Maj
“ Min oplevelse af tantramassage udført af Oliver Trochanter er positiv og meget nærværende. I min livslange personlige udviklingsproces, kan jeg nu putte en frugtbar og livgivende erfaring oveni alle mine andre skønne, dejlige og vejledende erfaringer med alternative terapeutiske behandlinger. Jeg har endnu en gang fået løsnet nogle af mine mange fysiske og psykiske spændinger – og kommet endnu mere ned i min krop. Tak for rigtig god behandling. En behandling der kan inspirere til mere nærvær og fordybelse i min egen krop – komme mere ned i kroppen ”
Anonym kvinde
“ Hos Oliver Trochanter, oplevede jeg en tryg, omsorgsfuld og nærværende stemning. Jeg har ikke prøvet denne form for massage tidligere, og jeg var nok mest nervøs for, at mine grænser blev overskredet uden jeg ville kunne reagere på det. Samtidig havde jeg det absolut ikke godt med mine efterhånden 15-20 kg overvægt og har i de sidste par år haft svært ved at acceptere mit ændret udseende – at skulle stå nøgen overfor en fremmed mand huede mig ikke ligefrem. Massagen var utrolig blid og afslappende, ingen grænser blev overskredet uden jeg selv var fuldt med. Samtalen inden var meget beroligende og tillidsvækkende. De efterfølgende reaktioner på massagen, har været en indre ro, glød og tilfredshed og accept af min krop som den er nu. Dette er en oplevelse jeg absolut som kvinde vil anbefale, her finder du ro og nærværelse ”
Anonym men meget glad pige
“ Jeg vil lige fortælle om min oplevelse af en tantramassage udført at den kærlige Oliver Trochanter. I forbindelse med min personlige udvikling udfordrer jeg mig selv, og denne gang var det så tantramassage som skulle afprøves. Jeg bliver mødt at en kærlig og dejlig rolig Oliver som byder mig indenfor i fantastiske og trygge rammer. Han starter med at bede mig om, at fortælle min livshistorie i korte træk. Han sidder stille og roligt og lytter til min historie. Er super nærværende… Det føles dejligt trygt. Derefter skulle jeg op på briksen som var dejligt opvarmet (af et varmetæppe)… Så blev jeg guidet til at bevæge mit åndedræt stille og roligt og helt ned i maven samtidig med, at Oliver masserede mig med dejlig olie… Det var fantastisk… en meget intens oplevelse… Yoni massagen var bestemt også rigtig dejlig, især da jeg spænder og har en del blokeringer som blev løsnet op af den… Efter massagen havde vi endnu en samtale om hvordan min oplevelse af den havde været… Og lad mig bare sige, at det bestemt ikke er sidste gang jeg vil besøge Oliver… Af hjertet tak fordi du har fået mig et stykke videre i min personlige udvikling….<3 Kærligst en anonym men meget glad pige" ”
Marianne
“ “Idag var det min 4. behandling hos Oliver; mine ønsker for dagen var større åbent hjerte, intuition og slippe kontrollen. Jeg mødte sider af mig selv som er angste og i forsvar. Efter at have fundet min indre ro ved hjælp og støtte fra den altid rolige omsorgsfu… lde og opmærksomme Oliver. Under behandlingen var der nogle gange mit ego overtog, men hver gang observerede Oliver det og sagde husk vejrtrækningen helt nede fra maven. Jeg kom i kontakt med er meget meget smukt sted i mit indre, et lys der gennemstrømmede mine chakraer. Der var også et sted undervejs hvor jeg hengav mig helt og bare lod kroppen tage imod. Tilsidst i massagen – befandt jeg mig et meget roligt smukt og dejligt sted. Hvor der var liv roligt harmonisk, hvor jeg var åben! og var kærlighed. Der var andre og alle var ens og alle var liv, kærlighed. Jeg var alene og alligevel en del af noget større. Rigtigt smukt og dejligt at mærke jeg er på vej derhen hvor jeg gerne vil være. ”
Anonym kvinde
“ Det er min 1. behandling ud af mange gange i et længere varende tantramassage behandlingsforløb bytte hos Oliver. Jeg er selv behandler og tilbyder terapi. " Det er meget trygt og jeg har tillid til Oliver. Min krop blev lidt aktiveret fra min fortids historie og det havde ikke noget med Oliver at gøre. Jeg har haft sex med mænd som valgte mig på grund af mit smukke ydre og som jeg kun var tiltrukket også af deres ydre, men elskede dem ikke eller ønskede at være sammen med dem, men frygten tog over og styrede mig og har selv tilladt at overtræde mine egne grænser og påføre overgreb på mig selv med det resultat at jeg ikke kan mærke mig selv, min krop, min yoni og hjerte for det meste. Jeg fik energimæssige gennemstrømninger, det sumrede af livsenergi og det var godt og dejligt. Jeg tillod at nyde den varme olie på min krop. Jeg mødte mig selv i den indrerejse og favnede mine lækre og feminine og sensuelle kvindelige former. Mine traumatiserede seksuelle historier poppede op engang mellem i mit hoved og drillede. Jeg fandt ud af at jeg ikke er ret meget nede i min krop :-( Jeg blev mødt af Oliver under hele sessionen med meget kærlighed, nærværende, støtte og tilstede for mig og min rejse. En lettet, dybt taknemmelig og afspændt kvinde, som har valgt at gå i dybden med min egen kropshistorie, tilknytning, forsvarsmekanismer og mønstre m.m. ved hjælp af Oliver' s kunnen og ekspertise <3" ”
Christian
“ "Der ligger en dybere uudnyttede ressourcer inde i mig som påvirker min daglig dag idag. Bare ved at Oliver berører mig kommer jeg i kontakt med min farfars selvmord da jeg var 7 år, det er ca 36 år siden. Wauw det må jeg nok sige, hvordan gør du det? :-) Min mave var mere spændt inden da jeg kom til sessionen, men nu er mere let, afslappet, friere og nu kan trække vejret helt ned til fundamentet (underlivet). Oliver som behandler og terapeut inspirere mig til at arb med mig selv og mennesker i fremtiden. Oliver er nærværende, rolig, tilstede og det er utrolig at Oliver's åndedræt satte mit igang. Og Oliver er god til at stille HV spørgsmålene. Jeg vidste ikke og var ikke forberedt på at noget der var undertrykt og ikke bearbejdet i så mange år - 36 år, at det skulle dukke op idag. Jeg tillod at knibe en tåre mand til mand, og det var dejligt forløsende. Jeg kommer igen og vil have et behandlingsforløb på 10 gange i kropsterapi. Det er mig der takker Oliver, Christian <3" ”
Anonym kvinde
“ Det er min 1. gang hos Oliver at tage imod mig selv, to i en pakke løsning tantramassage/kropsterapi behandling og et dybere møde med mig selv på alle planer <3 "Det var helt bibelsk oplevelse at tage imod mig selv med Oliver's støtte i min tantramassage behandling. Wauuuw det var stort!!! Jeg har på bedste evne prøvet at give slip på alt og det var rigtig dejligt, trygt at Oliver fortalte at han ikke vil gå fra mig, men var der hele tiden! Idag gav det sig i nakken og skuldrene og jeg så grønne, lilla og blå farver i det abstrakte. Jeg så et gammelt hvidt træhus med en lilla blomst. Der skal jeg hen. Huset så fattigt ud udvendigt og træet det var rigt og frodigt. Rigdomme findes i mit indre og huset er at jeg har glemt og forsømt mig selv. Det har givet den indsigt at indre og ydre visdom og rigdom kan jeg tillade mig selv og blomstre op og give næring til det der giver livsmening i mit liv og blive en bedre udgave af mig selv. I min tantramassage gav det sig en stræk strøm og flow oplevelse i hele min krop og det gav en sammenhæng og helhed i min krop. Jeg blev forenede igen til en og ikke være adskilt mere. Det er første gang jeg så hvor meget jeg har været stresset og blokeret og spændt op i min krop. Oliver var super god som behandler, blid, hensynsfuldhed og har en stor respekt også for mine indre grænser (historik). Lige nu er jeg en rolig kvinde og har fundet ud af at frihed er for mig, at hvile i tillid til mig selv og omverdenen <3" ”
Susanne Marker
“ Spørgsmål 1. Hvad har du fået ud af at komme i en længerevarende tantramassageforløb hos Oliver som behandler? “Jeg er blevet mere bevidst om mine dystre sider og det er skamfuldt for mig. Og at sætte navn og ord og i talesætte det. Det at kunne sige det højt i dag og sætte ord på det”. Spørgsmål 2. Hvilke forandringer har det medført for dig? “Jeg føler mere glæde og overskud og er ligeglad med hvad andre tænker om mig. Jeg er blevet mere følsom i min yoni, og blevet mere bevidst af mine energier i min krop”. Spørgsmål 3. Hvordan var dit liv før du kom til et behandlingsforløb hos Oliver og hvad med nu efter en proces hos Oliver? “Jeg var i gang med at komme ud af et forhold. Oliver var en del af det, en stor hjælp og støtte. Jeg har fået en endnu større glæde, frihed, acceptere mig selv, og turde være med det der er i min krop. Stå ved mig selv, og mine behov. Jeg føler mig mindre spændt i kroppen”. Spørgsmål 4. Hvad er det Oliver kan som tantramassage behandler? “Hvergang jeg er kommet til Oliver’s behandlinger finder jeg hele tiden noget nyt om mig. Oliver åbner op ind til mig. Oliver skaber et rum til at tale om de sværeste ting, som er tabubelagt i vores samfund og familie mønstre i tryghed, nærvær, tilstede, empati, opmærksom og er der total for mig og griber mig hvis det skulle blive nødvendigt hvis jeg falder igennem. Oliver kan mange ting og er meget bred, er ikke som de andre behandlere. Han er sin egen på den gode og dejlige måde. Han arbejder med kærlighedsenergien”. Spørgsmål 5. Hvad er det der gør at behandlingen giver effekt hos Oliver? “Jeg tror det har at gøre med Oliver’ s autencitet og kan huske min livs og kropshistorie og han arbejder med sig selv og kigger på sine egne blinde vinkler, det er vigtigt for mig at gå til en behandler som selv går forrest. Oliver får mig selv til at formulere min egen vej. Og den følelse af at være accepteret og udviser den faglighed og ALT er velkommen. Det er tilladt at være den jeg er”. Spørgsmål 6. Kan du anbefale behandlingensforløbet til andre og hvorfor? “Ja det kan jeg absolut, at jeg selv har fået så meget ud af det og rykket en masse grænser på den gode måde. Det at Oliver integrere psyketerapi ind i tantramassage behandlingerne er fin måde at komme ind til kroppen på. Oliver har så mange andre ting som man ikke kan uddanne sig til, det er lært ved at gå i livets skole og den visdom og klarhed er også med til at supplere helheden på behandlingerne. Og det med at jeg har en anden tilgang til tantraverden og form, bliver favnet og rummet af Oliver. Jeg synes Oliver er mega grundig og dedikeret i sin hjerte virke som tantramassage behandler. Han er også konfronterende på en blid og god måde, som gør at jeg får lyst til at udvikle, forandre og transformere mig. Det er rart at vide, at Oliver’s dør altid er åbent for spørgsmål og opklarende støtte. Jeg kommer helt sikkert tilbage for en endnu dybere og ned i lagene i min krop sammen med Oliver’s hjælp når jeg får brug for det igen”. Ubeskrivelig tak for din støtte og hjælp smukke sjæl Oliver. Kærlighed og Hjerteknus Susanne Marker <3" ”
Anonym kvinde
“ Spørgsmål 1. Hvad har du fået ud af at komme i en længerevarende tantramassageforløb hos Oliver som behandler? Mere kendskab til mig selv, som kan medvirke til, at jeg lever mere bevidst på flere plan. Nu er jeg opmærksom på at mærke mig selv. Har altid være god til at undertrykke egne behov og ønsker. Det skal være slut. Spørgsmål 2. Hvilke forandringer har det medført for dig? Friere tankemønster, mere rummelighed og dermed øget kærlighed til mig selv. Spørgsmål 3. Hvordan var dit liv før du kom til et behandlingsforløb hos Oliver og hvad med nu efter en proces hos Oliver? Det er et stort spørgsmål som jeg ikke kan overskue at svare på, men jeg er opmærksom på at mærke mig selv, og sige til og fra på de rigtige steder. Så jeg overordnet kan man sige jeg er i forvandling fra sprællemand (kvinde) til dirigent. Tager mere ansvar for mig selv og mine behov. Spørgsmål 4. Hvad er det Oliver kan som tantramassage behandler? Han er en god inspirator, og er meget dedikeret til sit arbejde. Man føler sig tryg og kan slappe af når Oliver giver behandling. Derudover er han et naturtalent indenfor sit felt, og har en stor indsigt i mange af livet svære situationer. Spørgsmål 5. Hvad er det der gør at behandlingen giver effekt hos Oliver? Oliver stiller krav, og giver hjemmeopgaver, så jeg som klient er nødt til at arbejde videre med den følelsesmæssige forløsning som Oliver sætter igang. Spørgsmål 6. Kan du anbefale behandlingensforløbet til andre og hvorfor? Bestemt - han kan noget som ikke mange kan, men jeg vil anbefale ham endnu mere når Oliver kommer ud i mere professionelle omgivelser. ”
Anonym kvinde
“ Det er 1. gang hos Oliver ud af 5. gange i et længere og dybere tantramassage behandlingsforløb og møde med mig selv. "Det tog lang tid om at komme ned i min krop. Jeg har mange byrder med mig og er sensitiv og kan mærke andre mennesker rigtig godt. Jeg har taget skyld og ansvarsfuldhed på mig som barn i mit familiemønster. Jeg blev aktiveret i min idag og smerte, min familie har pålagt det på mig som barn og de vidste ikke bedre, og her har jeg taget det fulde ansvar. Så jeg kom ned i min dybere sorg og at der ikke er noget galt med mig og er ikke forkert på den. HVORFOR skulle et lille barn have så stor en byrde og ansvar?? Der sidder dybe uforløste følelser, døde områder og spændinger i min krop. Nu er det mine behov jeg skal stå op for mig selv og den bedre udgave af mig selv. Det håber jeg at jeg vil tillade hos Oliver som behandler. Jeg bliver ked af det på et dybere plan, at jeg har ydet selvsabotage, været selvdestruktiv og at jeg ikke kan mærke min krop. Jeg synes Oliver er blid, nænsom, kraftfuld og er respektfuld som tantramassage behandler. Jeg føler mig tryg! <3 I min dybere yonimassage kom jeg i kontakt med min egen lidenskabelighed. Jeg går ud med en levende kvindelig krop, som har lyst, glæde og er lettet igen. <3 <3 <3" ”
Johny Kjær Jensen
“ Det er første gang jeg får sådan en anderledes, spændende og overraskende dybde gående virkningsfuldt kropsbehandling. "Jeg synes Oliver var helt nede på jorden og afslappende. Der blev vækket nogle følelser, kropsenergier, jeg blev ked af det og en stor sorg. Jeg er total afslappet i en behagelig form og væren. Oliver som Kropsterapeut fik løsnet lidt op for den stivnede nakke. Det med den frosne skulder tager længere tid. Jeg er en klapjagt til at vise, turde være i dem og tillade at mærke dem og udtrykke for dem til mig selv, mine kone, familien og mennesker jeg møder. Oliver som Kropsterapeut var super god, nærværende, super skrap til at fortælle hvad der skete undervej og snakke hen over min krop og hvorfor agerer som den gør eksistentiel. Jeg følte mig meget tryg ved Oliver og hans behandling. Og han er en utrolig behagelig fyr, som vi siger her i det mørke Vestjylland. Johny Kjær Jensen <3" ”
Allan
“ Jeg har prøvet en masse terapi og behándlinger som jeg ikke synes virkede, som fx psykolog, EFT terapi, sexolog og coach m.m. Det er første gang jeg får sådan en anderledes, spændende og overraskende dybde gående virkningsfuldt kropsbehandling. "Jeg er dybt og ekstrem afslappet. Gamle ansigter dukkede til overfladen i kroppen som jeg lukkede ned for 20 år siden. Det var et ungdomshold med pige fodbold, hvor det var en tid med stor glæde og gode resultater. Det var lidt underligt og anderledes at det dukkede op til overfladen og vil sige noget til mig. Min første kærlighed var på et fodboldhold, underbevidstheden kom til at tænke på hvordan mon hun har det idag. Nu er jeg påvirket af visdoms og vækst potentiale billederne og de vil minde mig om at skal være mere i balance og flow med begejstring, glæden, seksualenergien og kærligheden i kroppen. Jeg synes det har været en god oplevelse med Oliver som Kropsterapeut, den blide og nænsomme berøring og væren han er og er der som en klippe for mig i en balanceret maskuline og feminin terapeut udgave. Jeg er en meget afslappet og fået en del refleksioner på de billeder der dukkede op i behandlingen, hvordan mon jeg kan bruge det fremadrettet i mit liv. Tusind tak Oliver, Allan <3" ”
Lykkelig kvinde
