Tantramassagen lærer dig, at acceptere og elske din krop og hele din person. Den tantriske vej betyder aktiveringen af dine grundlæggende livsenergier gennem accept af din egen inderste lyst, uden at du fortaber dig i ureflekteret udleven af din seksualitet.

Generelt tjener tantra-massagen til at bringe krop, sind, ånd og sjæl i balance ved hjælp af aktiveringen af de egne energikilder. Tantramassager kan hjælpe at nedbryde kropslige og sjælelige blokader efter negative seksuelle oplevelser ( abort, voldtægt) og føre igen til et opfyldt seksualliv. Den vigtigste komponent i en tantra-massage er den energetiske opbygning i hele kroppen. Et højdepunkt er ikke så vigtigt men kan og må gerne ske.

En tantramassage uden højdepunkt kan være meget mere intens og bevæge væsentligt mere i et menneske. Helkrops energioplevelsen kan mærkes ofte mange dage og endda uger efter. Det er en helt speciel kombination af massage, seksualenergi og spiritualitet.

Du lærer at lede den seksuelle energi målrettet, at lade den flyde gennem din krop og udnytte den bredere, for at udfolde hele dit potentiale, ikke kun, men også på det seksuelle plan.

Det er vigtigt for enhver af os at blive accepteret menneskeligt og at opleve en naturlig menneskelig nærhed og kærlighed fordi det allerede i den tidlige barndom er kommet til kort hos de fleste.

De fleste problemer har deres rod i barndommen og i opdragelsen. Mange mennesker afleder sig med forskellige ting, fordi de ikke har lært at håndtere deres underskud på anden måde.

Alle ting som grådighed efter anerkendelse og opmærksomhed, som vores overstore ego og vores ejertænkning, er ofte resultater fra vores underskud.

“Mit hus, min bil, min kone”!

Hvad gør vi ikke allesammen for at svare til det absolutte skønhedsideal ?

Vi bøjer os til intet går mere, kun fordi nogle synes det er flot. Vi vil altid gerne høre til i fællesskabet.

Alt dette udspringer af et forkert samfundsbillede. Vores blufærdighed og skyhed overfor alt der har at gøre med seksualitet og nøgenhed er hos de fleste udpræget ekstremt. Mange af os befinder sig i et stort labyrint og ved ikke rigtig hvorhen og hvordan videre.

Det er helt enkelt! Se dine Problemer i øjnene og øv dig ikke længere i tidsfordriv og fortrængning. Tidsfordriv og fortrængning vil forhindre helbredelsen. Den eneste vej til helbredelse er at blive bevidst om problemerne og at tage fat i problemerne.

Og det er heller ikke rigtigt at det altid er de andre der er skyld. Dine medmennesker er snarere en spejling af dig selv.

I tantramassagen handler det netop om at udligne og arbejde med alle de underskud af menneskelig nærhed og ømhed og kosmisk kærlighed med dig selv og omverdenen omkring dig.