Hvad er lykke?

Det gør altså ikke den store forskel på din lykke, om dit glas er halvt fyldt eller halvt tomt. Der er lige meget i glasset, uanset hvordan du forholder dig til indholdet. Du vil aldrig blive lykkelig, hvis du tror, at det kun handler om at tænke og ikke handle. Og du kan ikke handle, hvis du kun lever i nuet, for handlinger kræver, at du har et mål at gå efter. Og har du mål, er du ude i fremtiden.

Man skal gøre sig umage

Man skal gøre sig umage, er meget central i det at arbejde med sin egen lykke. Du skal vide, at lykken banker på din dør hver dag, men du lukker døren igen, fordi lykken er forklædt som hårdt arbejde.

De lykkelige har en indre kerne

Hvis vi ser på kernen hos lykkelige mennesker, er der nogle fællestræk, som kendetegner dem. Kendetegn, som ikke er udviklet på et weekendkursus eller ved at læse en bog, men som er udviklet gennem mange år. Udviklet gennem meget hårdt arbejde.

Lykkelige mennesker

Føler en stærk mening med livet. De har fundet formålet med deres liv. For dem handler det ikke kun om at gøre det, som de har lyst til, men om at gøre det, som de er sat på denne jord for at gøre på en lystig måde. Lykke handler om følge sit hjerte og ikke sin mavefornemmelse. Har en fornemmelse af, at deres livsomstændigheder, hvor smertefulde og begrænsende de end måtte være, trods alt har en meningsfuld plads i deres liv.
Inden for jødedommen er det at være blevet født grund nok til at være lykkelig. Uanset hvilke omstændigheder livet måtte byde dig, er det din pligt at være lykkelig. Ikke på grund af, men på trods af. Dine livsomstændigheder har kun 10% betydning for din samlede oplevelse af lykke livet igennem. Alligevel satser de fleste på at ændre deres omstændigheder, fordi de tror, at det er dér, lykken skal findes.

Vi er meget præget af opdragelse, normer og kultur, når vi træffer vores valg. Vælg dine veje. Lykke handler om at turde bryde rammerne for tryghed. Du skal turde springe ud fra en flyvemaskine uden faldskærm, i tillid til, at du nok skal finde en løsning på vej ned.

Accepterer, værdsætter og udnytter deres totale selvansvarlighed.
De er i stand til at indse, at de ofte er helt alene med deres egne livsvalg. Hvis du mener, at noget er rigtigt for dig, så stå fast, om du så har hele verden imod dig.

Her er din måde at tænke på central. At være begejstret er ikke nødvendigvis afhængigt af omstændighederne. Lær dig selv at være begejstret uanset hvad. Bare prøv. En fiasko i løbet af dagen, behøver ikke at ødelægge hele din dag eller dit liv. Træk på skulderen og kom videre.

Sørge for at udvikle en uskyldig nysgerrig
Hvis du vil ændre dit liv, må du gå nye veje. I stedet for at være skræmt og utryg ved at skulle gå nye veje og prøve noget nyt, så vær nysgerrig på det. Undersøg det, vær tændt. Lykke bygger bl.a. på tillid. Tillid til at verden vil dig det godt.

Fjerne dine fordomme

Det gælder både over for ”fremmede” og nye situationer. Fordomme er angst for det, man ikke kender til. Sæt dig ind i tingene. Uvidenhed skaber angst. Lær de mennesker at kende, du er bange for. Vær åben overfor at prøve noget nyt, i stedet for at lade dig bremse af din egen angst.

Lade være med at tage tingene så højtideligt.
Hvis du altid synes, at det er de andre, der er nogen idioter, så kig dig en gang i spejlet. Så har du sikkert fundet den største af dem alle.

Bruge din fantasi til at skabe overskud

Fantasi handler jo dybest set om at kunne se ting som ikke er. Men det kræver, at du har det godt med dig selv. Hvis du ikke tror, at du er noget, kan du heller ikke blive til noget. Hvis du vil være forfatter, kan du blive det. Det kræver ikke noget særligt talent, blot at du kan se det for dig og så gør dig umage. Rigtig umage.

Vove at være kritisk over for dig selv med det formål at lære at gøre tingene bedre.
Hvis du ikke når dine mål, så lad for Guds skyld være med at bebrejde dine omgivelser eller dig selv for den sags skyld. Drop målet eller kom op på hesten igen. Du må prøve at nå dit mål på en anden måde, hvis du vil se andre resultater. Det, som er vigtigt, er, at du kommer videre i livet.

Mine tantramassage behandlingsforløb

Mine kropslig behandlinger er den direkte vej ind til din kerne. Og finder du den, vil din tvivl om dit virke her på jorden forsvinde som dug for solen. En indre kropslig meditation er en selvmotiveret, selvtilskyndet, selvetableret og overbevidst tilstand. Det er en hjælp til opnåelse af perioder af en anderledes og højere bevidsthed, altså en mental omvendelse fra ekstrem udadvendthed til en dyb indadvendthed. Det er derinde, du finder lykken, ikke ude i verden. Og når du har fundet den, bliver verden en bedre verden at leve i.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.