“ 8 dage 2 x elskovsput a´3 timer med min skatter, har sat denne proces i gang som noget ganske særligt og helt revolutionerende. Der er sket nogle skelsættendene ting i mit liv som jeg gerne vil dele med dem som har fulgt mig og i en af mine samtaler hvor jeg fortæller om min oplevelse hos Oliver og hvad det har gjort for mig og hvilken udrensning jeg havde gang i mm..pt bliver jeg husket på at jeg har plastre til at hjælpe detoxen, i en anden samtale for jeg tilbudt hypnose til smertelindring og i tredige samtale for jeg anerkendelse fra en tidligere elsker... Jeg havde tidliger talt med Oliver og han havde advaret mig om at der vil komme smerte, meget smerte og det skulle jeg tage ind og mærke og lade det være der så længe det varerede, danse med det. Jeg må indrømme at jeg ikke forstod processen med det samme så da den tog til begyndte jeg straks at søge væk fra den smerte, distrahere den og lave aftaler og ville bare være sammen med min skatter som skulle passe sit job...mærkede forelskelsen..besættelsen, afhænigheden og rusen fra vores elskov og overgav mig til angst og mistede jordforbindelsen totalt. Og det satte sig som en kæmpe mursten i min mave....hold nu kæft jeg har aldrig, aldrig oplevet noget så voldsomt. Jeg græd og svedte havde hjertebanken og kastede mig rundt i sengen som et lille barn i smerte. Jeg kunne pludselig se ald den dulmen smerten væk, med piller, smerteplastre, healing, anerkendelse, sex, afhængihed af elsker mm, og jeg var simpelhent så tæt på at få bare et lille fix af det så jeg kunne udholde smerten. Og nu hvor jeg var så sårbar var der en åbning for mørket så selvfølgelig skulle jeg testes ved at blive kontaktet af 3 uafhængige af hinanden som tilbyder mig smertebhandling, healing og anerkendelse... Hold nu kæft der stod det ligepludselig som et vulkanudbrud lysende klart for mig hvad fanden der foregik, og hvor meget "drugs" der befandt sig i mit hjem. Jeg fik sagt tak, men nej tak til alle 3 og det skulle vise sig at have store konsekvenser. Jeg rejste mig fra sengen trods smerter og ville handle på min store åbenbaring. Og hold nu op hvor jeg har slæbt ud til min skraldespand i haven, dansende med min mave, alle rusmidler som smerteplastre, piller, slankeprodukter, gummipenis, vibratorere.. ALT røg ud som gav mig et fix i ny og næ og som jeg var blevet så afhængig af, alt imens mit hjerte og mave fik det bedre og bedre. Efter et velfortjent hvil rejste jeg mig fra sengen og min mave var smertefri. Jeg græd af glæde "græder igen nu hvor jeg skriver det ind på computeren" og mærkede nu at den indre skraldespand som Oliver i nogle af sine sidste skriv på fb skrev om var blevet tømt ud af min krop til den store skraldespand. Tror da pokker det gør ondt at slæbe rundt på alt det lort. Det gik op for mig hvordan jeg støtter den industrielle verden med alle mine daglige indkøb med medlemskort, kundekort, samlemærker, klub mig her og der fra div. butikker er jo alt sammen med til at støtte den industrille verden og gøre mig afhængig af deres produkter. UD, UD, UD med det. Vil simpelhent ikke være afhængig af hvor jeg køber mine daglige varer. Kører 2 km efter den tank som jeg har kort til for at spare 5 øre, point til gratis produkter som jeg måske ikke har brug for. Det skulle bare stoppes og det skulle være NU. Så jeg fik cuttede alle kort, afmeldt nyhedsbreve ALT. JEG VIL SELV VÆLGE OG VÆRE FRI TIL TIL AT HANDLE HVORSOMHELST DET PASSER MIG. Jeg er SÅ taknemmelig for hvad der sker lige nu inde i mig og det er kun begyndelsen. Så selvom det er mørke kræfter jeg er op imod og virkelig tage mig i agt for, har jeg altså en fest hvergang der kommer nye indsigter. Tak Tak Tak til Universet og Oliver fra en ovenud lykkelig kvinde i vækst. ”
En kvindelig klient
“ Det er 3.behandling ud af 5 behandlingsforløb og et dybere møde og proces med mig selv. "I dag blev der forløst indtil flere gange sorg. Og mine tårer trillede ud af hovedet. Men jeg ved ikke hvad det handlede om. Jeg er vant til at sætte tingene alt i kasser også bare gå videre til det næste. Jeg skal lære at have tillid til at det nok skal dukke op til overfladen i min krop, så det er ikke så vigtigt at jeg ved det nu, det arb indvendigt og skal nok komme frem med sin indsigt til mig. Jeg tillod at være i tillid - meget mere end de andre gange. Først i dag forstod jeg i mine celler, hjerte og den store kropslige hjerne hvad Oliver, at han er i sagens tjeneste for os der har brug for ham som behandler og terapeut, det at give fra et rent hjerte og det var en fin og let energi og jeg kunne trygt tage imod mig selv. Min yonimassage var ubehagelig og det gjorde ondt derinde dybt inde mig, på den gode måde og jeg kunne rumme det, hvor meget jeg ikke har passet ordentlig på mig selv i mit hellige tempel. Jeg føler at jeg er i fred med mig selv som kvinde og synes at jeg er super sej, at tillade mig selv at komme endnu tættere på mig selv. De dybere ukendte kroge og længslen inde mig kom tydeligere frem idag. Oliver er god til at mærke hvor jeg hele tiden er henne og respektere der hvor jeg er og det giver sindssygt meget tryghed, tillid og alle forstyrrelser og fantasi og frygt historier i mit sind har jeg fred med lige nu. Hjertelig tak for en super og rørende sjæle til sjæl behandling, jeg græd jo næsten halvdelen af tiden <3" ”
En kvindelig klient
“ Det er min 2. gang tantramassage behandling hos Oliver <3 “Jeg kunne mærke Oliver’s hænder på min krop, og jeg tillod mig selv at nyde det. Jeg mærkede lyst og jeg nød min krop mere denne gang. Det var dejligt at Oliver tog fat i mine kæber og den langsomt gav sig. Hvis jeg virkelig åbner op, så er jeg bange for, at for mine intentioner bliver misforstået. Ubevidst sammentrækker jeg i mit hjertet og yonien i forsvarsmekanismerne, hvor jeg siger til mig selv, “at ingen kan såre mig”. Det var så dejligt at Oliver startede på en helt anden måde denne gang med bevidstheds berøring, hvor kom hurtigere ned i kroppen inden tantramassage behandlingen startede. Det er som om at jeg bliver vænnet til Oliver’s hænder og magiske strøg på min krop. En meget lettet og tanken op kvinde som har fået energi <3" ”
Dorte
“ Dagens udtalelse og feedback for min kropsterapi behandlinger af Oliver som professionel multikropsbehandler og terapeut. Det er første gang jeg modtager sådan en fantastisk behandling som denne bodymindwhisper/v Oliver leverer. "Jeg kom i kontakt med mig selv, at jeg er blevet ædt op af at yde til andre hele tiden (min ex mand og familie osv.) og nu er jeg bekræftet i at tage imod mig selv for første gang og at jeg vil ædes op af mit eget selvkærlighed fremover. Jeg kunne være i nuet - blev glad for at jeg kunne give lidt mere slip til en fremmed mand som Oliver, og det var helt okay, da det er Oliver. Nu tror jeg er mere klar til at møde mig selv på et dybere plan og sundere og mere positivt kredsløb med mine livsenergien, seksuelle følelser, følelser, mit hjerte og sjæl og mit bevidste jeg og min ånd. Hvor jeg nu vil prøve Oliver's berømte kombineret tantramassage/kropsterapi i et længere og dybere behandlingsforløb med mig selv. Jeg var tryg og havde tillid til Oliver, ellers ville jeg ikke kunnet været så modtagelig første gang. Det var en positiv oplevelse. Dorte <3" ”
Margrethe
“ "Idag følte jeg, at turde møde mig selv noget mere. Jeg følte også tillid til at tillade mig selv at modtage mig selv og mine ukendte områder. Jeg har en modstand på. Men jeg vil gerne mig selv. Jeg har ikke begreber om hvad det helt handler om i en integreret proces, så jeg ved hvad det vil sige at være i min krop, i mine følelser, sanser, naturlige impulser, Seksualenergi, min glæde, livslyst, livskraft og guddommelig udgave af mig selv. Jeg skal vækkes hele tiden, fordi jeg flader lidt hen i min egen opvågning og ligeså langsom turde mærke min egen autencitet, fra halsen og nedefter. I introen fra starten hvor Oliver er begyndt på at bruge en anden tilgang til at komme ned i kroppen via kropsterapi i 'bevidsthedsberøring', hvor mit bækken gav sig og faldt på plads. Jeg synes det er fedt at Oliver har forståelse/kan læse en krop, hvilken rejse den har haft for de forskellige dele og elementer på kroppen. Jeg godt lide at Oliver er tydelig i behandlingen, så jeg kan være sikker, istedet for usikker, han skaber tillid, tryghed, så jeg kan slappe af, tillader at give lidt slip på min kontrol og modtage lidt mere af mig selv. Jeg er en glad og en smule oplyst kvinde, Margrethe <3" ”
Anonym kvinde
“ Det er 1. behandling ud af 10 behandlingsforløb og et dybere møde og proces med mig selv. "I dag kan jeg godt mærke et eller andet. Jeg har det god lige nu efter behandlingen og meget afslappet. Min yonimassage gjorde ikke så ondt, især da Oliver lagde den anden hånd på mit hjerte. Jeg er lidt mere glad og noget skal ud. Et eller andet skal ud og er ved at komme op til kroppens overflade. Der var også noget ked af det hed og noget sorg der bliver vækket op til overfladen i min krop, det kom frem og tilbage. Og mine celler er total forvirret og ved ikke hvordan de skal kommunikere og møde mig selv. Jeg er ikke vant til berøring (den bevidste og nærværende), som Oliver adressere, kun til hovedet. I dag ramte Oliver plet, jeg er min egen og værste og begrænsende fangevogter. Jeg blev ked af det, og er meget bange for at tage imod min egen livssmerte, løgne og alt hvad jeg har tilladt i livet og face det og tage det tilbage på min egen halvdel. Oliver har meget varme og dejlige hænder. Jeg føler mig meget tryg ved Oliver som behandler. Og på et tidspunkt under sessionen synes jeg at Oliver's hænder brændte. Oliver var mere kærlig i dag, og det mærker jeg ved hjælp af krops resonans og feltet, at Oliver har kærlighed til alle mennesker og det han laver når han er in service i behandlingerne. Jeg føler mig ligesom en kvindelig legebarn inde i mig selv inden jeg går ud af sessionen. Glæder mig at jeg har taget denne vigtige beslutning i mit liv, at tage Oliver med ved min side som prof behandler og terapeut og støtte på min indre og ydre rejse <3" ”
Margrethe
“ Det er min 7. gang ud af 10 behandlingsforløb og et dybere møde med mig selv på alle planer <3 "I dag synes jeg er blevet mere irriteret på mig selv fordi jeg lukker ned bevidst/ubevidst og der er kommet mere klarhed omkring det. Jeg bliver usikker og kan ikke vågne op og skal vækkes igen og igen indefra og ud, fordi jeg stivner (forsvarsmekanismer) og begrænser mig selv og bliver i noget uhensigtsmæssig lukket kredsløb og tiltrækker samme energiflow relationer og mine ex mænd og nuværende mand. Jeg har ikke lært andet og ved ikke hvordan jeg skal fysisk flytte mig fra energityvene. I min dybere yonimassage blev jeg ked af det, det har ikke noget med Oliver at gøre, men blev aktiveret i at min mand og ex mænd har jeg tilladt at være sammen med i deres seksuelle dagsorden og usunde pansrede lukkede energi og præmisser. Jeg bliver mest irriteret over at jeg lod det ske, hvor jeg idag er startet flittig på at hele mig selv igen hos Oliver som behandler, for at genskabe og generobre mig selv igen i kropslige behandlinger i skabe flow, begejstring, kærlighed og glæde igen i de døde kropsområder. Jeg kan godt få kvalme når jeg kommer for tæt på mig selv i en spejling af relationer og med mænd. Jeg synes Oliver som behandler og terapeut er sååååå overbærende, jeg forstår ikke han kan det med sine klienter. Meget få behandlere og terapeuter har det i sig. Det har jeg total RESPEKT for, selvom jeg griner af det. Jeg er en træt og afslappet Margrethe <3" ”
Pernille
“ Det er min 2. gang ud af 10 behandlingsforløb og et dybere møde med mig selv på alle planer <3 "I dag spekulerede jeg ikke om jeg var hos Oliver som behandler og fik en behandling. Jeg var nysgerrig på mine blokeringer og spændinger i hele min krop og især i min yoni. Tankemæssigt kom der kun til mig, mig, mig, mig og atter mig på hjemvejen var det ren afslapning og tilladelse på et dybere plan. Det var et godt og professionelt tilgang Oliver har som behandler i dette smukke rum. Jeg er en groundet og i ro og glæder mig til hvad dagen bringer til mig. Hjertelig tak Pernille <3" ”
Veltilpas og smilende kvinde
“ Det er min 8. gang hos Oliver ud af 10 gange i et længere og dybere behandlingsforløb og møde med mig selv. "Det var det bedste samarbejde i behandlingen jeg og Oliver har præsteret indtil videre. Da jeg kom var jeg lukket som jeg plejer, jeg sagde til Oliver at jeg er total håbløs og har svært ved at åbne op pga. mange skuffelser og svigt i relationer og det at turde være sig selv blandt andre. Så jeg har mange ubevidste forsvarsmekanismer og overlevelsesstrategier. Jeg kunne mærke for første i dag en masse brusende og kropslige energier som blev trukket ned fra min yoni og hele vejen opad og ud igennem munden. Jeg kunne mærke mig selv for første gang total i kropslige energier fra det gyldne bækkenbund og ved rædselsbæltet, det blev transformeret og kunne mærke flow igennem kroppen. Det var IKKE en seksuel kropslig oplevelse, det var ligesom at komme og hjem i en større længsel mig som kvinde til mit urhav og tårerne trillede ud af mig. Jeg har i dag tilladt mig selv i dag, at der også er andre muligheder at være i kroppen, istedet for kun spændinger, blokeringer og smerte. Min krop kender vejen det har jeg ikke vidst før idag, hvis jeg altså tør give slip, og lade mig møde mig selv på et dybere og sjæleligt plan. Jeg er for tit oppe i mit hoved, det forstyrre mig, der hvor det er tilpasset, programmeret og skaber frygt i de øverste lag. Lyset for enden af turnellen er i kroppen. Jeg er helt UTROLIGT hvor tålmodig Oliver er som behandler, han knokler på mig og jeg er ikke særlig samarbejdsvillig ubevidst, men i dag gik der hul på bylden og der er håb nu inde i mig, da jeg har erfaret mig selv på en ny og dejlig måde. En træt, veltilpasset og smilende kvinde <3" ”
Anonym kvinde
“ Det er min 4. gang hos Oliver ud af 10 gange i et længere og dybere behandlingsforløb og møde med mig selv. "Ret hurtigt kunne jeg mærke mere flow idag fordi jeg selv tillod det i hele og alle steder i min krop. Da Oliver arbejdede ved nakken kom der kramper i bækkenbundet. Jeg tillod at have mere lyst cirkulerende og gennemstrømmende i hele min krop i dag, den seksuelle energi den spredte sig rundt i hele min krop og som bølger ud i alle krogene. Inden Oliver kom for at behandle mig, bad jeg hjælp fra de højere magter for at kunne give slip på de steder der trænger til det og jeg er klar og tillader det. Det er GODT at jeg har købt et længere varende behandlings forløb hos Oliver, ellers vil jeg flygte undervejs for mig pga mine ubevidste forsvarsmekanismer og overlevelsesstrategier fordi jeg ikke turde møde mine egne smerter, dybde og undertrykte grundfølelser. Oliver var blød og blid i dag, og jeg har haft en modstand på Oliver som behandler (som er almindelig ml behandler og klient), men fandt ud af at det ikke handlede om Oliver som behandler, men mine egne forsvarsmekanismer og overlevelsesstrategier og projektioner. Da jeg fandt ud af det, gav jeg slip og havde ikke modstand mere på Oliver. Derfor var det trygt, og jeg tillod at være mere mig idag og kunne slippe flere spændinger og blokeringer i mit bækkenbund og nakke. Fundamentet og rædslen ved bækkenbundet og underlivet. Man er bange for at miste sig selv, slå halen mellem benet. Der er de dybeste overbevisninger i bækkenbundet og i lænden. Jeg er en dejlig og afslappet og lettet kvinde der har sluppet flere spændinger end jeg turde håbe på i mit bækkendbund og nakke. Og alt det der samler sig i nakken, handler om jeg ikke vil være her i min krop. Det er forsvarsmekanismer og dissociering. Sjælen er ikke bange for at forlade vores krop. Dybe eksistentielle følelser - sidder også i nakken. Jeg har også turde slippe nogle hæmninger, for at kunne være mere mig i en autentisk udgave og i flow. Som Oliver siger; visdommen i kroppens landskab, har så mange ressourcer. Det er et fantastisk symfoni af bevidsthed. Vi er ens, når vi ser sandheden inde i os, så befrier vi os selv og alle. Lyset forenden af turnellen kommer fra vores krop! Når kroppen forandre sig og en indre viden kommer frem, så er det en SKAT. Åndedrættet - den ikke gjorte elsker dig og livet! Kroppens visdom er større end vores hjerne og vores tilskuere til det store rollespil i vores samfund og liv. Det gyldne bækkenbund - reperer og bekræfter resten af kroppen hvis du tillader at give slip, afspænde, dybere healing af dig selv. Det har noget med tilladelse at gøre! At være en ubetinget og frisættende kærligheds engel, det er noget vi er, og det er ikke en købmands handelsvare i mellem mennesker. ”
