Bodymindwhisper’ s skriftlige skrive terapi hjemmeopgaver

Skriveterapi er den bedste, mest trofaste og uudtømmelige terapiforløb skabt for alle klienter, der ønsker personlig bodymindwhisper forløb, program og udvikling.

Bodymindwhisper skriveterapien er mere nødvendigt i dag end nogensinde. Mobiltelefoner, internet, socialemedier og mediernes evige pres af nyder, som kun lige når at strejfe overfladen af den menneskelige eksistens, gør, at bodymindwhisper klienter af i dag har et endnu større behov for et pusterum, hvor det kan reflektere over sit liv og hvorfor er jeg blevet som er jeg.

Bodymindwhisper terapeutiske skriveterapi hjemme opgaverne er en af de få former, hvor mine klienter kan fordybe sig i sin egen væren og på den måde opnå en større selvforståelse, samtidigt med at mine klienter vil opnå en større indsigt i, hvilke livsværdier, der er vigtige for dem, og hvordan mine klienter kan formå at forme sit liv efter det. Og når mine klienter oplever glæde og fylde ved livet, vil de uundgåeligt sprede mere lys i deres omgivende verden.

Flere og flere mennesker bor idag alene, flere og flere er vokset op i splittede hjem, flere og flere har mistet forståelsen af, hvad der for dem er det essentielle i livet. Tomheden er blevet dem, uforståelig, ofte tror de, at andre har pålagt dem tomhedens smerte, de sammenligner sig med mediernes drømmefigur og tror, at de mennesker er lykkeligere og lever et mere rigtigt liv. Ved bodymindwhisper skriveterapi kan den enkelt klient opnå en forståelse af, hvad det reelt ønsker for et liv og handle ud fra det.
Mange mennesker er ulykkelige, angste og anspændte, men de ved ikke hvorfor, fordi de ikke tænker på at give sig tid til at lære sig selv at kende, det er mere almindeligt for dem at bruge tid på ikke at kunne sove, at være vred, at være ulykkelig.

Hvad opnår du ved bodymindwhisper skriveterapi hjemmeopgaverne?

Vi har alle en fortid, en bagage, hvor indholdet bliver større med tiden. Ingen kender indholdet af din “bagage” så godt som dig som klient, og derfor er det kun dig, der kan sørge for at strukturere din “bagage” så godt, at den kan bruges i stedet for at tynge. Og derfor er bodymindwhisper skriveterapi hjemmeopgaverne den mest vedvarende og effektive terapi, du lærer at strukturere din “bagages” indhold, så du kan hente indholdet frem efter behov.

Mange klienter slæber rundt på traumer, uforløste spændinger, som de selv har svært ved at forstå. Ofte søger mine klienter hjælp hos bodymindwhisper, hvor de håber at finde en sandhed omkring deres livs kompleksitet. De klienter, der søger en bestemt sandhed, vil blive skuffede, andre kan i deres søgen finde gode terapiformer til en større selvforståelse, men selvterapi kommer man aldrig uden om. Alene det, at man indgår i et bodymindwhisper forløb, indebærer en selvterapi, en reflekteren over ens eksistens, så hvorfor ikke bevidst vælge at gå i bodymindwhisper selvterapi/skriveterapi eventuelt i kombination med andre terapiformer.

Bodymindwhisper skriveterapi er selvfølgelig ikke for folk, der foretrækker “lette løsninger og kvik fix”. Men det er for dig, som ikke synes, at de “lette løsninger og kvik fix” har noget at byde på, dig, som gerne vil arbejde med dig selv og lære at værdsætte din personlige kreativitet. Du tager selv ansvaret for dit liv og dine handlinger, for hvem skulle da ellers tage det?

Vi kan ikke alle blive forfattere ved at benytte bodymindwhisper skriveterapi hjemmeopgaver, men vi har alle noget på hjertet, og vi kan blive bedre til at give udtryk for vores inderste følelser, og bodymindwhisper skriveterapien kan hjælpe dig som klient med at skære det mere ligegyldige, der omkranser os, væk.

Hvorfor er det så befriende at skrive traumatiske erindringer ned?

Ved at skrive dine erindringer ned opnår du den nødvendige distance til dem, du kan se på dine oplevelser ude fra, som det voksne menneske du er. Skrevne ord blotlægger dine følelser ved oplevelserne, samtidigt med at de bliver gemt i en ny og mere ordnet form.

