Lev din sjæl <3!

Jeg tror på, at vi alle indeholder helt særlige personlige kvaliteter og at det er super vigtigt at lære at se og forstå disse specifikke kvaliteter. Prøv at tænke over, hvad dine særlige menneskelige kvaliteter er. Måske har du særligt anlæg for at samle mennesker og skabe god stemning, måske har du særligt anlæg for at lede og udvikle andre, måske du har en særlig kvalitet, der handler om omsorg…. Prøv lige nu (eller så snart du kan) at tænke… over dine særlige personlige kvaliteter,- skrive dem gerne ned.

Dertil kommer, at vi alle har helt særlige evner. Det kunne være musiske, kreative, matematiske, psykologiske, sproglige…andet. Tænk igen over, hvor dine særlige evner ligger. Mærk efter på et dybere plan. Vær opmærksom på om det, du kommer frem til, klinger sandt helt dybt inde. Hvis ikke, kan det være ting, der er blevet sagt om dig så mange gange, at du selv er kommet til at tro på det.

F.eks. “hun/han er så god til sprog” – er det sandt eller bare noget du er kommet til at tro på. Tag din historie lidt op til genovervejelse,- giv dig selv ren tavle at skrive på. Vi har tendens til at leve i og efter vores gamle historier. Det kan være et godt miks af historier vores forældre fortalte om os, og historier vi gennem årene har fortalt om os selv (jeg er storebroreren og derfor den ansvarlige og så er jeg god til tal og er derfor blevet regnskabsfører…) og som med tiden kan blive til begrænsninger for os fordi vi kommer til at fastlåse os selv. Måske er der andre historier gemt i dig?

Når vi forstår og lever efter vores sande essens og vores særlige evner, opstår en større meningsfuldhed og lykke i livet.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.