Margrethe
“ Det er 6. gang hos Oliver ud af 10. gange i et længere og dybere behandlingsforløb og møde med mig selv. "Det gjorde ondt ved lænden og jeg blev svimmel. Jeg er bange for at tage imod min egen livskraft, seksualitet og friheden i min krop. Jeg også bange for at være for meget i samfundet, hvis jeg har flow i min krop. Mit åndedræt i dag løsnede lidt op for mine barrierer. Jeg synes jeg får for hvergang lidt mere forståelse for kroppen. Det er dejligt at tillade mig selv at få muligheden for at der også andre muligheder og måder at være i sin krop og sanse den. Så jeg ikke behøver at holde mig selv i selvkontrol, da Oliver holder om, afspænder og jeg kan tillade mig at give slip, de steder jeg er blokeret og spændt op i kroppen. Jeg forstår mere og mere om hvordan jeg kan tillade mig selv at være, i et åbent hjerte, kropsligt, i sansningerne og i flow fornemmelserne. Det er også dejligt at Oliver ikke er forskrækket for menstruation og at han ikke er med til at gøre det skam, som mange andre behandler og terapeut gør ubevidst/bevidst. Jeg er en total afslappet Margrethe og færdig på den gode måde <3" ”
Groundet kvinde
“ Det er 5. gang hos Oliver ud af 10. gange i et længere og dybere tantramassage behandlingsforløb og møde med mig selv. "Lyst er en svær størrelse at danse med. Jeg føler at jeg er blokeret og kommer hurtig op i mit hoved. Jeg har svært ved at mærke mine fysiske blokeringer enten er der smerte eller ingen smerte eller ingenting kan jeg mærke. Jeg havde svært ved at mærke lyst gennem mit system, det ønsker jeg at efterforske og det at gå med kroppen og hengive mig til den. Sanseligheden er lidt blokeret, jeg spænder op. Jeg går hurtig ud i præstation. Jeg har en længsel efter at mærke min lyst, og ønsker også at have mit hjerte med. Jeg er en groundet kvinde, tryg og har lyst til at udforske mere af mig selv <3" ”
Joana Olsen
“ Det er 7. gang hos Oliver ud af 10. gange i et længere og dybere tantramassage behandlingsforløb og møde med mig selv. "Det er på tide at jeg er god ved mig selv, tænk alt det jeg har budt mig selv. Mit åndedræt er helt let. Jeg kom i kontakt med noget sorg og jeg blev ked af det. Men jeg ved ikke hvad det handlede om. Jeg tillod mig at smelte sammen med Oliver tilsidst i sessionen. Det var dejligt og der kom ro på og det var fredfyldt. Det var ligesom at komme hjem i hele min krop. Jeg har en kæmpe opgave foran mig. Hvordan jeg bør behandle mig selv med mindre selvsabotage og selvdestruktivt. For det mønster kender jeg rigtig godt i mit hele liv. Men nu skal det være SLUT! For jeg vil tillade mig at sige farvel til offer rollen "jeg har ikke brug for dig mere!" Jeg skal tage det fulde ansvar for mig selv i mine adfærds handlinger og det der følger med af konsekvenser både på det indre og kropslige plan og det ydre. Det er svært for mig at mærke hvad er forskellen på omsorg og medafhængighed. Jeg synes Oliver er unik, dygtig, han er nærværende hele tiden, det er vigtigt for mig og min livshistorie. Jeg synes det er så inspirerende at også at se og følge Oliver's udvikling både fagligt og i den praktiske behandling i hans embede som tantramassage behandler. Jeg går ud med en lethed og vil være glad resten af dagen og livet! Joana Olsen :-) <3 ”
Pernille
“ Det er 1. gang hos Oliver ud af 10. gange i et længere og dybere tantramassage behandlingsforløb og møde med mig selv. "Jeg fik rigtig meget ud af det første gang idag. Jeg fik identificeret mine blokeringer, spændinger og hvad det handlede om også om mine omgivelser. At jeg var på rette vej - jeg skal fortsætte af den vej jeg er på nu. Det blev tydeligt hvor meget jeg har brug for ro. Også hvordan mine børn og kæreste havde det. Jeg blev ked af det og tårerne trillede afsted, fordi jeg ikke har lyttet og mærket efter mig selv. Jeg har mega meget brug for den ro og alenehed i mulighedernes land. I min dybere yonimassage fik jeg den indsigt, sorgen over at været igennem den proces med min kæreste. Oliver er meget professionel i sit hjerte virke. Det har på INGEN måde noget med elskov og sex at gøre som Oliver udføre. Det var professionel afspænding af alle dele af kroppen og de private områder. Jeg føler at jeg tillod at Oliver fik lov til at komme hel tæt på mig, for at hjælpe mig til at komme tættere på mig selv, genskabe og generobre mig selv og i de døde område på kroppen og være bevidst om min egen bedste udgave af mig selv. Jeg følte på INGEN måde det var overgreb, voldtægt eller hvad jeg nu som kvinde kan komme i kontakt eller blive aktiveret med fra min livshistorie, kropsstrukturen, attituden, skellettet og på celle niveau. En bekræftet og styrket Pernille <3" ”
Kvinde
“ Det er min 3. gang ud af 10 gange at jeg modtager en dejlig tantramassage behandling hos Oliver <3 "Det gjorde så ondt i min yoni massage, græd dengang Oliver holdt op med at være i min yoni. Det har ikke noget med Oliver et gøre, at jeg blev aktiveret i min livshistorie, at jeg ikke har formodet at sige fra til alle de mænd som har været inde i min yoni som ikke gav mening i mit eget ubevidste overlevelses mønster og strategier. Jeg føler mig mere fri og accepteret tilstand, jeg tillader at give mere slip idag. Jeg turde godt idag, at ombestemme overfor Oliver midt i behandlingen, at jeg alligevel hjertelig gerne vil modtage en yoni massage og mærke mig selv i de døde områder, hvor der ikke er energiflow, og genskabe og generobre mine fortabte områder, så der er flow igen. Hjertelig tak søde Oliver for en fantastisk behandling - glæder mig hvergang og lære også noget nyt hvergang :-) kvinde <3 ”
Signe
“ Dagens udtalelse og feedback for mine meget efterspurgte kombineret tantramassage/kropsterapi behandlinger af Oliver som professionel multikropsbehandler og terapeut. Det er første gang ud af 10 gange behandlingsforløb, jeg modtager sådan en fantastisk behandling som denne bodymindwhisper/v Oliver levere. "Det har været behageligt 1.gang hos Oliver. Jeg mærker en hjertehealing og gennem kroppen i denne behandling er jeg dybt taknemmelig med livsenergien er gået i gang og en dybere proces. Der er en ro og ren dedikeret hjerte og en behagelig atmosfære og det er overens med det jeg læste på facebook. Jeg var trygt, vidste hvad jeg gik indtil. Det at Oliver giver fysisk omsorg undervejs i behandlingen er trygt og godt. Jeg kom i kontakt med min livssmerte, sorg, glæde og hverdags stressen. Jeg mærkede stressen i min krop, nu er der kommet en ny ro - vibration, wauuuw der er en ny energi der er ved at blive født eller at jeg tillader. Oliver er nærværende, alvidende, får sine informationer og stoler på sin intuition - kan aflæse min seksualitet på min bare krop. Oliver er meget omsorgsfuld, jeg kan lide at vi skal et samarbejde og hvad han aflæser, underviser under sessionen på den måde i min selvopfattelse af mit sind, krop, følelser og seksualitet. Jeg er nu i en tilstand af tilstedeværelse, tro og har tillid til at min skæbne opg og projekt nok skal komme tydeligere til mig - Signe <3" ”
Anonym kvinde
“ Det er min 2. gang ud af 5 behandlingsforløb og et dybere møde med mig selv på alle planer <3 "I dag var jeg ikke så sårbar. Jeg går i hovedet når Oliver ber mig om at være i kontakt med mit åndedræt. Når jeg ikke trækker vejret i det ikke gjorte åndedræt, så er jeg inde i mig selv og mærke min egen styrke. Jeg havde fat i min kriger energi og styrke i dag. Og den skal jeg have ud i fællesskabet, istedet for at gå alene i Jeandark. Jeg var tryg ved Oliver og han lyttede til alt hvad jeg havde på hjertet og sagde. Jeg fik en fornemmelse af at være hel kvinde lige nu overfor Oliver, som behandler og i balance. <3" ”
Anonym kvinde
“ Det er min 4. gang hos Oliver ud af 5 gange i et længere og dybere behandlingsforløb og møde med mig selv. "I dag var det smertefuldt at møde mig selv i min yonimassage i behandlingen. Der var energi der hvor det løsner sig og fra lyst følelses energien var det dejligt at blive mødt. Jeg er spændt hvor meget der lystnes og afspændes af denne gang efter behandlingen. Det tager tid før jeg slapper af og jeg føler mig tryg ved Oliver, det er bare mig og mine ubevidste forsvarsmekanismer i kroppensstruktur og attitude. Der er ikke noget jeg heller vil at jeg ønsker at slippe mine spændinger, blokeringer og begrænsninger inde i min krop og har erkendt at det er en laaaang proces i livet. Jeg oplever hvergang at det bedste fra Oliver som behandler og hans medmennskelighed og hjælp, han knokler på den gode måde på os andre sjæle som også er på lysets vej. Det giver mig en STOR tryghed for mig som kvinde, at Oliver er den han er og er dedikeret i hans skæbne opgave og livsformål. <3 <3 <3 ”
Afslappet kvinde
“ Det er min første gang hos Oliver ud af 5 i et længere og dybere behandlingsforløb og møde med mig selv. "Oliver passede på mig i behandlingen, det har ikke nogen gjort længe. Det var rigtig rart at blive passet på og jeg blev ked af det og tårerne trillede. Der var en stor sorg. Jeg vil ønske der var flere i mit kerne netværk som passede på mig og havde overskud, men har fundet ud af at det er kun mig der kan stå op for mig selv. Hvor er det trist at se og opleve både i min famile, vennerne og i vores samfund. Jeg synes det er ensomt nogen gange selv i min egen familie mønster. Da Oliver snakkede hen over min krop og kropslæste den, om mit korset som jeg holder fast i og skuldre, så fandt jeg ud af at alle mine kerne personer har det rigtig dårligt. Jeg har haft følelsen af, af det er mig der skulle have faklen og holde ilden kørende. Det er mærkeligt at det ikke køre for min familie, men at det køre for mig. Det er sikkert karmisk i det. Jeg føler at jeg har et stort ansvar end hvad jeg kan bære. Jeg synes det er grænseoverskridende at tage imod mig selv i en tantramassage, men det var en positivt oplevelse hos Oliver som behandler. Jeg synes det hele har været fint. Og nu er jeg en glad og afslappet kvinde <3" ”
Anonym kvinde
“ Det er 1. gang hos Oliver ud af 5. gange i et længere og dybere tantramassage behandlingsforløb og møde med mig selv. "Jeg er rolig i kroppen efter behandlingen er slut, jeg skulle i sessionen give mig selv lov til at give slip og det gjorde jeg ikke helt. Jeg skulle koncentrere mig i at tage imod. Det har jeg svært ved. Det var godt at jeg lyttede til min sårbarhed - mit indrebarn 4 år. Det var en erkendelse af hvor jeg er henne og at jeg ikke er helt ved siden af mig selv. Det gav energi at handle på at bestille en tid hos Oliver som kropsbehandler, jeg kom også i kontakt med mit indre styrke. Tårnene kom frem og det handlede om sorg, at ikke at blive set, hørt, anerkendt, blive holdt om og taget sig af som barn. Det er meget trygt at være hos Oliver's behandlinger, det er rart, han er meget nærværende, varm og respektfuld. Jeg er en træt kvinde på den gode måde <3" ”
Anonym kvinde
“ Det er min 4. gang ud af 5. gange, at jeg modtager en dejlig tantramassage behandling hos Oliver <3 "Jeg oplever meget fysisk smerte ved mine ben. Jeg kom også i kontakt med frygt i mit hjerte og bryst. Jeg kom også i kontakt med at den seksuelle var en ydelse og ikke nydelse, min seksuelle livshistorie blev aktiveret og det har ikke noget med Oliver at gøre. Jeg har svært ved stå hengive mig og give slip for kontrollen. Jeg oplevede Oliver idag er blevet mere tydeligt, dygtigere og autentisk i hans dybere og faglige proces. Jeg oplevede også hvor følsomt min yoni er og jeg kan bedre komme i kontakt med min egen seksuelle energier og ikke en seksuel akt, som man skal være en service ydelse. Jeg er en vågen og iagttagende kvinde inden jeg går ud af sessionen <3" ”
Havfruen Tine Trille
“ Det er min første gang hos Oliver med sådan en fantastisk behandling. "Det var en fantastisk energi, den rene hjertevarme og lys rundt om hele tiden. Og jeg følte mig fuldstændig tryg! Jeg kunne godt mærke, at jeg havde nogle spændinger og det var ok. Jeg kunne ikke mærke mit hoved tilsidst, men jeg kunne mærke at der kom en stor kærlighedsstrøm igennem mig til alle dem jeg havde kær. Jeg fik også en indsigt, at hvordan jeg kunne mærke hvordan jeg skulle hjælpe min mors lukkede hjerte. Der kom også en forståelse af hvordan min ex kæreste også er, jeg skal huske at sige TAK til ham. Der kom en drage til mig med vagina øjne med smukkeste blomster, de var så smuk en drage en lille let drage som dansede rundt. Jeg skulle finde balancen mellem den flyvende og den tunge drage ved mig selv. Det var så dejligt at tage imod mig selv i behandlingen, men skulle vænne mig til det i starten. Jeg kan godt forstå NU hvorfor MANGE godt vil have Oliver som multi kropsbehandler - han er så god til være professionel. Han skaber en stor tryghed og tillid. Han møder dig som klient lige præcis hvor du er, og støtter dig passer godt på dig, han har stor omsorg, kærlighed og empati for sine klienter. Jeg tænkte ikke Oliver som behandler, men som uselvisk og ubetinget kærlighedsenergi. Det skal HELE verden prøve det her mindst et behandlingsforløb hos Oliver. Så bliver du et nyt menneske og kan ikke håber tilbage til det gamle. Jeg føler mig som en fantastisk lækker kvinde og har fuldstændig ro og groundet. Havfruen Tine Trille <3" ”
Anonym kvinde
“ Det er min første gang hos Oliver med sådan en behandling. "Det mest forløsende i behandling jeg tillod på grund af mine ubevidste forsvarsmekanismer og overlevelsesstrategier var da Oliver lagde hånden på lænden og kyssede mig på panden. Helt klart den lille indrepigebarn som blev favnet som jeg har savnet som barn. Yonimassagen kunne jeg ikke mærke mig selv. Jeg var tynget af stor sorg. Min ex kæreste var ligeså stor og robust som Oliver og hans tyngde var tryg og et savnet spejlbilled af min ex kæreste kom til mig. Det var meget tryg at være hos Oliver's behandling. Og det var overraskende at Oliver fik lov til at røre ved min krop, fordi jeg ikke selv kan forlige mig synet ved min egen krop. Jeg følte mig godt nok favnet af Oliver og det var trygt fysisk og psykisk at have Oliver som behandler, selvom jeg kunne være i mig selv med en forladtheds følelse og ensom/aleneheds følelse i mig. Jeg er en træt og øm og meget rolig kvinde som vil bagefter tage ud til havet og være alene med alle elementerne <3" ”
Fredfyldt kvinde
“ Det er min 1. gang hos Oliver og et dybere møde med mig selv på min fødselsdag. "Jeg synes at jeg lykkedes at være meget mere i mi krop i dag. Oliver som behandler var god til at hjælpe mig ned i vejrtrækningen. Min yonimassage var der lidt modstand på. Jeg finder det ikke nydelse og det gjorde lidt ondt. Og det var ikke Oliver s skyld, det var inde i mig der gjorde ondt. Mine tre fødsler kom jeg tilbage til og der var også noget urkraft og det var fint og okay, at det gjorde ondt på en urmåde. Det åbnede også op for at min familiestruktur og mønster, at min far gjorde grænse overskridende ting, hvor min mor gav mig skylden og skældte ud, puttede skam og skyld i mig som lille pige. Min dybere og mere helende yonimassage var dejlig og behagelig at ikke at skulle gøre noget for Oliver og var kun for mig selv og tillod at nyde og hengive mig og lande dybere i mit gyldne bækkenbund i mig selv og komme hjem. Oliver er meget behagelig, tillidsvækkende, jeg kan mærke en god empati, omsorg, jeg var meget tryg og havde tillid. Og det er hyggelig at tale overfor og med ham. Det er kun toppen af et isbjerg jeg har tilladt at åbne op for i dag. En behagelig og en fredfyldt kvinde og fødselar <3" ”
