Thai yoga massage.

Den helbredende kunst kendt som Nuad Boran (som betyder “Ancient massage”) begyndte at udvikle sig mere end 2.500 år siden i nutidens Thailand. Hvad er i dag kaldes thaimassage eller Thai yoga massage er en gammel healing system kombinerer akupressur, energibalance ring teknikker, indiske Ayurvedic principper, assisteret yogastillinger og zoneterapi med oprindelser går tilbage omkring 2500 år.

Grundlæggeren af Nuad Boran er en ayurvedisk læge ved navn Jivaka Kumar Bhacca, der er æret til denne dag i hele Thailand som “far til medicin.” Født i Indien i den tid af Buddha, er han nævnt i en række gamle dokumenter for hans ekstraordinære medicinske færdigheder, for hans viden om urtemedicin, og for at have behandlet vigtige mennesker på hans dag, herunder Buddha selv.

Traditioner i Thailand blev vedtaget mundtligt blandt de almindelige mennesker, men den kongelige domstol holdt gamle referencetekster om emnet Nuad Boran. Desværre, de fleste af disse gik tabt, når burmesiske angribere ødelagde den gamle hovedstad Ayuthaya i 1767. Resterende fragmenter af teksterne, blev dog bestilt til at blive trukket tilbage som sten Raderinger af Kong Rama III i 1832. I dag, mere end 60 sådan epigraphs viser behandlings punkter og energi linjer er på offentlig udstilling på den berømte Wat Pho Temple Complex i Bangkok.

Den teoretiske grundlag for traditionelle Thai landske healing er rodfæstet i troen på, at alle former for liv er understøttet af en vital kraft (Lom), der er gennemført langs usynlige energi veje (sen), der kører gennem vores kroppe. Denne energi kraft er udvundet af luft, vand og mad, og det menes, at sygdom og dysfunktion opstår, når energi bliver blokeret langs disse veje.

I de fleste modeller, de vigtigste 10 “sen Sib” stammer ved navlen og spredes i hele kroppen til at opsige ved åbninger. EN betydelig del af den praksis, thai massage omfatter også yoga-lignende strækninger, der er beregnet til at stimulere den “sen Sib” og flytte “Prana” gennem kroppen via en pumpning handling, som er forbundet med patientens vejrtrækning.

De “praniske” energinetværk gennemsyrer kroppen af ethvert levende væsen, og vibrerer som reaktion på fysiologiske, psykologiske og åndelige oplevelser. Ingen kan navn eller diagram alle kroppens uendelige energi kredsløb. Men, 10 vigtigste sen er almindeligt undervises og anvendes i Thailands massage skoler til at behandle hele kroppen.

Derfor thai yoga massage hensigt er at befri denne fanget energi, stimulere den naturlige strøm af livskraft, og opretholde en generel balance i wellness.

Gennem assisteret yoga, kroppen er i stand til at blive flyttet på måder, der er vanskelige at opnå gennem normal motion og individuel praksis.

Afslappet, dyb vejrtrækning hjælper med at skabe en ordentlig balance og en fredelig sindstilstand. Den praksis, Thai Yoga massage er også en åndelig disciplin, da det inkorporerer den buddhistiske principper for mindfulness (ånde bevidsthed) og kærlig venlighed (fokuseret medfølelse).

Fordelene ved alle disse teknikker, når de deles af praktiserende Bodymindwhisper og klient, bidrage til at bringe behandlingen session til et fokuseret og dybtgående niveau. Resultatet af en full-body Thai yoga massage session er ofte en spændende og kraftfuld sind/krop erfaring, bringe både modtageren og udøveren (mig) til større stater af fysisk og psykisk velvære.

Bodymindwhisper Thai yoga massage

Massagen er en blanding af akupresur, ledeotation, udstrækning og afspænding af kroppens muskler, led og bindevæv.

Det foregår på en madras på gulvet eller på en briks, hvor massøren mig bruger mine hænder, arme, fødder, albuer, knæ og egen kropsvægt i mødet med dig.

I meditativt nærvær, stilhed og langsomhed, med et bevidst åndedræt, bevæger massøren sig i rytmiske bevægelser, nærmest som i en dans rundt om dig.

