At heale mine klienter betyder at gøre dem hel, alt er energi og at det er derfor muligt at opnå healing gennem at højne energien.

Energierne kan bet…egnes som:

Universel energi, Guddommelig energi,
Ubetinget kærlighed, Højere bevidsthed og vibrationer. Energien vibrerer med en højere frekvens end den energi som udgør vores fysiske legeme, emotioner og tanker – og som forbinder sjælen til vores fysiske krop. Den højfrekvente energi hjælper bl.a. til at genskabe balancen fysisk, emotionelt, mentalt og sjæleligt. At udføre tantramassage healing er formidling af vibrerende energi.

Tantramassage healeren – mig

Mig som behandler er trænet i en bestemt healingsform, der har mine egne værktøjer. Jeg vil forbinde dig til den indre eller eksterne energi og herfra kanalisere healingens kræfter.

Healingsenergien er “intelligent”, hvilket betyder, at den selv kan søge hen hvor der er en tilstand af ubalance, med det formål at skabe balance og harmoni. Healingenergien kan desuden via tankens, intentionens og visualiseringens kraft ledes hen til de områder, hvor der er symptomer eller årsager til ubalance.

Jeg kan benytte mig af forskellige hjælpemidler. Det kan være musik, symboler, billeder, bevidsthed berøring o.a. Jeg bruger lyde eller dans for at styrke forbindelsen til energicenteret eller for at skabe en særlig vibration i modtageren.

Modtageren – klienten

Healingen kan arbejdes på:

kroppen, følelserne, tankerne og sjælen
situationer – både fortid, nutid og fremtid.

Tantramassage healingen kan enten foregå ved at modtageren ligger på en briks/madras.

En tantramassage healing og behandling vil ofte foregå ved at der gennemføres en for og efter samtale, der afdækker modtagerens:

Symptomer og kendte årsager
sygdomsforløb og tidligere behandling
medicinforbrug, livsstil.
Samtalerne har til formål at åbne op for klientens problematik og gøre den mere tilgængelig for healing.

Herefter påbegyndes healingen. Efter afslutningen kan der være en kort dialog mellem mig som tantramassage healer og behandler og modtager, hvor modtageren fortæller, hvad man har registreret under healingen og processen.

Det kan ske, at modtageren ser sin egen situation klart under en healing. Det kan forekomme som symboler, billeder, lyde, dufte eller andet.

Jeg anbefaler at du laver ”hjemmeopgaver” mellem tantramassage healingsessionerne.

Healingen i praksis

En healing kan i praksis udføres på flere forskellige måder, herunder de mest almindelige

Hænderne lægges på forskellige positioner og danser på kroppen efter en fast procedure eller intuitivt.
Hænderne bevæges som regel mellem 5 og 60 cm ud fra kroppen enten efter fast procedure eller intuitivt.

Tantramassage healingen aktiverer evnen til selvhealing og genskaber balancen fysisk, emotionelt, mentalt og sjæleligt.

Effekten af healingen er forskellig fra menneske til menneske og fra gang til gang. Det skyldes flere faktorer:

Det enkelte menneske kan være mere eller mindre modtagelig for vibrationerne på det pågældende tidspunkt. Jo mere vi åbner op for og giver tilladelse til at modtage energierne jo mere tillader vi healingen at ske. Energien kan hjælpe os med at åbne og blive mere modtagelige i processen og kan forandre sig fra meget stærk til mere subtil alt efter hvad der er brug for.

Effekten af tantramassage healingen kan vise sig at være en anden end den forventede eller ønskede, idet healingen skaber den effekt, der tjener os bedst i vores nuværende situation på et sjæleligt plan.

I forbindelse med tantramassage behandling og healing før og efter anbefaler jeg at man drikker meget vand for at understøtte udrensningsprocessen.

Jeg anbefaler ligeledes at give tid til hvile efter healingen, gå gerne lige hjem og tag en lur eller gå ud i naturen.

At være professionel tantramassage behandler og healer:

Alle mennesker er født med evnen til at heale, men ikke alle vil blive gode professionelle tantramassage behandlere og healere.

Jeg som professionel tantramassage behandler og healer har gennemgået en personlig og spirituel udvikling for at forfine mig selv (det er en evig livsproces i livets skole) og for at skabe balance fysisk, emotionelt, mentalt og sjæleligt. På den måde genkender jeg bedst klienters problematikker og kan forstå og formidle den energi der skal til, uden at blande egne problematikker ind i healingen.

En tantramassage behandler og healer bør være kærlig, venlig, medfølende og i stand til at sætte sig ud over mine egne personlige emotioner og tanker.