Rolig kvinde
“ Jeg har aldrig nogensinde prøvet denne form for behandling. "Jeg fik hurtig tillid til Oliver. Behandlingen var tillidsfuld og Oliver gjorde sit job og opgave godt! <3 Der var en del af mine blokeringer - det erkender jeg. Jeg bider alt i mig for at få det hele til at fungere. Jeg oplevede at jeg gav mig lov til at give mere slip tilsidst i sessionen og begyndte også at nyde det. Det var dejligt at få et langt og varmt knus og det var beroligende. En fredfyldt og mere rolig kvinde er der inde i mig med mere viden om mig selv. Og jeg skal give mig selv lov og nu er det min tur til at nyde, jeg har gjort så meget for andre. <3" ”
Dorthe
“ Jeg har aldrig nogensinde prøvet denne form for behandling. "Oliver er fantastisk dygtig og kan mærke at han vil det bedste for sine klienter og medmennesker. Og havde det været en anden som skulle behandle mig, var det aldrig sket i tilladelsesland - fordi Oliver er så ægte <3! Så fik jeg den indsigt, at jeg ikke gider at være nervøs mere og jeg skal huske mere på at finde ro, stilhed og alene tid jævnligt. Det var ikke så rart i starten af yonimassagen - jeg har fundet i mig for meget i den dominerende måde min mand er på, også seksuelt. Jeg ser det mere og mere, det kommer frem når jeg vågner op stille og roligt og ser hvad der foregår med mig og omkring mig selv. Jeg frygter og kan ikke holde ham ud. Han er en energityv og vampyr sluger. Jeg har meget med at være i mit hoved - fik sluppet i mit hoved, trodsalt Oliver's kompetencer. Jeg er en mere rolig og mindre stresset kvinde og har en dejlig varme i kroppen - en god energi! Hvis min mand ikke gider rejse med mig i min udvikling side om side og støtte hinanden, ellers må jeg selv gå. Dorthe <3" ”
Rolig og afslappet kvinde
“ Jeg har aldrig nogensinde prøvet denne form for behandling. "Oliver er behagelig som behandler og det er meget trygt. Jeg havde en god energi fra lille tåen og op til hårespidserne. Min dybere yonimassage - det var et stort sus i hele min krop, det har jeg aldrig prøvet før, men jeg var åben og klar til det. Ingen har kunnet røre mig tæer, selv en zoneterapeut, dengang græd jeg, for det smertede mig meget at mærke mig selv. Men Oliver har en evne til at jeg kunne tage imod for første gang. Jeg nød det senere i processen og tillod at trække opad af systemet. Jeg er nu en rolig og afslappet kvinde som ikke har tilladt at møde sig selv i mange år. <3" ”
Kvinde fra Esbjerg
“ Det er 2. gang jeg prøver denne form for behandling hos Oliver. "Idag mødte jeg min lille indre pige i blå kjole, hun er et par år. Jeg fik indsigten at hun skal værnes om og passe på mig selv og ikke glemme mig selv og ikke gå over i andre. Oliver er en rigtig behagelig, fornuftig og klog behandler, jeg ved meget om mennesker og Oliver søger ikke det ydre og mange andre folk søger det ydre. Oliver har det i sig og har noget at byde og give af og mange andre er bare en skal. Jeg fik nogle indsigter hvordan jeg skulle starte med mig selv også derefter de andre. Jeg er en mere afslappet, rolig og mere vidende og klogere kvinde. Hjertelig tak fordi du findes Oliver, sig til hvis du kommer til Esbjerg for at behandle igen, så vil gerne have en behandling mere eller to. <3" ”
Anonym kvinde
“ Det er min 2. gang at jeg modtager en tantramassage behandling, men første gang hos Oliver <3 "Jeg oplevede en stor varme og energier der spredte sig udover hele mig og mærkede større flow i hele min krop. Det kom mere ro på, flydende åndedræt, muskelspændninger der gav sig især i mit underliv, bækkendbund, hals og nakke. Jeg føler mig mere blød nu, har mere balance og er tilstede i min krop. Oliver er behagelig, har varme hænder, er nærværende og man er ikke tvivl hvor Oliver er, for han er der hele tiden for en 100 %. Det er trygt at være hos Oliver, og meget naturligt at tage imod Oliver's behandlinger. Jeg fik beskeder og billeder frem i sessionen, som er; "love & kærlighed" det var i glidende overgang i tåge. Min yoni massage var behagelig bygget godt op, skulle lige give efter i blødhed. Jeg blev overrasket over hvor meget jeg selv var med i processen ved at bruge den fysiske knibe øvelse. Jeg er en afslappet kvinde her tilsidst og har en naturlig flow i mit åndedræt og jeg har mere ro på end da jeg kom. Tusind tak Oliver for dit store vigtige arbejde du gør rundt omkring, for at komme hjem til sig selv og blive en bedre udgave af sig selv <3" ”
Anonym kvinde
“ Det er min 2. gang jeg modtager en tantramassage, men første gang hos Oliver. Jeg havde en uheldig oplevelse første gang hos en anden i København /Frederiksberg, hvor jeg desværre tillod et overgreb og han havde sex med mig og jeg fik ikke stoppet det. Jeg har tillid til Oliver og derfor vil jeg gerne prøve det igen. "Jeg har tilladt idag hos Oliver, at skelne mellem sex og energiflow. Oliver er meget neutral, det er rent, så fint i det behandler rum og jeg bliver mødt. Størst af alt var min egen begrænsning i behandlingen, jeg fik et spastisk lammelse i mine fingre og kørte energicirkel, det føltes som om orgasme gennemstrømning ud til fingrene. Jeg kom mere og mere ud i hele kroppen, hjerte og underliv. Jeg havde en kropslig, sitrende oplevelse, som jeg aldrig har prøvet på denne skønne måde. Jeg græd da jeg blev aktiveret i min historie, det har ikke noget med Oliver at gøre, jeg var ikke blevet mødt, set, jeg havde en følelse af forladthed. Det var dejligt at starte med en for samtale og at det også foregik på en briks, så der var den afstand og det føltes meget trygt. Det var en skøn massage op fra og ned og omvendt. Jeg kan mærke mit kvinde hjerte er åbent og er blevet mere klarsyn på mine grænser <3" ”
Louise
“ Det er min første gang jeg overhovedet tager imod en tantramassage behandling og jeg er fra Odense <3 "Det var meget meget trygt at være hos Oliver, der var ingen grænser der blev overskredet. Der blev udfyldt en behandlingskontrakt i forsamtalen med underskrift inden massagen og der blev også udfyldt en efter erklæringssamtykke i eftersamtalen med underskrift og i to eksemplarer, en til hver. Det tog mig et stykke tid at give slip og det var okay. Jeg mærkede Oliver's dejlige hænder og derefter kom det stille og roligt. Det var så sårbart at holde om mig selv, som om jeg holdt om mit eget pigebarn. I den dybere yonimassage, gik der hul på bylden, jeg blev aktiveret og det har ikke noget med Oliver at gøre, men min historie kom op til overfladen, for ingen har passet på mig. - hvorfor skal jeg klare det hele selv?? Oliver passede på mig og var der hele tiden og det var jeg glad for! Det gjorde så ondt i mine fødder, da jeg ikke tager mine tydelige skridt i mit liv. Jeg kunne mærke at jeg var øm i min yoni, det gav sig stille og rolig, fik afspændt og vejrtrækningen var med i flow og blødhed. Det føltes som en lavelampe - eftergivende og var der. Da Oliver registrerede min ked af det hed, græd jeg og turde være i det. Det hele bliver meget nemmere og stille og roligt. Oliver slap mig aldrig! Og en anden hånd var på mig hele tiden og det var trygt og havde en følelse at jeg fik lov til at bare være. Mit indre pigebarn kom op idag som hovedtema, som jeg skal tage mig kærligt af. Jeg er en afklaret og meget eftertænksom og nogle ting blev tydeligere for mig. Hjertelig tak Oliver for det store arbejde du gør for dine medmennesker, Louise <3" ”
Anonym kvinde
“ "Sessionen varede 3 timer og bestod af forsamtale, tantramassage og eftersamtale. Jeg var meget spændt, havde ikke mødt Oliver før, men havde prøvet en tantramassage før. Det skulle ikke være sidste gang og Olivers studie pris, gjorde det muligt for mig igen. Jeg følte mig rigtig godt modtaget af Oliver, og han havde lavet en rigtig rar og afslappende atmosfære i sin stue, dejlig musik, dæmpet belysning, vand og et dejligt sted og sidde over for Oliver. Jeg følte mig mere og mere tryg, da Oliver tydeligvis havde planlagt det hele inden jeg kom, og han udstrålede en ro og nærvær. Jeg fik 15 min til at fortælle, det jeg havde lyst til om mig selv. Dernæst viste han mig 3 tarot kort, som han havde trukket inden jeg kom og læste op om dem. Oliver sagde, at jeg fik 3 lys, med mine 3 ønsker for massagen. Jeg ønskede: 1) En dejlig sanselig oplevelse. 2) bedre kontakt med og forbindelse imellem mit hjerte- og rod chakra. 3) En forløsning. Massagen foregik på en briks og Oliver masserede med dejlige faste hænder og godt med olie, så jeg kunne roligt slappe af, og Oliver ønskede mig god rejse. Under vejs støttede Oliver mig i min vejrtrækning, jeg følte han var meget opmærksom på mig, mine reaktioner, mine energier og den proces, som gik igang. Det var især på min forside af kroppen jeg mærkede, at jeg fik bedre kontakt til mit hjerte og senere mit rodcenter og en form for strømning fordeling, imellem de 2 dele. Kunne også mærke, at der var noget kontrol, som skulle slippes, da oliver masserede min nakke hals og kæbeparti, det var super dejligt. Det var også tydeligt, at Oliver ikke var usikker for at berøre mig, de mere intime steder, brysterne, inder lårene, balderne og hele vejen fra de ydre kønsdele og opad, en dejlig sanselig oplevelse på hele kroppen, og det var tilladt at blive opstemt. Det var også tilladt at vise følelser, da jeg kom i dybere kontakt med mit hjerte og min længsel og min forbindelse til mig selv og alt. Det var meget smukt og berørende, og jeg følte mig set og rummet. Jeg blev spurgt, om jeg ville have yoni massage. Det ville jeg gerne, og det gjorde mig også rigtig godt, der var særlig 3 punkter der blev arbejdet med og G punkt stimuleringen gav mig en dejlig orgasme og så var der et punkt til højre på livmoder halsen, som var ømt, og jeg fik en forløsning. Jeg lå lidt og husker, at på et tidspunkt var det som om, at jeg helt gav slip og hele kroppen sitrede på en rar måde. Jeg fik god tid til at komme tilbage og op igen, kærligt guided af Oliver. Oliver var også rørt over min proces, men forholdt sig ydmyg til sin rolle, at det bare var ham som igang satte, at det var mit arbejde og min proces. Vi talte lidt efter massagen og fik rundet af på en fin måde. Jeg kan varmt anbefale Oliver, da han er professionel, ydmyg i sin rolle, har hjertet på rette sted og har en meget fin sansning. Oliver vil kunne guide dig, hvis du er åben for at lære dig selv på et dybere plan og kende og hvis du ønsker forløsning, glæde og lyst. ”
Susanne Marker
“ “Jeg har ikke mødt nogen, som så let og så hurtigt fik sporet sig ind på hvad jeg havde brug for. Der blev åbnet op for hvem jeg er. Og så kom det jo bare ud af mit eget hjerte, men du fik det ud Oliver! Det er konkret terapi og åbning af de blokeringer, der sidder i alle delle af mit sind og krop. Fysisk, psykisk og spirituelt kom du ind, så jeg kan begynde at rumme den gudinde jeg er. Det bliver vist en lang rejse. Så jeg må vist komme igen Jeg har købt 5 behandlingsforløb hos Oliver som behandler. Nu føler jeg en dyb taknemmelighed og længes endnu at komme endnu længere ind i mig. De kærligste og dybeste tak fra hjertet til dig Oliver. Susanne Marker <3 ”
Susanne Marker
“ “Jeg tillod mig mere åbenhed og modtagelighed, da jeg kom til Oliver 2. Gang ud af 5 behandlingsforløb var jeg lukket, trist og nedlukket. … Jeg føler mig i live i mit køn, det er vibrerende og sanselig. Det er svært at cirkulære den seksuelle energi rundt i kroppen. Jeg har brug for guidning fra Oliver, for jeg vil hjertelig gerne åbne op for mig. Det er en kropslig lettelse og jeg kom også til at flyve ud af behandlings rummet via tanker til en anden person. Det lettede skyld følelsen, at ham i mine tanker gør det på min bekostning. Det er nemmere at slippe det, når jeg føler med større glæde ved min krop og sanselighed. Jeg tillod ikke at mærke, føle glæde fra min mave. Jeg kunne godt tænke mig at kunne nyde det og give slip. Og tro på at det er okay. Jeg følte en glæde og længsel at tage imod og at blive mødt dybt inde i min yoni. Jeg kunne omslutte hvad som helst og der var plads til alt og samtidig den blødhed, ømhed, rummelighed og uendelighed og længsel efter mere omfavnelse af mig og blive fyldt maximum ud i min kvindelighed og seksualitet. En afslappet og tilfredsheds følelse og glæde fra Susanne Marker <3" ”
Susanne Marker
“ Jeg går i et tantramassage behandlingsforløb hos Oliver. Det er min 5. Gang ud af 6. Gange. "I dag var det grundlæggende følelse af at kunne være i mig selv med de forskellige følelser og energier. Jeg fjernede mig mere og mere væk fra modløshed og rodløshed som jeg kom med til behandlingen. Jeg blev taget om, den lille pige der blev taget af Oliver som behandler. Det var overvældende rart og der var plads til at blive omsluttet i Oliver's nærvær og det var trygt og glædes tårerne kom strømmende. Min yoni massage var dejlig. Det var smerteligt og samtidig rart at Oliver masserede ved hjerte regionen i længere tid. Det er enormt stærk at være i smerte og lyst samtidig. Oliver har været meget omsorgsfuld og hjælper mig med min udfordrende proces. I dag var det meget nærværende og Oliver gik med min krop og tog fat og go with the flow. Han følger med mit tempo. Lige nu føler jeg mig blød, glad og kan mærke tydeligt min krop lige nu, da jeg kom var jeg i hovedet og fløj væk. Hjertelig tak Oliver fra mig Susanne Marker <3" ”
Susanne Marker
“ Det er min 6. gang i et længere og dybere tantramassageforløb hos Oliver <3 "Det har været ret vildt hver eneste gang jeg er kommet til behandling hos Oliver. I dag var jeg tydeligere i min dybere krops længsel og det gik op for mig, at følelsen af at sige farvel, dukkede op til overfladen. Jeg tillod at give slip på mine egne forventninger og sorgen for at miste mit liv og livshistorie - handler om at miste. Den sorg fyldte og tårerne væltede ud midt på ryggen, imens Oliver's hånd brændte og det gjorde ondt på det sted uden Oliver's hånd gjorde noget. Mit tema idag handlede om at give slip og der var en følelse af at blive sluppet fri, for at kunne gå på egne ben og face livet rystelser, udfordringer og gaver. Susanne Marker <3" ”
Charlotte Junker
“ “Jeg tillod mig selv at modtage min krops smerte og sorg. Jeg gav mig selv lov til at blive bevidst og genkende blokeringerne. Jeg oplevede at Oliver var alvorlig og professionel i hans måde at være i virke på. Og samtidig er der også en stor kærlighed til livet og tantra arbejdet for menneskeheden. Jeg tillod at opleve dybt inde i min yoni, at jeg kom tilbage til tidligere seksuelle akter og igennem det møde med Oliver, tillod jeg mig at blive healet. Jeg blev også aktiveret i min sandhed og historie. “Jeg er den jeg er”. Jeg blev åbnet af Oliver på balderne ved iskas, og det gjorde at jeg kom i kontakt med angst, og jeg gennemlevede smerten fra mine fødsler og min egen fødsel. Fik også åbnet lyske spændinger og blokeringerne. Jeg mærkede og sansede Oliver’ s tydelighed og intention igennem hans stemmeføring og kraften i hans stemme. Der er mere at arbejde med i mave regionen – jeg er ved at gøre op med min fortid og tillod mig selv at tage styringen. Tak Oliver <3 Charlotte Junker <3" ”
Charlotte Junker
