Mærk livet <3!

Når vi bliver stille- helt stille indeni – kan vi pludselig høre, hvad vi har brug for. Sådan virkelig brug for.

Når vi får ro – i sindet og krop – kan vi blive opmærksom på de livsvigtige budskaber, som kroppen fortæller os. Vi mærker ubalancerne, vi mærker behovet for omsorg og opmærksomhed. Vi mærker smerten, vreden, uroen. Vi mærker pludselig også kærligheden, længslen, storheden, livet i sig selv. Indeni os.

Når vi bliver helt stille, kan vi høre den stille hvisken i hjertet, som kommer fra vores indre uendelige intelligens der strømmer gennem os. En universiel hvisken, der fortæller os og guider os tilbage til dén, det er meningen vi skal være. Tilbage til den livsform og den, omstændigheder, vi har det bedst i.

Som menneske og som sjæl.

Desværre er det for mange af os svært at finde denne ro, denne stilhed i en travl hverdag. Vi skal nå så meget. Vi skal være der for de andre. Vi skal præstere. Vi skal videre.

Oven i det har vi måske slet ikke lyst til at mærke vores ubalance i livet. – for hvad vil det så betyde? Hvad skal vi gøre ved det? Hvad skal vi så forandre?

Vi kan ignorere, hvordan vi har det. Vi kan dulme vores følelser på utallige måder. Vi kan spænde op i kroppen, arbejde hurtigt, drikke mere, dyrker uhænsigtsmæssig sex, skrue op for musikken, se mere tv og tjekke flere facebook sider – som distraktion. Men på et eller andet tidspunkt kan vi ikke fortrænge virkeligheden længere. Så får vi advarsler – vi får vink med vognstangen, som vi siger. For nogen desværre for sent.

Da jeg første gang og for altid tog i en ung alder som teenager væk fra min familie, ændrede hele min verden sig. jeg havde i alt for mange år været i ubalance, uden egentlig at opdage det. Efter få dages ro, stilhed og dybe indre refleksionsprocesser, kunne jeg pludselig mærke mig selv igen – for første gang i lang lang tid.

Jeg så pludselig tingene klarere. Jeg kunne mærke mig selv igen, lyttede – og fik heldigvis mulighed for at beslutte mig for, hvordan jeg ville leve fremadrettet.

Siden da har jeg igen og igen taget tid ud, til at lytte efter. Nogen gange for sent. Andre gange i tide. men aldrig spildt. Og altid med det resultat, at jeg har fået justeret min vej tilbage.

Hvis du har brug for ro, brug for at mærke dig selv, brug for at finde tilbage til ‘den rigtige dig’, så tag det alvorligt. tag tid ud af din travle hverdag, også selvom ‘det ikke lige passer ind’. Giv dig selv den gave, at tage tid ud – kun til dig. Tid til at være – tid til at reflektere – tid til at beslutte dig for, hvad der herfra skal ske i dit liv.

Kun du kan træffe de valg. Ingen andre end dig.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.