Hvorfor er vi så gode til at løse andres menneskers problemer, medens vores egne problemer ofte synes uløselige?

Fordi vi mangler distancen og evnen til at kunne isolere et enkelt problem, når det gælder os selv. Vores hoveder er fyldte med et virvar af irrationelle og rationelle tanker i en pærevælling. Men når vi hører om andres problemer, så ser vi på problemet isoleret og med en distance, der giver klarhed og vi undrer os over, hvorfor de ikke tackler deres problem på den måde, der for os ville være den indlysende mest rigtige.

Bodymindwhisper skriveterapien hjælper dig med at få den nødvendige distance, samtidig med at du jo alligevel er den, der kender alle enkelthederne i dit problem og “kan trække dem op” hvis nødvendigt.

Gode bodymindwhisper grunde for at begynde på skriveterapi:

 1. Den hjælper dig med at få hold på traumatiske minder, og du får gjort op med fortidens spøgelser.
 2. Du lærer at forstå dig selv bedre
 3. Du lærer at forstå dine omgivelser bedre
 4. Du bliver bedre til at formulere og udtrykke dig præcist
 5. Du kan bedre håndtere stressede situationer
 6. Du lærer at sætte de rigtige mål og fuldføre dem
 7. Du får aflastet dine tanker, så stress og søvnløshed forsvinder
 8. Du vil forstå din identitet
 9. Du vil forstå dine handlinger
 10. Du vil forstå dine tanker
 11. Du vil forstå dit livssyn
 12. Du vil forstå dine relationer

Det er vigtigt, at du skaber dit eget bodymindwhisper skriveterapi rum!

Hvis du vil arbejde seriøst med bodymindwhisper skriveterapi hjemmopgaver, må du skabe dig dit eget rum, dvs. du skal afse et tidsrum, hvor du uforstyrret kan hengive dig til din skriveterapi, og så må du have en en kode på din computer, iPad eller andet elektronik aapparat du bruger på at skrive på med lås. I din skrivende proces skal du ikke vise noget af det, du arbejder med, kun bodymindwhisper i sessionerne, gem det væk og overvej lige en ekstra gang, hvem du vil vise det til, eller om du overhovedet vil vise det til nogen, da det er ret privat. En stor del af din frihed ligger jo i, at du kan skrive ucensureret, du skriver til bodymindwhisper modtageren, der er fordomsfri, og som kan læse mellem linier og dig selv.

I bodymindwhisper skriveterapi hjemmeopgaverne skal du være lige så fri eller endnu friere, end du plejer. Dit frirum består, ud over tid og en computer, iPad eller andet medie med kode og lås på i, at du giver dig selv lov til at være unuanceret og rædselsfuldt ærlig. Husk du gavner jo også dem, du holder af, hvis du får vendt tingene.

Bodymindwhisper skriveterapien er jo en gentagelse og videre udvikling af tanken, en metode, hvorved du får struktureret dine tanker, får hold på dem og tvinger dig selv til at koncentrere dig om det bestemte og særskilte.

Hvorfor bruge tid på at skrive traumer og minder frem?

Det er vigtigt, at du bearbejder dine minder, hvis du synes, at dit indre forudrettede barn bruger for meget af din energi og optager for stor en plads i dit liv.
Bodymindwhisper skriveterapi hjælper dig til at hente dit indre barn frem, se på det med dine voksne øjne, bruge din livserfaring på at finde en ny og mindre energikrævende plads til det.

Det er også vigtigt, hvis du har haft en sorg, som du i første fase har skubbet fra dig og derfor aldrig har fået bearbejdet.

Ubearbejdet minder, sorg, negative og uforløste følelser er med til dagligt af tappe dig for den energi, du har brug for til at nyde dit liv og være noget for dine medmennesker.

De fleste af os føler skyld, når vi taler, tænker eller skriver noget negativt om mennesker, vi holder af. Men det er vigtigt at huske, at det, der ligger og ulmer, er lumskt, det varer længe, er lunefuldt, farligt og sjældent smukt, medens en ild, der brænder for senere at slukkes, er sjælfuld og ægte.