“ Det er min 2. Tantramassage behandling ud af 5. gange. “Den seksuelle energi forstår jeg ikke helt – har lært at den skal udløses. Det har ikke nogen form den seksuelle energi, tillod mig mere idag at være i nydelsen og accept, som også livet er. Men mit hoved vil gerne presse og have et resultat orienteret mål. Det er jeg sindsyg træt af! Så har jeg ondt i maven… – rædselsfuldt, kæresten er langt væk, der og her osv. Det er total undertrykkende – følelserne som er i min mave. Jeg fik en følelse af frygt og krænkelse dybt inde i min yoni, som handlede om at jeg skal præstere og levere noget. Min yoni vil gerne pulsere også ryger jeg op i mit sind. Livet fra hele min krop som kvinde og yoni at jeg oplevede en nydelse og accept. Jeg synes det var dejligt at Oliver masserede meget meget langsomt, så fine overgange og ingen overraskelser. Det var rart at få masseret mine ben og fødder så langsomt. Den langsomme massage gjorde at jeg kunne slappe af i mit hoved, og modtage mig selv i kærlighed, nærvær og ømhed. Jeg oplevede at massagen gik dybt ind med en ekstra understrøm. Så er Oliver sød, kærlighed og dejlig som grund energi. Også er han altid dejlig at snakke med. Og derfor føler jeg mig tryg og er berettiget til at sige til og fra. Jeg er for min egen skyld og ikke for Oliver’ s Med kærlig hilsen og den trætte på den fede måde kvinde. Charlotte Junker <3" ”
IDA
“ “Kære Oliver Endnu engang af hjertet tak for en fantastisk rejse tilbage til mig selv. Denne 2. Gang ud af 5 behandlinger var det noget helt andet, en smuk intuitiv behandling, hvor du støttede mig og vi kom dybt ned i gamle og tunge følelser. Du er en fan…tastisk støtte og guide i denne proces og “målet” for dagens proces var blandt andet at komme dybere ind i mit hjerterum. Og det må jeg sige lykkedes så smukt. Jeg glæder mig til at se og mærke følgerne af denne og komne behandlinger. Der er ingen tvivl om at du gennem dine evner formår at få sat en smuk og energiskabende proces igang. Jeg har tidligere modtaget forskellige kropsbehandlinger, men din version er fuldkommen rummende og nærværende. Det er så smukt at have så meget tillid til et andet menneske. Jeg kan varmt anbefale Oliver Trochanter til dem der er villige til at arbejde med dem selv for et friere og lykkeligere jeg, i proces. Af hjertet tak IDA <3" ”
En lykkeligere og glad kvinde
“ “Kære Venner Jeg har har fået lyst til at opfordre jer til en dag i kærlighedens og seksualitetens tegn! Efter en periode, hvor jeg begyndte at mærke mere kærlighed, samt livsenergi bevæge sig, fra mit rodchakra mod Hjertet, gav jeg for nylig mig selv, den bedste gave længe og har nu lyst til at dele den med jer…. Efter mange års indre healingsarbejde omkring overgreb, skyld, skam, lavt selvværd osv. var jeg pludselig parat til at flytte nogle grænser, jeg for måneder siden troede var umuligt for mig… Men efter nogen tids søgen og mærken ind, blev jeg ført til en tantramassage behandler, som viste sig at have en helt utrolig bevidsthed, samt kærligheds- og healingsevner, som rækker rækker langt ud over den Jordiske fatteevne og forstand. Tantramassage Behandlingsforløbene, har åbnet nogle døre ind til mit eget potentiale, som kvinde, som sensuelt og seksuelt væsen og jeg mærker tydeligere end nogensinde min essen! Under behandlingerne oplevede jeg, at kunne give mig hen, til mig selv og processen, være tryg og bare tage imod, i Olivers kærlige nærvær og omsorg. Jeg kom igennem følelser af sorg, ømhed, og nydelse. Jeg oplevede, hvor meget jeg beskytter mit Hjerte og mit køn og hvor meget mere, livet har at give mig, når jeg giver mig hen og åbner op. Jeg har mærket, at jo mere jeg tør være mig og stå ved den jeg er, des mere har jeg at give… Kærligheden til mig og accepten af hvem, jeg er, vokser dag for dag! Kom og prøv Oliver Trochanter´s virke som tantramassagebehandler/Kropsterapeut i et behandlingsforløb imens det er billigt og muligt for mange, organisk psykoterapeut ( studerende udd start sept 2013 – udd slut sept 2017), danser (alle salsa stilarter, og argentinsk tango stilarter og livsmagiker… Anmod ham som ven og få kontakt på FB under navnet Oliver Trochanter. Jeg er dybt dybt taknemmelig for alt det du har været der for mig i fordybelsen og rejsen på alle planer i alle behandlingsforløb Stor kærlighed, taknemmelighed, respekt for dig og dit virke, du gør et stort stykke arbejde for menneskeheden og du tør være dig i din egen kreativitet og gå alene og gør det til dit eget En lykkeligere og glad kvinde som er kommet tættere på sig selv <3" ”
Cornelia
“ “Det var en stor beslutning for mig at begynde på tantramassage behandling hos Oliver. Kendte ham fra FB. Vi har talt grundigt over telefonen. Så jeg var bekendt med proceduren. Oliver er meget grundigt i hans formidling. Hele tiden er han informerende og god til at huske én på den rigtige dybe vejrtrækning. Oliver er dygtig til også at mærke hvor jeg hele tiden er. Jeg fik en fornemmelse at han vil KUN det bedste for mig. Jeg har været modig, at komme her i en 10 turs behandlingsforløb hos Oliver. Og jeg vil arbejde på at åbne mere op for hver gang jeg kommer hos Oliver Det var en meget fin oplevelse min første gang. Cornelia <3" ”
Joana
“ Det er min 5. behandling ud af 10 gange i et længere varende tantramassage behandlingsforløb hos Oliver. “Jeg kan mærke at jeg er på vej til at blive endelig glad igen i min selvudvikling ved at gå hos Oliver’ s behandlinger. Siden min transformation i sept 2014, hvor jeg lærte at leve af Universal Energi (også kaldet LYS), har min største gevinst helt klart været den selvudvikling, som de nye energier har sat i gang i mig ved Oliver’ s kærlige støtte og professionelle hjælp. Jeg har fundet glæden ved livet! Jeg lærer nu mere og mere at passe på mig selv først og fremmest – især at finde ud af, hvad jeg har lyst til. Før transformationen fulgte jeg aldrig ”min indre stemme”, men gjorde derimod altid, hvad andre ville have, at jeg skulle gøre. Det betød, at jeg ikke kendte til at være rigtig glad indeni. – Alt dét bliver der virkelig lavet om på nu, og jeg mærker, hvordan følelsen af frihed og glæde vokser inde i mig. Efter transformationen lader jeg mig heller ikke længere påvirke af andres folks energi. Jeg er blot mig selv. Jeg tager mig mere og mere ikke længere af, om folk omkring mig er stresset, bagtaler om et eller andet, er vrede, eller lignende. Sådanne ting er blevet ligegyldige for mig nu. Jeg lader mig helt enkelt ikke længere dræne energimæssigt af tankemylder og diverse bekymringer – som jeg ikke kunne bruge til noget som helst konstruktivt alligevel. Jeg er opmærksom på at jeg oplever fred og ro, og jeg bliver mere og mere centreret og i balance med mig selv. Jeg har ikke længere ”antennerne ude” i verden omkring mig. Jeg er endelig ved at finde ud af, hvem jeg er. Fordi jeg nu giver slip på en masse ”skrammel”, som jeg før gik og brugte unødig meget energi på, mærker jeg nu, at alt bliver mere simpelt og ubesværet i mit liv. Jeg er blevet meget mere glad og ser lettere på alle ting. Det ses bl.a. tydeligt på min udstråling og fremtoning generelt, og mange, som ikke ved, hvad jeg har været igennem, siger til mig, at jeg ser helt anderledes ud – ja, nogle har endda spurgt, om jeg er nyforelsket. Det er jeg! Jeg begynder nemlig at elske mig selv for første gang i mit liv. I dag er jeg 48 år, så det er vist heller ikke for tidligt :-) <3! Jeg begynder at tillade mig selv mere og mere Universal Energi (LYS) - fordi jeg har lyst, og fordi de nye energier er blevet en naturlig og integreret del af mig. Ubeskrivelig mange gange tak og stor varm kærlighed til dig, du er ikke som de fleste. Joana – på vej til en større transformation 2015 <3" ”
Joana
“ Det er min 4. gang ud af 10.gange behandlinger hos Oliver. “Det der ikke dukkede op i dag, var alt det jeg har udsat mig selv i den indre velvære – det liv jeg har været vidne til og budt mig selv og inviteret indenfor. Jeg længes dybt at komme hjem – nogen gange føler jeg at jeg ikke høre til denne verden. Jeg slapper mere af, da jeg kender Oliver’s nærvær, er tryg ved ham, hans hænder, hans kærlige hjertevarme. Jeg tillod mere idag at gennemstrømme mine sitrende celler og det snurrede og skyllede gennem min krop, det var som at få strøm igennem. Jeg er låst i nakken, der er en stor forskel efter jeg har startet et forløb hos Oliver, den måde jeg tænker, handler på, mærker på, ser tingene på – det spirituelle plan er jeg kommet væsentlig længere og det er blevet mit liv. Jeg nyder Oliver’s behandlinger, hans hænder, han er en dygtig og åbent og kærligt mennske, sjæl og livsvejleder. Jeg er en smule friere Joana <3" ”
Henriette
“ ” Jeg har taget tilløb længe, skal, skal ikke, tør, tør ikke, har spurgt, undersøgt, tvivlet, tænkt, undret. Nu har jeg fundet svar, mærket, følt, oplevet – intensiteten, varmen, nærværet, kropskontakten , sanset, smagt. Min nysgerrig er vakt, stadig ikke tilfred… sstillet helt, men alle sanserne er blevet pirret, åbnet og nydelsen var optimal. Døren er åbnet og jeg er på vej videre – ud i livet, klogere, mere positiv, åben…hvem ved!! Jeg kommer igen og har købt 10 behandlingsforløb hos Oliver som behandler. Af hjertet tak! Henriette <3" ”
<3 <3 <3
“ “Jeg gik ind til en behandling med Oliver med åbent sind, hjerte og krop. Han levede fyldt op til det han skriver og udtrykker om at ville hjælpe det enkelte menneske i deres process hvor man er lige pt. Han fagnede mine ønsker og igennem tarot oplægning modtog jeg de vejledninger der skulle forme seancen og åbne mig yderligere op til den udvikling der måtte komme…. Jeg havde et ønske om at lade den seksuelle energi løfte til en højere spirituel samklang og mærke de stærke kræfter som min krop, sind og sjæl er i besiddelse af til at transformerer u forløst energi. Jeg var undervejs i behandlingen igennem en process “at forene det indre barns kreativitet og leg med den voksne kvinde”. Jeg som voksen kvinde genfødte mit indre barn…. stærkt og meget smuk transformerende oplevelse! Oliver var nærværende og fornemmede / guide til en fuldendt oplevelse. Jeg er ham taknemmelig og bobler stadig af glæde indeni…… <3 <3 <3" ”
Monica
“ “Tantramassagen som Oliver gav mig, var en utrolig smuk oplevelse på alle planer. Oliver formåede, at hjælpe mig til at være så længe og så intenst tilstede i min krop, at jeg fuldstændigt ‘glemte’ at tænke al den tid massagen varede. Via åndedrættet blev min bevidsthed forankret dybt nede i maven, hvor alle følelserne sidder, og åndedrættet blev kun dybere og dybere, ligesom min afslapning, nydelsen og den tiltagende forbundethed med min krop, gjorde det. Oliver havde skabt et fuldkommen trygt oplevelsesrum, hvor jeg ikke skulle andet end, at være, fuldt ud og helt. Det var en stor gave, at opleve. Forud for massagen, havde Oliver trukket tre tarotkort for mig. De tre kort ramte ‘spot on’ og gav mig fantastisk sparring og et tiltrængt svar, på noget jeg længe har arbejdet med. Mit svar, da Oliver spurgte mig hvad jeg ønskede af massagen, var at komme ned i kroppen, ud af hovedet og ud af den uvindelige tankestrøm. Det var et af mine tre lys jeg tog med mig ind i oplevelsen og til fulde oplevede. Tilmed glemte jeg de to andre… Før massagen kunne gå i gang, skulle jeg helt ned i min krop og skabe en stærk jordforbindelse. Den blev skabt via dans. En ting jeg ellers virkelig ikke føler mig godt tilpas med og for alt i verden sniger mig udenom. Men jeg var faktisk ikke bange. Oliver ledte mig og rytmerne sneg sig op igennem mine fødder og ind i mit hjerte som trygt og stolt lod den feminine Yinkraft komme til udtryk, gennem min krops hidtil uopdagede yndefulde og kraftfulde bevægelser. Det var en hel ny og stærk oplevelse for mig og jeg oplevede en positiv forbindelse til en hel ‘ny’ og spændende side af mig selv. De tre timer i Olivers trygge hænder var et langt universelt kærligt møde, hvor Oliver hjalp mig til at få kontakt til uopdagede potentialer i mig, gav mig nye værktøj til at udtrykke dem samt rummet til selv, at opleve dem fuldt ud, støttet i processen hele vejen igennem. Jeg kan kun gentage de ord, som Oliver indledningsvis skrev til mig; “En tantramassage er en af de største gaver, du kan give dig selv.” Det mener jeg af hele mit hjerte! Monica <3" ”
Mette
“ "Kære Oliver Du giver mig lyst til at være den bedste udgave af mig. Du giver mig lyst til at være mere kvinde. Du giver mig lyst til at være kærlig og ærlig. Du er et fantastisk menneske! Jeg har kendt dig i over 12 år og på den tid har vi begge udviklet os utrolig meget. Din udvikling har især taget fart på grund af din nysgerrighed til verden, til mennesker, til at se indefra og ud, din fandenivoldskhed og ihærdighed. Du går din egen vej – den vej, der giver mening for dig og fylder dig med ro og kærlighed. Det har jeg altid haft dyb respekt for. Du har for mig altid været et spejl på sider i min personlighed, som jeg brændte efter at få mere kontakt med. Livslyst, leg, dans, erotik, sensualitet, spiritualitet, spontanitet, udadvendthed… du har været et åndehul i min hverdag. Tak for det. Jeg har i perioder haft svært ved at rumme dig, fordi du så smukt har vist mig, hvad jeg ikke magtede at se i øjnene ved mig selv og mit liv. Jeg kan rumme dig mere nu, hvor jeg rummer mig selv mere. Som behandler er du varm, rolig, imødekommende og indfølende. Du formår at skabe tryghed og ro, så jeg bedre kan slappe af og være til stede. Du skaber en skøn stemning – positiv, kærlig, magisk og alligevel meget jordnær. Dansen blev for mig mere og mere afslappende og mindede mig om at smide facaderne og bare være menneske, at komme ned i kroppen. At vores kroppe og nøgenhed er naturligt. Jeg følte mig afslappet, tryg og elsket under hele behandlingen. Det var vidunderligt at blive berørt over hele kroppen af lange, varme, bløde og blide strøg. Du har gode varme og stærke hænder, som jeg nød at blive berørt af. Yonimassagen var grænseoverskridende for mig, men du hjalp mig til at være i følelserne og gjorde den rar og tryg. Efter behandlingen var jeg glad, taknemmelig og træt! Og stolt af mig selv <3 Følte mig stærk og sårbar på samme tid! Tak. Mette <3" ”
Søs Brixen
“ “Kæreste Oliver. Intet er tilfældigt her i livet, og dit opslag dukkede op på det helt rigtige tidspunkt. På intet tidspunkt efter jeg læste det, var jeg i tvivl om, at vi måtte mødes og du skulle være en del af min indre rejse. Og din hjerteligt respons både på besked og i telefonen efterfølgende, bekræftede dette. Fra først færd, har jeg følt mig tryg. Du tog imod mig med professionalisme og hjerterum og jeg følte mig meget velkommen og respekteret. Din gennemgang af de forskellige trin i den forestående behandlinger, var for mig perfekt. Du formåede at guide mig igennem, så jeg kunne følge med og der igen overraskelser kom. Dit rare hjertelige væsen fik det, at tale om svære ting, til at være uproblematisk. At være nøgen sammen, som en naturlighed. Og for mig at åbne op og tør være sårbar, som en nødvendighed. Din timing i hvornår jeg var klar, til min rejse tilbage til min kerne på denne rejse, var sublim. Og trods jeg kun nåede et stykke af vejen, så skal du have tak af hele mit hjerte. Jeg ved nu, at der kun er en vej for mig og rejsen er kun lige begyndt for mig. Du har givet mig styrke og mod nok, til at turde fortsætte. Og tak fordi jeg har fået mulighed for, at have dig med videre på min færden og udvikling af mit eget indre univers <3" Hjertelige hilsner Søs Brixen" ”
Charlotte
“ “Kære Oliver. Du er en sød omsogsfuld professionel behandler kan mærke du virkelig brænder for dit fag. Du formår at skabe ro og tryghed og man kan være sig selv i dit selvskab. Du er god til at skabe en rolig stemning som gør det trygt at tage på rejse sammen med dig” De kærligste hilsner Charlotte <3" ”
Marlene
“ “Jeg har været en hård tid igennem med sygdom i nær familie og et dårligt forhold som tappede mig for energi og efterlod mig med et selvværd på bunden og en indre uro for hva fremtiden nu ska bringe. Ved at der forandring til for ikk at falde i de gamle fælder, men trænger til en kærlig indsprøjtning. Jeg faldt tilfældigvis over Oliver på facebook og fulgte hans skriverier over et par dage og følte han ku være det jeg havde brug for. Allerede i telefonen følte jeg at jeg havde fat en ægte hjerteperson. Oliver tog godt imod mig og jeg følte mig straks afslappet. Han er så forstående og vidste præcis hva jeg talte om uden at tale mig efter munden. Han ramte hovedet på sømmet hvilket gjorde at jeg fik lyst til at arbejde videre på mine skyggesider. I øvelserne sku vi spejle hinanden hvilket fik mig til at føle at vi var lige og derfor var det hele okay. JEG var okay. Mine følelses reaktioner blev mødt med accept, ro og rummelighed hvilket gjorde at jeg blev klar til næste øvelse før end jeg havde regnet med. Efter sidste øvelse var jeg fuldt til stede i min krop hvor jeg i lang tid ikk har ku komme ned. Det var en skøn følelse. Og i nat har jeg sovet trygt som et barn. Jeg vil helt sikkert møde Oliver igen men har allerede idag fået mod og motivation til igen at bevæge mig fremad. Fra en taknemmelig kvinde ❤️ Marlene” ”
