Mellem menneskelige relationer <3

Hvis vi er opmærksomme i vore relationer, vil vi uden større besvær kunne mærke, om kontakten dræner os for energi, eller om vi inspireres og oplades af kontakten. Selvfølgelig kan det variere afhængig af dagsformen og energiniveauet hos de involverede, men hvis oplevelsen er gentagen negativ, er det måske tegn på, at vi bør søge andetsteds.

Det kan tilføjes, at vi selvfølgelig selv er aktive i den forbindelse, og at vores energi og vores tilstand naturligvis er smittende på det sociale miljø. Derfor kan vi – når vi er opfyldt af positivitet, kærlighed og vitalitet – højne energien og humøret hos andre, og de vil spejle den tilbage til os selv og de mennesker, de møder på deres vej.
På denne måde er det ikke nogen uoverskuelig opgave at bidrage til en sundere og bedre verden, du behøver ikke spendere din opsparing på at bore brønde i afrikanske lande, du kan sprede ringe i vandet lige her, hvor du er, og gøre en forskel, ved at være den, du virkelig er: en sjæl – et lysende, kærligt væsen til inspiration for andre.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.