Der er dog lige et par vigtige ting, du bør overveje, inden du kaster dig ud at bearbejde dit indre forurettede barns erindringer eller en ubearbejdet sorg:

 1. Du skal ikke være midt i en alt for stresset periode.
 2. Du skal føle dig klar, tillad det og turde risikere at møde dig selv på alle planer
 3. Du skal gøre brug af dine venner og familie
 4. Du skal være god ved dig selv
 5. Du skal gøre dig klart, hvilke afslapningsmetoder du vil gøre brug af, hvis du når kaosset i dit indre, fx bønner, meditation, vandre i naturen etc.

Du skal også vide, at du vil komme i en situation, hvor dit indre forurettede barn kæmper i og med dig, du vil i den periode svinge mellem en stærk træthedsfølelse og en voldsom energi.

Men hvad er så gevinsten ved at rode op i noget så smertefuldt?

Gevinsten er, at du ved at bearbejde din fortid vil kunne leve lettere, mere lykkeligt, med en større selvforståelse og en forøget tolerance over for de mennesker, der er, har været, og vil komme på din vej.

Vær altid din egen ven i medgang og modgang!

Bodymindwhisper terapeutiske skriveterapi hjemmeopgaver kan blive dit vigtigste redskab, det er hårdt arbejde – men det lønner sig!

Dine tanker som klient bliver virkelige og håndgribelige, når du ved at skrive skriftlige hjemmeopgaver i et behandlingsforløb bringer dem ud i den konkrete verden, og dette giver dig større bevidst kontrol over dit liv. Det sætter dig i stand til at træde et skridt tilbage fra dine tanker og følelser, og anlægge et uafhængig, objektivt syn på det der foregår inde i dig.

Brug tid på den skriftlige hjemme opgave når du har fred og ro, at få skrevet ned over din indre og ydre rejse ind i strømmen.

De skriftlige hjemme opgaver hos bodymindwhisper kan give tankerne klarhed, og forberede dig til handling. Skriv på regelmæssig basis, på faste tidspunkter. For at arbejde med de forskellige hjemme opgavers temaer og emner, begynder du med slet og ret at skrive ned hvad der falder dig ind. Gør intet forsøg på at organisere ordene, eller blot stave dem rigtigt. Når du er færdig, læser du det igennem og tænker over det. Enten da eller ved næste session omarbejder du teksten så den nøjagtigt udtrykker dine tanker og følelser på det givne tema og emne.

Husk at strømmen er en livslang proces. Det kræver tid, energi og engagement, men ingen som oplever strømmens kraft og harmoni, vil nogensinde ønske at vende tilbage til et liv i kamp.

Når du som klient søger de måder at udtrykke dig på skriftligt, der føles rigtig, og når du vover at være dig selv istedet for at handle som alle andre, opdager du hvad der giver dig lidenskab. Fra den sindsbevægelse dette udløser, vokser vor aktive forbundethed med os selv, andre og den større helhed, og du opdager at tingene falder på plads i dit liv. Du er i harmoni med dit dybeste selv, og derfra vælder synkroniciteten frem.

Ved at forstå at hver eneste ting der sker har et formål, at der ikke findes fejltagelser, når du frem til at aceeptere, for hermed bliver alting en lejlighed til at lære og vokse. Alt hvad du møder, både godt og skidt, har værdi. Forståelse af dette vil kaste nyt og spændende lys over dine skriftlige hjemmeopgaver og liv, og vil hjælpe dig til at lære af dine oplevelser.

Disse skriftlige terapi hjemmeopgaver lærer dig at kikke nærmere på din egen opførsel og tage stilling til, hvornår du selv er en del af problemet, de støtter dig, når du begynder at mærke stress, destruktiv adfærd, hvis selvværdet eller selvtilliden får et knæk. Gennem disse skriftlige hjemmeopgaver udløsere giver du dog selv tilladelse til at udtrykke dig, men et vigtigere mål er at få fat i en forbudt følelse. Det er derfor, ordene ikke betyder noget. Når du først har kontakt til følelsen, kan det virkelige forløsningsarbrjde begynde. Det er nødvendigt, at du fortsætter og føler følelsen fuldt ud, beder om, at den bliver forløst, og bliver ved, til du opnår en lille smule ny selverkendelse. Det kan kræve øvelse, før der kommer en virkelig dyb forløsning, men modstandens mure vil blive fjernet trin for trin. Skyggen er på subtil måde en del af hverdagslivet. Den er aldrig så skjult, at du ikke kan bringe den frem i lyset.