Hvornår er man spirituel? <3

Er der mon særlige kendetegn eller egenskaber når man er det?

Hvilke symptomer har man? Ja, det er måske ikke det helt rigtige ord at bruge, men nu vil jeg i alle fald komme med mit bud på det.
Listen og eksemplerne er ikke perfekte, men er blot en rettesnor så du får en følelse af hvad det er jeg mener.

Det er ikke vigtigt
Du begynder at se på verden med andre øjne. Du både ser og hører på en ny måde. Det som mange går op i, ser du pludseligt som værende uvæsentligt og bare spild af ord / energi. Du ved at man kunne bruge sin energi og fokus på meget andet, som er af større betydning. Mange går op i vejret, brokker sig over det ene og det andet, taler negativt om andre og de forsøger at gøre sig selv yderst interessante og vigtige. Du kan gennemskue dem, og du ser klart at det er deres ego der er på banen.

Økologi og jordens fremtid
Du gør dit bedste for at beskytte vores jord og ikke svine den til. Du bekymrer dig om dyrevelfærd, miljøet og jordens ressourcer. Det kan gøre helt ondt på dig når dyr lider “for vores skyld” og når skibene dumper olie i havet. Du kan se hvor meget spild der er, både med fødevarer og med forbrug af plastik, overflødige pyntegenstande og lign. Du går ind for genbrug.

Du føler dig alene og du er ikke som de andre
Fester og alkohol er ikke dig. Du bryder dig ikke om at blive fuld, og du kan ikke forstå hvorfor man skal være det, for at kunne hygge og feste.
Du kan sidde i et selskab og føle dig alene og udenfor, selvom du deltager aktivt i samtalerne.
Du kan føle at du bliver misforstået og / eller at du har svært ved at høre til og finde din rette hylde i livet.

Du har haft en dårlig barndom og et hårdt liv
Denne udtalelse er ikke nødvendigvis et kendetegn for et spirituelt menneske, men mange jeg har mødt, de har haft / har et meget hårdt liv og især opvækst. Ligesom mig selv Humørikonet heart

Du har hjertet på rette sted
Du kan ikke lide at blive uretfærdigt behandlet. Du ønsker fairness for alle, og du taler gerne de svages sag. Du kan ikke lide at se når andre lider. Du vil naturligt række dem en hånd og hjælpe dem på vej. Du arbejder med mennesker eller vil det gerne. Du forsøger på din egen måde at gøre en forskel, samt højne den kollektive bevidsthed.

Du kan se uretfærdighed
Det går i højere grad op for dig, hvordan vi spilder vores tid og vores liv væk. Vi går op i noget som dybest set ikke er vigtigt. Ligeså at der er systemer som bare ikke giver mening, for eksempel at man bevidst brænder tonsvis af fødevarer af hvert år, for at kunne holde priserne oppe. Dette på trods af at millioner af mennesker sulter.
Egoet meler sine egen kage, selvom det er på bekostning af andre mennesker. Du gennemskuer ondskab og egoisme.

Du ved at du får hjælp
Du har en følelse af at du får hjælp når du beder om den. Du ved at du bliver guidet og ført på din vej. Du er meget opmærksom på hvad der sker omkring dig, og du er god til at navigere efter din intuition og mavefølelse.

Du er taknemmelig
Taknemmelighed spiller en stor rolle i dit liv. Du er taknemmelig, og du kan finde skønhed og glæde i selv de helt små ting. Du kan være glad uden nogen egentlig grund, og du har lyst til at synge, danse, høre musik og udtrykke glæde.
Du har en god humor og let til smil.

Du ved at der er en mening med alt
Du forstår hvorfor tingene sker og du ved inderst inde, at der er en mening og et formål med alt. Du er god til at løfte dig selv ud af en krise, fordi du har en evne til at se på den med andre øjne og en dybere forståelse.

Du er opmærksom på dit ego
Egoet elsker at prale. Egoet har brug for at hævde sig, have en flot titel på et visitkort, bevise sit værd med rigdom og omgive sig med ting. Egoet tror at det er herigennem at dets identitet findes.