Jytte
“ “Kære Oliver. Tak for den dejlige måde jeg blev budt velkommen på til min tantramassage hos dig. Dejligt du lod mig vælge, hvad jeg ville være en del af i velkomsten. Jeg følte mig straks i trygge rammer i dit selskab, hvor intet var for stort og intet for småt, heller ikke selvom jeg havde fået taget en med fra den åndelige verden som tilkendegav sig under for samtalen. Du gav dig god tid til at lytte til det jeg fortalte og følte mig så tryg ved dig, at jeg fik fortalt noget jeg ellers ikke plejer at sige på en så rolig og ligeud måde. Tusind tak for de smukke Osho kort du havde trukket på mig inden jeg kom….. de var så beskrivende og smukke og de fortalte lige præcis hvem jeg er. Dejligt det blev set og dejligt jeg lod mig modtage det uden omsvøb, uden jeg skulle gøre det mindre, Jeg turde bare være åben og ærlig og tilkendegive over for dig at det er jo mig du læser om. <3 Min massage ville jeg bruge til at give mig lov til at være i hele mit jeg, min kvindelighed, min ynde, lade min indre gudinde komme til udtryk uden omsvøb og uden fordømmelse, og det formåede jeg, da jeg følte mig så tryg og passet på under hele massagen af dig kære Oliver. Stor tak for det smukke møde <3 Kærligst Jytte” ”
Gitte
“ “Selve behandlingen synes jeg var god. Jeg synes du har et dejligt og varmt væsen, og jeg fandt det ikke grænseoverskridende – også selvom jeg græd en del. Det var en lettelse at få grædt, være i nuet og ikke få stillet krav i så lang tid. Jeg synes behandlingen var bygget helt rigtigt op til mig. Samtale først osv. Du var god til at vise tillid og jeg følte din tilstedeværelse hele tiden. Massagen og de ting som blev vendt har givet mig en sindssyg styrke til at få afsluttet nogle personer og elementer i mit liv for alvor. Nogle dage efter var jeg til tøse tam tam med 10 veninder og alle spurgte, hvad der var sket med mig. Beslutsomhed og en virkelig lyst til at komme tilbage til den jeg var engang. Så selvom du måske følte jeg var meget lukket, så plantede du et frø i mig som jeg vil bære i mig for evigt. Gitte <3" ”
Merete
“ “Kære Oliver Tak for en dejlig behandling. Jeg havde ikke et klart billed af, hvad jeg ville opnå med behandlingen, men vidste, at jeg gerne ville opleve at komme mere i kontakt med min krop, som ofte føles som noget der bare er sidder nedenfor halsen. Nærhed mellem tanker og hjerte må være det smukkeste man kan opnå. Du var en meget behagelig og professionel behandler. Du evner på en meget fin måde at forklare forløbet, og med stor respekt for den person, der står over for dig. Jeg følte, at du på ingen tid tog bestik af, hvilken person jeg var og dermed fik mig til at føle mig afslappet og hele tiden spændt på next step. Kombinationen af samtale, meditation og massage var en fantastisk rejse, hvor du hele tiden var nærværende og opmærksom med stor respekt for mine grænser. Jeg har aldrig prøvet noget lignende, og var meget overvældet, da jeg tog hjem. Under rejsen hos dig fik jeg en følelse af at alt er muligt. Og selv idag sidder jeg med samme følelse. Så jeg ser frem til at fortsætte med de næste behandlinger. Så tak for det hele. Kærlig hilsen Merete <3" ”
Rebekka
“ “Kære Oliver Du er varm og tillidsskabende, og kærlig og helt utroligt fordomsfri og rummelig! Det var en stor, lærerig og anderledes oplevelse at være i behandling hos dig. Jeg kom som en stresset, urolig og bekymret kvinde til dig, og var under behandlingen på en rejse gennem mit liv, min ungdom og mit barndomsland, og gav slip på mange tårer, men jeg følte mig afspændt og smuk da jeg trådte ud gennem din dør igen. efter en meget lang session. Jeg vil gerne takke dig for den måde du mødte mig på, din store menneskelige indsigt og at du gav mig så god tid. Jeg har stærke stress symptomer, og det bidrog betydeligt til sænkning af min stress, at du sagde at jeg ikke skulle tænke på tiden, hvad ellers er noget jeg meget gør. Det var så dejligt at få lov bare at være den jeg er. At føle at jeg er god nok som den jeg er, og ikke behøver at lave mig om, eller leve op til noget. Eller kigge på uret hele tiden. Du fulgte mig den vej jeg gik, og samtidig havde jeg en tryg fornemmelse af hele tiden at blive båret og vejledt igennem processen, uden at blive presset eller skubbet i en bestemt retning. Det var en meget stor del af healingen, bare det i sig selv overhovedet at bestemme sig for at vælge at gå til dig ! Du var en god guide i hele den proces, og efter at vi havde talt i telefon sammen, voksede mit mod. Det er for mig en proces i sig selv, at banke på en tantra massørs dør og have tillid til at det var ok. Og at man ikke behøver at være bange. Det er jo ikke hver dag, man banker på en fremmed mands dør, og tager tøjet af for at lægge sig i hans hænder! Men det gjorde jeg, for at forandre på mit liv ! For at give mig selv lov til at vokse! Jeg vil turde lytte til mig selv, og ikke lade mig kue af “pænhed” eller andre “selvundertrykkende” mekanismer. Tillade mig selv at blive rørt ved og at være i mine sanser,og åbne mit hjerte, uden nogen som helst anden grund end at det er sundt og dejligt og også nødvendigt! For mit vedkommende, måske endog meget nødvendigt. Stress er meget svært at få “has” på.. Nydelse og afspænding er helt sikkert stærkt helende på hjertebanken og angst. Du fortalte både i telefonen og under behandlingen før den gik igang, hvordan processen foregik, og det betød at jeg hele tiden kunne følge med, og ikke på noget tidspunkt følte mig overrumplet eller forført til noget jeg ikke havde lyst til. Jeg har aldrig prøvet en tantra massage før. men kan med sikkerhed sige at det vil jeg anbefale alle kvinder ( og mænd ) at opleve. Også selvom man ikke er så stresset som jeg er. Jeg plejer ikke at vælge mig selv. Jeg har været i et fast forhold i 21 år, har som jeg fortalte dig to børn og arbejde og pligter og det er ikke mig det plejer at handle om. Det gjorde det i de timer hos dig! Og som du sagde til mig, skulle jeg huske at bevare den følelse af harmoni også efter at behandlingen var slut. Det har jeg så gjort, og derfor arbejder healingen stadig i mig. Jeg føler mig mere i kontakt med mig selv nu. Og helt klart mere kvindelig og afbalanceret og også mere tilfreds med og tryg ved min krop. Min stress er også sænket i høj grad. Jeg kunne godt unde mig selv at vende tilbage igen snart, og gå endnu dybere ind i arbejdet. Det er helt sikkert godt for mig.. Og jeg kan kun anbefale alle at give sig selv den mulighed for vækst. Ikke mindst hvis man lider af stress symptomer. Oliver. TAK for din måde at være på, og den gave du giver. Du er et sjældent menneske! Det er meget inspirerende! Jeg er meget taknemmelig for at have fået lov at møde dig. Mange kærlige hilsner En glad Rebekka <3" ”
Myntte
“ “Hej Oliver Jeg har en facade, et tykt panser som jeg føler beskytter mig. Under tantramassagen fik jeg et glimt af hvordan det er at være mig inde bag facaden. Det var rat, frit, der var dybde, plads og nærvær. Der var en tilstedeværelse i nuet som jeg i min hverdag søger. Mit liv kan godt føles som om jeg ikke er til stede, som om et slør eller en rude står imellem mig og livet. Under tantramassagen følte jeg at det slør forsvandt, wow! Jeg oplevede det kun i glimt, for jeg føler mig så tryg bag mit skjold at jeg lynhurtigt tog det frem igen. Første tantramassage gav mig en oplevelse af den storhed der er i mig hvis jeg giver slip. Jeg håber at jeg med flere behandlinger kan mærke mig selv og livet. Kærligt Myntte” ”
Anonym kvinde
“ “Synes at det var svært at mærke mig selv, da behandlingen startede, da jeg selv gik i behandler rolle, og derved lukkede af for mig selv, blev flov og ked og følte at det kunne jeg “heller ikke” finde ud af i en øvelse. Under en anden øvelse, begyndte jeg at give slip, men følte smerte, og efterfølgende undrede jeg mig over at det var så svært at give slip til at nyde mig selv, og mærke mig selv. Under massagen fik jeg mere fat i min vejrtrækning og der kom meget mere ro på og kroppen begyndte at give efter og gav mig lov til at mærke, min smerte og blive i den, så den slap og gav plads til ro, tillid (til mig selv) og jeg kunne “høre” hjertes budskab “stolt af mig selv” Dette budskab vil jeg tage til mig og med ud i verdenen og bruge det til at åbne og elske min kvindelighed, som i den grad har brug for opmærksomhed. Kærlighed og tillid til dig Oliver <3" ”
Sus
“ “Oliver er åben og tillidsvækkende når man kommer. Jeg mærkede min pansrede krop. Den må have tid til at åbne og det giver han. Grænseoverskridende men dejligt, var det – min første behandling. Jeg kommer helt sikkert igen til et længere behandlingsforløb. Sus <3” ”
Anette
“ ” Halvt bevidst halvt drømmende skøn rejse ind til mig selv. Oliver skaber et rum hvor jeg kan hvile totalt i fred med mig, opleve kærlighed til mig selv og hele universet. De blokeringer jeg har i kroppen bliver opdaget, trykket på, provokeret og ved hjælp af min egen dybe vejrtrækning forløst bid for bid. Det gør hamrende ondt, men bagefter mærkes forløsningen som en vidunderlig snurren i hele kroppen. Jeg oplever en sjældent indre ro. Tusind tak til dig Oliver. Kærlig hilsen Anette <3” ”
Mette
“ “Gik med lukket om hjertet og spændinger i maven – Oliver ‘ s behandling fik mig til at mærke og se områder og styrker inden i mig selv, som skal ha min kærlighed fremover og som kan gi mig masser af energi i retur. Stort knuuuuus fra min kærlige side Mette <3" ”
Lise Jerup Hansen
“ “Ro, omsorg. De ord er nøgleord i den behandling jeg modtog i tryghed. Jeg havde ingen problemer med tillid til Oliver. Hans stærke hænder var fyldt med føling af min krop. Min krop og åndedræt blev roligt. Jeg fandt ro. Havde kun korte momenter med tankemylder. Rækkede ” to do ” listerne væk. Havde bare lyst til at sove og vågne op til et bedre liv, hvor jeg vil give mig selv lov til at være et modtagende, ubekymret seksuelt væsen. Vil, bare være tilstede og nærværende, min umiddelbare tanke er: træk stikket ud og slap af, nyd roen – hvil dig. Pak bekymringerne bort nogle timer – og nyd følelsen. Hvis ordet “nydning” findes, er det hvad det fortæller om mine timer i Oliver’ s hænder. Ikke sidste gang jeg ser Oliver! Smil fra Lise Jerup Hansen” <3 ”
Charlotte
“ “Kære Oliver. Du er en sød omsogsfuld professionel behandler kan mærke du virkelig brænder for dit fag. Du formår at skabe ro og tryghed og man kan være sig selv i dit selvskab. Du er god til at skabe en rolig stemning som gør det trygt at tage på rejse sammen med dig” De kærligste hilsner Charlotte <3" ”
Glad anonym kvinde
“ “Jeg har i dag oplevet tantramassage for første gang. Jeg mødte med et åbent sind og med et bevidst valg om at arbejde med mig selv. Jeg blev mødt af Oliver, som på en autentisk måde introducerede mig til det forløb jeg har valgt at investere i. Oliver og jeg tog dernæst ud på første rejse, hvor kroppen talte sit eget sprog, og hvor Oliver – på en kærlig og respektfuld måde mærkede og fornemmede, hvor og hvad min krop havde brug for. En helt igennem god og berigende oplevelse. Nøgleord er b.la. Tillid, tryghed, ro, afslappethed og forløsning af spændingerne. Jeg går fra Oliver med en indre ro, kropsbevidsthed og glæde over, at jeg har flere gange tilgode :-) En nyere glad anonym kvinde <3" ”
Anonym kvinde
“ " Oliver du er meget tillidsvækkende, behagelig og ligefrem. Jeg var meget nervøs, da jeg kom, men blev langsomt roligere i dit nærvær. Jeg er i dag gået langt over grænser - jeg for tid siden aldrig troede var en mulighed. Jeg følte jeg havde mig selv med hele vejen. Mærkede sårbarhed, blokeringer og at noget gav sig. Men jeg mærkede også jeg kan komme endnu dybere. Tak smukke sjæl, for den du er! Lethed, følsomhed og nærvær fylder mig Fra den anonyme kvinde <3" ”
Afslappet og accepterende anonyme kvinde
“ “Jeg blev mødt på en nærværende og empatisk måde af Oliver. Jeg tillod min sorg at komme op til overfladen. Jeg fik indsigt i mine gamle mønstre og mit forhold til min feminine side og følelser, og hvordan jeg undertrykker disse sider. Jeg mærkede nogle blokeringer undervejs, der kunne være interessante at kigge nærmere på og arbejde videre med. Budskabet i dag er, at jeg skal åbne mit hjerte og lade undertrykte følelser trænge igennem. Jeg havde en god oplevelse hos Oliver og går tilfreds herfra. Afslappet og accepterende anonyme kvinde <3" ”
Anonym kvinde
“ “Det er 1. gang jeg er hos Oliver. På min indre rejse idag tillod jeg, at møde angst for at give slip, længsel for at turde mærke mit hjerte mere. Jeg tillod at være i nydelsen til tider og fysisk som psykisk smerte undervejs. Rejsen var betydningsfuld som led i at give slip og mærke min essens. Af hjertet tak Oliver <3" ”
MIG
“ ” I dag er mit 3. Besøg hos Oliver. Jeg har siden sidst arbejdet med meditation – lukke op og give slip på nogle af fortidens smertefulde timer. Dette er hvad min behandling idag forsætter med på et meget dybere plan. Min tillid til Oliver øges fra gang til gang (jeg er et menneske – fyldt med mistillid) det er befriende dejligt. I min behandling i dag blev jeg meget opmærksom p, hvordan jeg i flere år, har lukket ned for mit system. Dette for at beskytte mine sorgfuldte følelser. Min krop er stiv i alle led, at lukke livet ude. Oliver giver gennem tryghed, nærvær, kærlighed og berøring – plads og et rum med tillid imellem os, til at jeg begynder at åbne op og mærke livet – det er hjertes gave…TAK <3 MIG" ”
Den lette kvinde
“ "Jeg tillod at mærke min sårbarhed. Jeg blev mødt af Oliver med en kæmpe portion nærvær og healing. Er meget overvældet over at min krop havde nogle meget smertefulde punkter. Jeg mærkede tydeligt en forløsning af smerter og føler mig mere let efter endt behandling hos Oliver. Den lette kvinde og mere i kontakt med sig selv. Tak for dig smukke Oliver <3" ”
Det glade anonyme hjerte
“ “Jeg er blevet bedre til at rumme det følelsesmæssige kaos. Og jeg er også blevet bedre til at blive på min egen halvdel og stå op for mine behov. Hviler mere i mig selv. Det jeg ha fundet ud af efter behandlingen hos Oliver, at jeg opdagede mange blokeringer som jeg ikke har vidst jeg havde. Og igennem behandlingerne og terapi samtalerne mærkede jeg efter hvordan, er det at være mig, når jeg elskede med min kæreste. Om jeg splitter min krop, køn, hjerte og hoved fra hinanden og ryger op i mit hoved. Jeg er begyndt at arbejde mere bevidst med chakraerne. Idag var det den sidste behandling for denne gang og den smukkeste af dem alle vi skabte sammen. På et tidspunkt var der et sted hvor jeg gerne vil have været for evigt – alt andet var ligegyldigt. Jeg var tilstede og sansede rummet og væren i mig selv. Som en lille bæk i flow strøm. Jeg prøvede at hengive mig og give slip for min kontrollen og den smerte jeg har i nakken. Da jeg kom igennem den via åndedrættet, kom jeg over på den anden side ( et sted hvor jeg var i healing og havde ro). Oliver du er faglig dygtig, tillidsvækkende, din oprigtighed, passioneret og autentisk. Synes også du er inspirerende og min nysgerrighed til hvordan krop og hoved hænger sammen bliver større og større. Tak for en spændende rejse smukke sjæl. Det glade anonyme hjerte <3" ”
En glad kvinde
