelse lige rundt om næste hjørne. El Camino retreatet er en invitation til at stoppe op og via stilhed, ro og fordybelse få skabt en kontakt til dit indre jeg. En pause i hverdagen, hvor omgivelsernes – og dine egne – forventninger for en stund sættes i bero, og hvor det indre lederskab trænes og udvikles, så ydre pres efterfølgende mødes med en indre, forankret styrke.

Dette El Camino Retreat er udviklet og gennemføres i den storslåede og samtidig tilpas overskuelige og smukke natur i nord Spanien start fra Saint Jean de port i Frankrig og slutter i finisterra helt ud til verdens ende. Retreatet bliver rigt på ydre – og indre – oplevelser med vandreture, ophold i naturen, samvær i stilhed og en dyb indre proces for den enkelte deltager. Alt sammen med det formål at få os ud i sanserne, ned i tempo, ind i os selv – og op i energi.

FACILITATORER OG LEDER AF  EL Camino RETREATET
El Camino Retreatet ledes og faciliteres af en erfaren holistisk og organisk Kropspsykoterapeut, Kropsterapeut, Tantramassage behandler og klangmassør.

Bodymindwhisper / v Oliver Trochanter brænder for indre lederudvikling og kender ruten og har erfaring med hvad man kan komme ud for lidt af hvert.
Oliver har erfaring som terapeut, Oliver er især optaget af at hjælpe mennesker til en dybere forståelse af sig selv, deres mission i livet og den sti, de vælger at følge.
Oliver brænder for at støtte mennesker i deres personlige processer og hjælpe med at bringe de inderste ressourcer frem, til gavn både for den enkelte, i det liv de lever her og nu, og for deres omgivelser.

TILMELDING OG AFMELDING

Send en mail til oliver.bodymoves@gmail.com

Din tilmelding er bindende 4 uger før første retreatdag.

DATO
Samme periode hvert år omkring 1. Sept – lørdag den 8. okt 2016. I 2017 er det 1. Sept – 7. Okt 2017. Det er perfekt vejr forhold i denne periode.

PRIS
En uges undervisnings opgaver og udviklingsvandreproces, individuel samtale terapi, massage efter behov, dans, overnatning i fællesrum på alberque, eksklusiv forplejning og bosteder

For en uge kr. 4.500 ekskl. moms – gruppe
For en uge – en til en kr. 5.500 ekskl moms
For en uge – for par kr. 7.500 ekskl moms
For to uger kr. 5.500 ekskl. moms – gruppe
For to uger – en til en kr. 6.500 ekskl moms
For to uger – for par kr. 9.000 ekskl moms
For tre uger kr. 6.250 ekskl. moms – gruppe
For tre uger – en til en kr. 7.250 ekskl moms
For tre uger – for par kr. 11.000 ekskl moms
For fire uger kr. 7.000 ekskl. moms – gruppe
For fire uger – en til en kr. 7.750 ekskl moms
For fire uger – for par kr. 12.500 ekskl moms
For fem uger kr. 7.500 ekskl moms – gruppe
For fem uger – en til en kr. 8.250 ekskl moms
For fem uger – for par kr. 14.500 ekskl moms

KONTAKT
Ring og spørg efter hele “El Camino beskrivelse og program for 2016” på telefon 29880893 eller oliver.bodymoves@gmail.com /mail