Du er god til at skelne hvornår det er egoets behov og hvornår det er sjælens. Du har ikke behov for at stå i rampelyset.
Du identificerer dig ikke med hvad andre mener og tænker om dig. Du ved at du er god nok uanset, og du hviler i dig selv lige gyldigt hvor du er, hvem du er sammen med, hvad du har eller ikke har.

Du elsker stilhed
Du kan nyde stilhed og ligeså dit eget selskab. Du behøver ikke at blive underholdt, men kan nyde blot at være. Du er i nu´et.

Du er i nuet
Du ved, at kun nuet eksisterer, og det kun er i det, at du kan være i samt mærke din sande væren, din sjæl og være i kontakt med det Guddommelige. Kun i nuet arbejder og lever det spirituelle igennem dig.

Et jobskifte og nye interesser
Når du er i gang med en spirituel opvågning, sker der ofte mange store omvæltninger i dit liv. Du får nye interesser, får lyst til at rydde op, du bliver meget klar på din adfærd, dine vaner, mønstre, tanker og overbevisninger. Du får lyst til at give slip på dit gamle jeg, og lade dit sande spirituelle jeg komme igennem. Det står klart for dig, hvad det er hensigtsmæssigt, sundt og godt for dig, Det kan koste nogle venner og der kan opstå familieproblemer. Ofte vil du få problemer med jobbet, fordi det ikke længere interesserer og beriger dig. Du får lyst til at komme ud og bruge dine potentialer og realisere dine drømme eller dit kald i livet.

Du er åben og nysgerrig
Du er et søgende menneske, og har stor interesse for åndelige emner. Du nyder den spirituelle rejse og alt det nye du oplever og lærer.

Du tager ansvar
Du er klar over, at du skaber og har ansvaret for alt der sker i dit liv. Du kan ikke længere komme med undskyldninger, pege fingre eller give skylden til andre.
Du gør dit bedste for at behandle andre og dig selv ordentligt. Du tror på karma og ved derfor, at det du sender ud får du tilbage.
Du er et positivt menneske, og du gør dit bedste for både at tale og tænke positivt.

Kærlighed og tilgivelse
Du bruger ikke din tid på konflikter og kampe. Du ved at det er dit ego der elsker at kæmpe og få ret. Du går derfor ikke ind i kampene, men bruger derimod kærlighed og tilgivelse.

Du taler med dig selv
Du kan tage dig i at tale med dig selv. Det kan både være højt, men også mentalt. Det kan være en samtale mellem fornuften / egoet og dit spirituelle jeg.

Du er åben og tolerant
Du er lydhør og fleksibel overfor andres meninger og holdninger. Du forstår at mennesker er forskellige, og du forsøger ikke at pådutte dem dine meninger. Du forsøger derimod at sætte dig i deres sted og at se tingene fra flere vinkler. Du dømmer ikke.

Kongen og tiggeren
Du ved at alle mennesker er lige, og at titlen på deres visitkort ikke gør dem til et bedre, større eller mere betydningsfuldt menneske. Derfor behandler du dem også alle med lige stor respekt og nærvær.

Du er i kontakt med din krop
Du ved at din krop er din sjæls bolig. Du er derfor meget opmærksom på at passe godt på den og give den optimal næring. Du er bevidst om hvad fødevarer gør ved din krop, og om de beriger eller dræner den for energi.
Du er begyndt at lytte til din krops signaler og via dem guide dig til rette valg, fordi du nu er blevet så sensitiv at du med din krop som “måle-instrument” kan mærke om du gør de rigtige ting i livet. Hvis du f. eks går imod dit eget flow, befinder dig i dårlige miljøer, negative energier eller personer, går på kompromis med dig selv, så vil din krop med det samme fortælle dig det.

Pyt er et godt ord
Du tager ikke tingene så tungt. Du er god til at trække på skuldrene og bare sige pyt.

Er du spirituel?
Hvor mange punkter kan du nikke genkendende til? Jeg garanterer dig for, at hvis du blot kan sige ja til et par stykker af dem, så kommer resten hen af vejen. Du er på vej. Giv blot processen og din spirituelle udvikling tid.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.