“ "Kære Oliver Du er varm og tillidsskabende, og kærlig og helt utroligt fordomsfri og rummelig! Det var en stor, lærerig og anderledes oplevelse at være i behandling hos dig. Jeg kom som en stresset, urolig og bekymret kvinde til dig, og var under behandling...en på en rejse gennem mit liv, min ungdom og mit barndomsland, og gav slip på mange tårer, men jeg følte mig afspændt og smuk da jeg trådte ud gennem din dør igen. efter en meget lang session. Jeg vil gerne takke dig for den måde du mødte mig på, din store menneskelige indsigt og at du gav mig så god tid. Jeg har stærke stress symptomer, og det bidrog betydeligt til sænkning af min stress, at du sagde at jeg ikke skulle tænke på tiden, hvad ellers er noget jeg meget gør. Det var så dejligt at få lov bare at være den jeg er. At føle at jeg er god nok som den jeg er, og ikke behøver at lave mig om, eller leve op til noget. Eller kigge på uret hele tiden. Du fulgte mig den vej jeg gik, og samtidig havde jeg en tryg fornemmelse af hele tiden at blive båret og vejledt igennem processen, uden at blive presset eller skubbet i en bestemt retning. Det var en meget stor del af healingen, bare det i sig selv overhovedet at bestemme sig for at vælge at gå til dig ! Du var en god guide i hele den proces, og efter at vi havde talt i telefon sammen, voksede mit mod. Det er for mig en proces i sig selv, at banke på en tantra massørs dør og have tillid til at det var ok. Og at man ikke behøver at være bange. Det er jo ikke hver dag, man banker på en fremmed mands dør, og tager tøjet af for at lægge sig i hans hænder! Men det gjorde jeg, for at forandre på mit liv ! For at give mig selv lov til at vokse! Jeg vil turde lytte til mig selv, og ikke lade mig kue af "pænhed" eller andre "selvundertrykkende" mekanismer. Tillade mig selv at blive rørt ved og at være i mine sanser, og åbne mit hjerte, uden nogen som helst anden grund end at det er sundt og dejligt og også nødvendigt! For mit vedkommende, måske endog meget nødvendigt. Stress er meget svært at få "has" på.. Nydelse og afspænding er helt sikkert stærkt helende på hjertebanken og angst. Du fortalte både i telefonen og under behandlingen før den gik igang, hvordan processen foregik, og det betød at jeg hele tiden kunne følge med, og ikke på noget tidspunkt følte mig overrumplet eller forført til noget jeg ikke havde lyst til. Jeg har aldrig prøvet en tantra massage før. men kan med sikkerhed sige at det vil jeg anbefale alle kvinder ( og mænd ) at opleve. Også selvom man ikke er så stresset som jeg er. Jeg plejer ikke at vælge mig selv. Jeg har været i et fast forhold i 21 år, har som jeg fortalte dig to børn og arbejde og pligter og det er ikke mig det plejer at handle om. Det gjorde det i de timer hos dig! Og som du sagde til mig, skulle jeg huske at bevare den følelse af harmoni også efter at behandlingen var slut. Det har jeg så gjort, og derfor arbejder healingen stadig i mig. Jeg føler mig mere i kontakt med mig selv nu. Og helt klart mere kvindelig og afbalanceret og også mere tilfreds med og tryg ved min krop. Min stress er også sænket i høj grad. Jeg kunne godt unde mig selv at vende tilbage igen snart, og gå endnu dybere ind i arbejdet. Det er helt sikkert godt for mig.. Og jeg kan kun anbefale alle at give sig selv den mulighed for vækst. Ikke mindst hvis man lider af stress symptomer. Oliver. TAK for din måde at være på, og den gave du giver. Du er et sjældent menneske! Det er meget inspirerende! Jeg er meget taknemmelig for at have fået lov at møde dig. Mange kærlige hilsner En glad kvinde <3" ”
Saphira Taylor
“ "Jeg er en såret sjæl fra den alternative verden i forhold til misbrug af folks tillid – så jeg er meget forbeholden overfor at indgå i et forløb – men jeg kunne mærke fra Oliver’ s tekst på FB at jeg måtte møde ham og at han kunne hjælpe mig i min livsproblematikker. Jeg bliver mødt af en rolig og imødekommende Oliver som tager imod mig med åbne og hjerte. Vi starter med en forsamtale omkring mine nuværende problematikker. Og Oliver førte mig med åbent hjerte igennem forløbet så jeg kan få klarhed – og jeg fik en super kærlig støtte igennem rejsen og tilbage til mig selv. Og jeg kommer bestemt tilbage IGEN og vil et dybere forløb hos Oliver af en 5 turs klippekort! I kærlighed fra Saphira Taylor <3" ”
Den forløste anonyme kvinde
“ "Min oplevelse af Oliver som behandler Det var dejligt at møde Oliver, han er varm, åben og hurtigt mærkede jeg at han ikke havde projekter på mine vegne, eller for den skyld ” førte sin egen liderlighed” ned over mig. Jeg har prøvet et HAV af tantra massager, men her oplevede jeg for første …gang at den spirituelle del smeltede sammen med lysten og kroppen. Krop – sind – ånd. Jeg var meget fascineret over hele måden det var bygget op på. Oliver havde trukket tre tarotkort på mig og den energi og det budskab de havde til mig ramte lige plet. Vi dansede og jeg mærker hvordan jeg mærkede min feminine energi. Jeg mærkede også hans maskuline energi og det var helt fantastisk. Under massagen blev jeg opmærksom på at jeg har svært ved at trække vejret, jeg er blevet ‘brugt’ seksuelt som barn og jeg er så vant til at forsvinde ud af min krop. Oliver hjalp mig tilbage til min krop via hans kærlige og blide berøringer til min vejrtrækning. Jeg oplevede for første gang tydeligt mine grænser og kunne sige NEJ, noget jeg ellers ville have haft svært ved. Hele oplevelsen var magisk. Den forløste anonyme kvinde <3" ”
Den anonyme kvinde der kom i kontakt
“ "Jeg kom i kontakt med angst – hele min krop var som en i krampe og min hals snørede sig sammen, som om jeg blev kvalt. Jeg trak vejret og hyperventilerede og snappede efter vejret som var det sidste åndedræt. Jeg kom i kontakt med noget der… er større, noget lys og en følelse af glæde og længsel med at blive i denne tilstand. Jeg kom i kontakt med det smukkeste sted. En tilstand i bevægelse, smukke bevægelser – intet mål – intet at skulle – tid eksistere ikke. Min krop var fri og var tilstede her og nu hengiven, men bevidst. Jeg kom i kontakt med en genkendt følelse – at min krop trækker sig sammen som i en krampe – det at turde lade kroppen arbejde på denne måde i trygge hænder, gjorde at jeg kom længere ind jeg troede muligt. Den krampe genkender jeg fra tidligere, hvor den er kommet, når jeg har mediteret og skal sove. Jeg turde gå meget længere fordi Oliver som behandler gav så meget tryghed. Jeg er sikker på at jeg kommer tilbage igen. Jeg fornemmer at jeg i mødet med Oliver’ s energi kan få forløst det der har holdt mig fast. Jeg føler at jeg tør gå vejen i Oliver ‘ s selvskab og vil det så jeg kan gøre en forskel for andre fra et frit sted og leve med åbent hjerte hvor kærligheden er ubetinget. Det er som om jeg kender Oliver og har helt tillid til processen. Mærkeligt men smukt og hjerteligt når jeg fornemmer Oliver’ s energi. Tak fra for du er dig. Den anonyme kvinde der kom i kontakt med en smuk yoni og hjerte åbning <3" ”
Anonym kvinde på ny kærlighedsvej
“ ” Derfor kontaktede jeg Oliver Skrev en besked til ham, gav ham min livshistorie i korte træk. Oliver ringede efterfølgende til mig og forklarede meget omhyggeligt hvad sessionen ville gå ud på. Efter samtalen med Oliver, gik jeg i tænketank. Jeg har længe haft lyst til at tage springet til …at opleve nye sider af mig selv. Træt af at være fanget i en form for tomrum/rastløshed, og var (og er) sikker på vi rummer meget mere end det vi umiddelbart ved og kan mærke. Synes en del af det han sagde, var lige langhåret til mig….og da jeg efterfølgende vendte tilbage, sagde jeg at jeg klar til en del af “programmet” Her var jeg så i dag hos Oliver Trochanter, som behandler. Jeg var spændt, afventende og lidt skeptisk. Dette forsvandt hurtigt!!! Jeg blev sat grundigt ind i tingene., og følte mig hurtigt godt tilpas og nysgerrig. Lys mediationen var svær, det var svært at give los og ikke blive væltet omkuld af den energi der løb igennem mig i kroppen. Tantramassagen var dejlig, befriende og både voldsom og blid. Der er punkter jeg skal arbejde videre med og stå op for mig selv. Men en rigtig dejlig tryg oplevelse. Også at være nøgen med en fremmed mand. Det var slet ikke så grænseoverskridende som jeg havde troet. Alt i alt dejligt, trygt og kærligt. Jeg skal have mere og kommer igen hos Oliver i et længere behandlings forløb Anonym kvinde på ny kærlighedsvej!” ”
En stærkere og glad kvinde
“ “Mødet med Oliver, en mulighed for at prøve en anden vej for at heale mig selv, en begyndelse på en rejse for mig ind i voksen livet, slippe barndommens prøvelser og genfinde de…umiddelbare og min indre lykke følelse. En dejlig oplevelse hos Oliver som behandler, af at være et med kroppen og slippe kontrollen og tankerne i hovedet. Føler nu en større lethed i ikke at sammenligne mig med andre, passe på mig og værne om mit hjerte. En stærkere og glad kvinde ” ”
En kvindelig harmonisk fisk (stjernetegn)
“ “Rejsen idag hos Oliver som tantramassage behandler. Jeg mødte ind med en tillid til at uanset hvad der ville ske og hvad jeg ville opleve, så ville jeg sige JA. Mødet med Oliver var let og hurtigt mærkede jeg at jeg blev ked af det og angst på samme tid ved fysisk tæt kontakt. Jeg mærkede hvordan hele min krop arbejdede, følelserne som både var angst, kærlighed, længsel og lyst. Jeg lagde mærke til at lyst følelsen hurtigt fik mig til at være i hovedet, skamfølelsen over at føle lyst. Jeg fik arbejdet kroppen igennem med varm oliemassage og blev trykket på nogle punkter rundt omkring – smerten var voldsom og jeg er overrasket over hvordan kroppen reagerer og fortæller sin historie i samarbejde med Oliver. Jeg ved at ved næste behandling skal jeg længere ind i smerten. En del i mig vil det og ved det er den vej jeg skal og at det er der inde bagved mit sande jeg er, mit kald og mening med jeg har opsøgt Oliver. Efter i aften føler jeg mig godt tilpas i ro og harmoni. Jeg er træt men på den dejlige måde. Kærlig hilsen en kvindelig harmonisk fisk (stjernetegn) ” “En SMS fra idag morges: “Tak for igår. Er meget træt og føler mine ben har besteget et bjerg. Jeg tænkte på vejen hjem at det er første gang i mit liv jeg har turde åbne op for følelser når der er tårer med. De sidste 8 år har gråd i forholdet ført til afvisning så dejligt jeg hos dig giver slip fordi jeg er tryg og ved du ikke svigter når jeg er svag og lille og afmægtig i det der er indeni som så gerne vil heales. Tak fordi jeg får chancen til at kunne blive hel og kunne hjælpe andre i deres rejse ved at gå forrest selv. God dag vi ses smukke sjæl <3" ”
Anette
“ “Tantramassage Behandling hos Oliver Jeg blev mødt roligt og imødekommende der hvor jeg er. Jeg ville arbejde med min selvopfattelse, sårbarhed og selvkærlighed til mig selv. Under behandlingen som handlede meget om tillid, skulle jeg koncentrere mig om mit eget vejrtrækning, det var svært, men Oliver var med hele tiden. Tak! Undervejs ( omkring maven ) var der mange blokeringer og det fremkalde sårbarhed, smerte og gråd., hvilket var meget forløsende og lettende. Tilslut kunne jeg mærke, ro, kærlighed i mit indre, jeg blev mødt med kærlighed fra Oliver og blev åbnet op til mit indrebarn, som kræver meget omsorg, omfavnelse og kærlighed. Tak for en fantastisk rejse og jeg glæder mig til videre forløb af yderligere 5 behandlinger, da det her tager tid til at komme ind og åbne op stille og roligt og kunne møde mig selv. Knus Anette <3" ”
Anja
“ “Jeg følte mig meget sårbar og magtesløs i min yoni massage dybt inde i mig – men jeg kunne godt være i det. Og mod slutningen følte jeg mig let, mindre sårbar og stærk. Jeg tillod også at mærke det varme og sanseligheden, wellness oplevelsen i hele min krop og bare være med mig”. Tusind tak Oliver – jeg glæder mig til at se dig igen og hvor du bare er der for mig på alle planer, dybder, højder, bredder m.m. Anja <3 <3 <3" ”
Den indsigtsfulde kvinde
“ “Under sessionen kom jeg i kontakt med en dyb sorg og jeg fik givet slip på min sorg. Det har været en laaang proces og den formindskes og mere plads til hjertet frigives. Jeg havde brug for at mærke Oliver ved at tage ved Oliver og vide at han er der for mig. Jeg følte at hjertet var fysisk låst og psykisk – mit hjerte kæmper med at slå. Den slår extra mange slag, for at være i berettigelse og overleve i den her verden. Jeg følte at der er blevet givet meget slip denne gang på låstheden af mit hjerte. Jeg kunne mærke gennem tantramassage behandlingen og cirkulationen ml polariteterne og sjæleven og hvis Oliver ikke havde været det menneske han er, den nærværende kærlighedsenergi havde jeg nok ikke lukket op for det nu idag og hvem ved måske engang i fremtiden. Jeg så et billed af min mor, min egen gen -fødsels, kunne jeg mærke. Det lyder måske skørt, men det var sådan det var. Jeg fik givet slip på sorgen over min mor ikke kunne lide mig og hendes negativitet overfor mig. Den anden store følelse, var et stort færdselsulykke, hvor der kom en stor lastbil og kørte ind i hele min familie. Jeg kunne mærke angsten, fastlåstheden inde i bilen, blev ligesom sat fri fra min chok og traume oplevelse, som sad i min sjæl, hjerte og kropspanser. Jeg er meget dybt taknemmelig over, at Oliver var/er der med mig og for mig. Kærligst fra mig den indsigtsfulde kvinde <3" ”
Meget glad kvinde
“ “Jeg tillod at give slip og mærker fred og afslappethed, frihed, glæde og næsten englevinger. Jeg lyttede til Oliver’ s fantastiske musik og kastede mine tanker til musikken. Jeg var ikke så meget opmærksom på Oliver’ s hænder var denne gang. Jeg mærkede Oliver var der for mig, og derfor turde jeg give mere slip denne gang og Oliver flød med mig. Der var stor opmærksomhed fra Oliver ‘ s side og opmuntring, glæde og ro. Den total afslappede krop i sårbarhed, glæde og taknemmelighed i tåre fra en meget glad kvinde. Jeg kommer helt sikkert tilbage til Oliver og ønsker mig 10 behandlingsforløb og fordybelse <3" ”
Modig og kraftfuld smuk gudinde
“ “Da jeg trådte ud af olivers dør og hen til min bil var jeg nærmest bare salig og høj. På den gode måde, jeg mærkede jordforbindelsen klart og det er vigtigt for mig og mærke efter hvordan jeg havde det. Så det ved jeg jeg havde. Jeg havde en aftale med nogle veninder som jeg egentlig ikke havde lyst til efter denne omgang jeg lige havde været igennem, meeeeennnnn det kunne jeg ikke rigtig nænne og aflyse selvom jeg vidste at det skulle jeg havde gjort. Det gik så også meget godt vi ses kun 4 gange årligt og updater hinanden og det første jeg sagde til dem var…. Jeg er ved og blive skilt…. hvilket jeg også var men havde godt 3 til 4 måneder gået med det for mig selv og min nærmeste veninde….. Efter jeg havde spist min mad kunne jeg godt mærke at nu var jeg fyldt op med alt muligt som jeg ikke havde lyst til så jeg begyndte og bryde op. Jeg havde parkering til 21’47 og klokken nærmede sig halv ti. Jeg ville spørge efter min regning og der gik alligevel 3 kvarter før jeg stod ude ved min bil med en bøde i forruden…. Jeg tror ikke på straf men det her var virkelig vink med vognstang…. SÅ DET ER SIDSTE GANG JEG IKKE LYTTER TIL MIG SELV….! Da jeg kom hjem havde jeg fået en mail fra statsforvaltningen om at seperationspapirerene ikke var godkent…. Jeg fløj ind på nettet og undersøgt straks hvad i alverden der var gået galt….. Det fik jeg ikke noget ud af jeg måtte sende papir Nye papir ind om seperation. Næste formiddag gik med det og jeg sendte nu anmodning om skilsmisse istedet for det kan klares over nemid. og det kunne jeg ligeså godt for jeg var afklaret. Jeg sendte anmodning om skilsmisse til statsforvaltningen til min mand og ringede til ham for at fortælle det….. Jeg havde desværre skrevet forkert cpr på min mand så de kom retur igen….. 3 gang er lykkens gang og jeg sendte dem ind samme aften og så kom der ellers skred i sagerne…. Der er ingen tvivl om at jeg fik en power af den anden verden efter jeg har været hos Oliver’s behandling, og generobrede min livskraft. Da jeg fik kviteringen fra statsamtet at nu havde min mand også skrevet under begyndte der en hav af skyld og følelsen af rodløshed, indentiteten at smuldre… og inde bag alt dette sad jeg og kikkede på min fremtid med lidt vemod og alligevel en drivkraft af at det her det klarer jeg også. Og det gør jeg…. Nu når vi er blevet skilt… så snakker vi sammen laver planer med vores børn og taler om alt det usagte og grimme ved en skilsmisse…. At jeg skulle blive skilt før vi kunne det er jeg selvfølgelig ikke stolt af, men jeg er fri og glad og jeg fik modet til og gøre det ved 1. behandling hos Oliver… og nu skal jeg bare fortsætte hos Oliver og blive endnu mere virkelig fri, og jeg har ikke fortrudt. Jeg vender gladeligt tilbage til Oliver og kan kun varmt ANBEFALE det til JER ALLE… det er jo dejligt og få det frisket op at jeg har gjort alt dette…. En endnu mere modig og kraftfuld smuk gudinde <3" ”