Traditionel thai yoga massage bruger ingen olie eller lotions. Modtageren af massagen bærer løstsiddende tøj og ligger på en SHIATZU madras på gulvet i stilhed og langsomhed med et bevidst åndedræt eller på briksen. Den fungerer som et meditativt ritual og et intensivt møde.

Bodymindwhisper bruger jeg også en briks, som af hensyn til massørens arbejdsstillling kan justeres i højden. Under massagen bringes klintens krop i forskellige positioner, som er yoga stillinger. Derfor kaldes thai massage også for Thai Yoga Massage.

Disse positioner tjener det formål at give et stræk. Tryk med hænder foretages på kroppens meridianbaner, og kaldes også for akupressur. Kroppens meridian baner slutter under fødderne. Hele Bodymindwhisper kropsbehandlingen har til formål at bringe kroppens energier i balance, og fjerne spændinger i muskler og væv. Resultatet er en afslappet tilstand efter behandlingen.

Thai yoga massage adskiller sig fra andre massageformer ved at man strækker kroppen og trykker på udvalgte følsomme steder. Oliver massører finder hurtigt din krops grænser, og kan derfor strække og bøje din krop uden at det gør ondt.

Teorien bag thai yoga massage ligner teorien bag akupunktur, og går ud på at kroppen består af 72.000 energi linier. Massøren mig arbejder med udgangspunkt i disse linier. Ikke efter den vestlige verdens videnskab.

Både klient og Bodymindwhisper er i bevægelse under thai yoga massagen.

Under en ægte thai yoga massage er både klienten og behandleren mig i bevægelse. Som en del af massagen vil behandleren mig både bruge knæ, albuer og underarme på klienten.

Thai yoga massage kan opleves som værende meget ”at klienten ubevidst spænder op i kroppen”, men efterfølgende vil klienten føle sig bedre tilpas både fysisk og mentalt.

Som modtager skal man være forberedt på en lidt anderledes form for massage, hvor man bevæger sig mere end ved en traditionel massage.

Bodymindwhisper thai yoga massage har til formål at forbedre helbredet hos modtageren, øge kroppens fleksibilitet og generelt bringe personen i en bedre sindstilstand.

Kontakt mig i dag for tidsbestilling på Bodymindwhisper thai yoga massage.

Thai yoga massage er en god massageform, der er med til at løsne op for musklerne i kroppen, hvilket er med til at sørge for bedre blodgennemstrømning. Dette er med til at sikre, at affaldsstoffer ikke ophober sig og renser dermed ud i kroppen.

Fysiurgiske elementer i Thai Yoga Massage:

Udstrækninger – hjælper med at holde kroppen smidig og er derfor yderst effektiv som forebyggelse mod skader og opretholdelse af generel balance i kroppen.

Muskelmassage – giver øget blodtilførsel til musklerne, så myoser/affaldsstoffer lettere kan transporteres væk.

Ledrotation – Massøren bevæger modtagerens krop og led ud i stillinger, som ofte ikke bruges i dagligdagen. Dette er meget vigtigt for at opnå og opretholde fuld bevægelsesmekanik.

Akupressur – stimulerer, styrker og balancerer meridianbanerne og har positiv indflydelse på kredsløb, organer, immunforsvar m.m.

Desuden introduceres klienten for relevante triggerpunkter og andre komplementære Bodymindwhisper holistiske og organiske kropsterapi behandlinger som Tantramassage og chi nei stang toksen organ massage m.m.

Nogle af fordelene er:
Hjælper afgiftning af kroppen
Øge immunsystemet
Øger blodcirkulationen
Sænker blodtrykket
Godt for muskel afslapning
Øger fleksibiliteten i dine muskler
Øger mobiliteten
Forbedrer vejrtrækning
Forbedrer kropsholdning
Balance
Korrigerer krop tilpasninger
Opløser energi blokeringer
Bidrager til at tone kroppen
Styrker leddene
Løser fysiske problemer
Forsinker aldringsprocessen

Centre sindet og kroppen reducerer og lindre stress og angst. Hjælper folk øge deres indre energi niveauer bidrager til, at opnå bedre sundhed, øger sundhed og vitalitet.