En afslappet fynbo kvinde
“ Det er min 1. Behandling! Og jeg var nervøs og bange. “Oliver er ikke farlig! Det var nok mig selv jeg var bange for! Jeg gav mig ikke lov til at fla’ uu. Jeg tror ikke jeg var klar til at være alt for åben nu, men jeg er mega træt! Jeg var heller ikke trods alt helt lukket. Min yonimassage var fin, til at sta…rte med var jeg noget lukket, spændt og det var ikke særlig rart. Det var min kontrol der tog over! Jeg tillod at trække vejret og mærke mig selv dybere ind i min yoni og dens kroge jeg ikke kendte. Jeg var oppe i mit hoved, fik begær og havde lyst… Oliver er god til at lade mig være den jeg er, intet skal laves om, men mindede mig om at jeg skulle trække vejret dybere ned i min mave og tillade at cirkulere og gennemstrømme alt det der måtte komme og turde møde mig selv i de fortabte områder og følelser i min krop som blev reaktiveret fra min livshistorie. Oliver er dygtig, klog, faglig velfunderet, sensitiv, opmærksom og vi har alle brug for ham, for at hele os selv og blive mere hel. Det er kun toppen af isbjerget for mig, jeg kommer helt sikkert igen, for at gå i et længere behandlingsforløb, for det tager tid at komme ned i skidtet og hele det, det kan ikke lade sig gøre på en session! En afslappet fynbo kvinde, som har haft en positiv oplevelse <3” ”
Annette Kristina Nielsen
“ “Det føltes rigtig dejligt og var helt nede i min åndedræt. Jeg synes jeg har drømt, jeg føler jeg har været dybt nede og samtidig været opmærksom på mit åndedræt. Jeg synes det har været en slags hypnotisk tilstand dybt inde mig selv. Yonimassagen var dejlig, jeg t…illod at møde mig selv dybere ind i min yoni. Min krop rystede stille og roligt til at starte med og senere mere intens. Når jeg kommer dybt ned i mine fortrængte følelser, blokeringer og spændinger, så begynder jeg at ryste, så alt fortid kommer til overfladen. Jeg har virkelig nydt Oliver’s behandling i dag! Oliver’s behandlinger virker fordi han er dybt engageret og dedikeret og opmærksom på mit åndedræt og jeg nyder meget alle steder på kroppen bliver kærligt taget sig af. I dag har det været en kropslig oplevelsesorienteret rejse, til en yderst kropsbevidsthed. Jeg er dybt fascineret af, hvordan Oliver kan hjælpe mig med at komme ned i min forglemte krop, som jeg stille og roligt generobre de fortabte områder på min intelligente krop. Jeg er også glad for at Oliver spejler mit dybe åndedræt og husker mig på det. Den afslappende og godt tilpas Annette Kristina Nielsen <3” ”
kvinden M
“ Det er min 1. Behandling! “Mine forventninger blev stillet hos Oliver som behandler. Alt det jeg har læst om Oliver som tantramassage behandler og har hørt fra mine veninder som også har fået behandlinger, svare overens med virkeligheden. Jeg oplevede ro, nærvær, “kom som du er”, vær den du er følelsen af velkomst hos Oliver …som behandler. Jeg oplevede spændinger og der var ingen grænseoverskridelse – jeg blev mødt med mine grænser og Oliver er professionel! Jeg græd nogle gange under hele processen og jeg tror jeg kom i kontakt med, at jeg blev holdt nede eller tilbage i min kraft, da jeg var lille blev min historie reaktiveret til overfladen på kroppen så tårnene trillede ned ad kinden – jeg blev holdt om, og det var vigtigt at Oliver har tid og er ægte omkring mig, så gik sorgen hurtigt over, det var jeg overrasket over. Jeg følte at jeg gav Oliver plads til at komme dybere og dybere ind i min yoni. Jeg oplevede en stor frihed af min egen guddommelighed af altet. Jeg følte mig mødt af mig selv, af en kærlig, ren støtte, og intention af Oliver som dedikeret behandler. Jeg kom i kontakt med min indre barn tema, billedet var i køkkenet, et håbløs kaos hjem, det aktiverede tårerne. Jeg blev mødt med skam i mit indrebarndomshjem tema, omkring min seksuelle grundfølelse. Jeg blev mødt af Oliver som er helt nede på jorden med hjertet på rette sted og han er en yderst en flink fyr. Hele vejen rundt var det en god oplevelse! Og det bliver ikke den sidste gang jeg kommer til Oliver’s behandlinger. Jeg vil hurtig finde nogle veninder og gå sammen om et fleksibelt tantramassage klippekort til 10. gange. Jeg er lidt høj lige nu – fuld tilfredshed af kvinden M <3“ ”
Den let svævende og tilfredse kvinde
“ “I dag kom jeg i kontakt med min autentiske jeg, der kom også noget sårbart frem end de andre forrige to gange. Jeg var ikke styret af mit begær som jeg plejer, lod min livskraft fylde endnu mere i hele min krop og cirkulere den rundt istedet for at få en udløsning et lokalt sted, som jeg kender. Jeg gav slip på nogle ting, så det sitrede i hele min krop og lod bølgerne strømme gennem min krop. Det gjorde ondt i min yoni, og jeg gav slip på mine indre spændinger stille og roligt i takt med processen, lod jeg Oliver komme dybere og dybere og frigøre/heale mine muskel spændinger som begrænser mig fra en dybere og tidligere traume. Noget af den autentiske jeg kom frem i dag i mine seksuelleenergier. Jeg lukkede en smule mere og mere op til min guddommelighed og yndefuldhed. Jeg smeltede sammen med Oliver og ønskede ikke at give slip og bare være i healingen. Jeg synes Oliver som behandler har været meget opmærksom på hvor jeg hele tiden er, han skaber tryghed, tillid og et kærligt og blidt rum, som jeg aldrig har mærket før. Jeg synes Oliver er yderst professionel og dygtig. Jeg er så let i kroppen og det føles fantastisk at være i, ville ønske jeg kunne give mig det hverdag, den følelse af indre velvære. Den let svævende og tilfredse kvinde <3” ”
Anette Milbo
“ “Jeg havde det godt, da jeg kom og følte mig fri, lettere efter behandlingen og meget brugt. Jeg kunne mærke at jeg ikke var så låst i min mave, og det gjorde ikke ondt under ribbenene. Jeg føler en blokering lige ved mellem gulvet ved livmoderen og ved lænden, vil ikke give slip. Jeg synes …jeg giver mere og mere slip, og der er kommet er hul ind til mit hjerte (det troede jeg aldrig selv på) og lagde mærke til hvor dejligt min krop har det, når jeg slapper af og smider kontrollen og giver Oliver lov og tilladelse til at komme endnu dybere ned under mine kropspansringer, seksuelle blokeringer og muskelspændninger. Oliver flød ind i mig, så det flød som en enhed, det var beroligende og rart. Det gav mig mere styrke til at give slip. Og jeg synes vi er kommet langt, kan nu være i åndedrættet. Nu begynder jeg tro på at give slip for alle de blokeringer, jeg kan mærke jeg får det bedre fra gang til gang og jeg har et håb. Det tager tid at opbygge en tryg relation med stor tillid med en klient og behandler/terapeut forhold, når det er der, så begynder tilladelse til healingen gennem alle lagene ved Oliver’s livsmagiske energi, hænder, tilstedeværelse og hans ubetinget kærlighedsenergi i rummet med ham til menneskeheden. En træt og afslappet Anette Milbo <3” ”
Anette
“ “Idag gav jeg mig lov til at være sårbar og ubeskyttet hos Oliver, da jeg holder utrolig meget på mig selv i selv kontrol. Jeg gav mig selv lov til at give slip mine blokeringer på kroppen, maven, yoni og hjertet. Jeg lagde mærke til, hvor der ikke er følelsesløse steder på min krop. Jeg gav mig selv lov til at ikke være den stærke. Og lige nu er jeg fuldstændig smadret, træt og blå. Jeg er hel tom på en god måde, der skete mange ting. Jeg gav lov til at det der skulle komme, skal gennemstrømme igennem mig, som jeg ikke har tilladt før nu. Det kom helt bag på mig, at i en øvelse i gestaltterapi, at det ikke skulle ret meget til at jeg brød sammen i forhold til mit møde med min far. Jeg kan ikke lave om på min fortid og få det sagt til min far og komme videre. Jeg synes det har rykket rigtig meget idag, det var ligesom Oliver smeltede ind i mig i min krop og yoni. Jeg kunne mærke en sten i mit hjerte, hvor det stille og roligt faldt fra hjertet. Jeg følte ligesom om at min hårde panser side ikke lige pludselig eksisterede. Jeg føler at jeg ser og føles anderledes NU inden jeg går ud af døren hos Oliver er mere blød. Oliver har gjort et fantastisk stykke arbejde i sagens tjeneste og elegant mærker mig og er hele opmærksom på min proces og udvikling som kroppen giver slip på og kalder på. Det er en fantastisk evne Oliver har som behandlér, total nærværende, empatisk, blid, ømhed og det føles trygt og har så meget tillid til ham. Og han er der bare for hele mig, større gave kan jeg ikke give mig selv i selvkærlighed. Jeg kan kun anbefale at give dig selv den gave i et længere forløb på 5 eller 10 gange hos Oliver, for det tager tid og jeg er ikke færdig endnu, er på vej, men er kommet dybere og tættere på mig. Den blødere og mere fleksible Anette fra sit hjerte <3“ ”
Den sårbare, glade og tændte
“ “Jeg har 300 % tillid til Oliver og det plejer jeg ikke at have overfor fremmede. Jeg tillod mig selv at komme meget mere ned i min krop idag, og tog min begær følelser denne gang væk fra et lokalt område, som jeg lært at udløse i mit liv på den maskuline måde, til at gennemstrømme og cirkulere det ud i hele kroppen og op mod hjertet, men der er langt vej endnu og jeg kan mærke en forskel idag. Jeg kunne bedre fordele mine følelser rundt i min krop. Det var som at være i himlen, ubeskriveligt dejligt at være i Oliver’s kærlighed, nænsomhed, nærvær, tydelighed og blidhed. Jeg mærker en tiltrækning til Oliver i symbolikken, den kærlighed han står for, hans krop, og det kan være lidt turbulent, fordi de følelser og tæthed har jeg jo normalt med min partner. Øjen åbneren i mødet med mig selv og Oliver i behandlingen er at jeg skal tænke over mit eget liv, såsom hvad er kærlighed, hvordan skal kærlighed føles, og der skal virkelig arbejdes hårdt, blidt, turde gå dybere for at åbne mit hjerte. Den kærlighed jeg bliver mødt med af Oliver er en anden form/følelser er forskellig og noget andet. Jeg har lært noget andet, som et forbundet med sorg og frygt. Men jeg mærker Oliver’s store kærlighed til livet, friheden og mennesker og hans klienter, som føles ubetinget og den løfter og vækker mig! <3 Når den kærlighed vækker mig er jeg godt klar over at det kommer til at gøre ondt, fordi jeg skal til at lære at finde ud af nogle forskellige ting i mit liv, en ny selvopfattelse og væren i mit hjerte, krop, forsvarsmekanismer, følelser og i mit køn. Jeg skal gøre op med den måde jeg lever på og er i verden på også i forhold til min kæreste og vores intimitet, mine relationer, familie medlemmer. Jeg kan mærke at jeg ikke vil nøjes mere i mit liv. Og hvis jeg fortsætter i det nuværende trygge og sikker liv med alt det, det indebære så bliver jeg ikke lykkelig, jeg bliver trist, endnu mere lukket ned, ensomheds følelse, begrænsede seksualitet/begær og porno energier og forladtheds følelse og jeg har svært ved at give slip på min kontrol og bare tage imod mig selv i min fulde livskraft, livsglæde, sanselighed, yndefuldhed, og min indre smukke gudinde. Oliver som behandler har gjort et stort stykke arbejde sammen med mig idag. Den sårbare, glade, tændte, jeg er det hele lige nu, kvinde <3“ ”
Mere afklaret kvinde
“ “Jeg blev aktiveret og fornemmelsen for min onkel kom frem, da Oliver behandlede i mave regionen. Og det gik op for mig, at jeg savnede ham og han betød alt dengang. Jeg slappede af ligeså snart kom alle følel…serne op, længslen og savnet. Min onkel var den eneste jeg havde elsket ubetinget. Selvom han havde gjort overgreb på mig som lille og op til teenage alderen. Jeg stoppede det. Det er længslen der gør at jeg gør de ubevidste og uhensigtsmæssige mønstre med mænd, for det er forbundet med skyld og skam og det er et tabu i vores samfund. Det er utrolig rart at Oliver som behandler koncentrerede omkring min mave region denne gang. For mig handler min mave om sult – og at jeg ikke har accepteret den, er flov over den – spiseforstyrrelsen. Ligeså snart jeg mærkede accepten af Oliver og mig selv, kunne jeg slappe af og turde være i kontakt med det der kom, som er de forbudte følelser. Dybt inde i min yoni, der var en følelse af accept af min kropslighed og fik lysten til livet igen og turde tillade mig de seksuelle energier rundt i kroppen. Oliver’s udvendige dearmering, åbnede og vækkede mig til live igen, da jeg har været lukket ned et stykke tid. Jeg mærkede Oliver idag, fordi jeg tillod at mærke mig selv og kunne følge med og det jeg i virkeligheden trængte mest til, det var som kom idag, som Oliver tunede ind på. Føler mig lidt mere afklaret kvinde <3” ”
Kvinden som er under videre udvikling
“ “Jeg havde en følelse af at gå med, men det tog lidt tid for mig, og mit sind er for meget med. Det er første gang jeg modtager en tantramassage behandling og det var en wauuuw god aha oplevelse i blidhed og kærlighed. Det var en wake up Call og tankevækkende, istedet for at det hele skal være hårdt. Oliver rummer den nænsomhed, nærvær og blidhed, jeg smeltede mere hen og kunne give slip på forsvarsmekanismerne. Lige pludselig dukkede min far op som var fraværende – landmanden som var ude i marken og ikke var nærværende, mens jeg lå på maven. Jeg kunne ikke mærke mig selv og havde brug for hjælp – jeg fik hjælp af Oliver. Smerten i min yoni, handler om at jeg har brugt mig selv uhensigtsmæssigt. Jeg vil gerne have min livskraft tilbage som teenager , som jeg havde lukket ned. Jeg mærker liv i mit underliv, hofte, hale områder. Oliver er utrolig professionel og jeg følte mig trygt i Oliver’s nærvær. Jeg har en wauw fornemmelse, at Oliver og jeg kan være så tætte og at gå ind i det rum med et andet menneske var en stor og øjen åbende oplevelse. Kvinden som er under videre udvikling <3” ”
Anonym kvinde
“ “Det er min første gang hos Oliver, men har fået to andre tantramassage behandlinger andre steder. Jeg føler en klarhed, at jeg blev mere og mere et med mig selv. Jeg føler mig vasket REN! Oliver er utrolig opmærksom, omsorgsfuld, nærværende, meget givende, rolig som behandler. Jeg har fået åbenhed, mere opmærksomhed på min egen udviklingsproces. Jeg er blevet mere bevidst om min sanselighed end antaget for mig. Jeg fik følelsen fredfyldthed inde i mig. Det snurrede helt vildt i kroppen og på fingerspidserne. Den mere klare kvinde, nu er jeg klar til at gå i byen med mine veninder i aften <3” ”
Afslappet kvinde
“ “Idag har jeg tilladt mig at gå ind i min ro – og til sidst mærkede jeg sorgen ud i hele min krop. Den har været kapslet indenfor og nu får jeg den ud af kroppen. Jeg har en dybt følt ro lige nu – den ro jeg skal have, som jeg altid kan tage… frem, fra min kilde. Roen stråler ud i hele kroppen og jeg kan mærke en afslappethed i min krop. Jeg slap idag tankerne, ideer det meste af tiden. Dét var rigtig dejligt. Jeg spænder rigtig meget i mit underliv og hofteområdet. Jeg er overrasket over at der er mange spændinger. Oliver som tantramassage behandler var meget nærværende og fulgte mig hele vejen i sessionen. Og han kunne mærke min krop, forløse den og kunne få mig til at sætte en lille smule lyd på min udånding. Jeg kunne ikke give mig selv lov til at sætte lyd på, så vil jeg udlevere mig selv – det er rigtig svært og grimt for mig. Jeg har skyld og skam. Jeg er i en fin proces. Det er en STOR kompliment til Oliver som krops behandler – det gjorde du godt & elegant! Dybt følt ro fra en afslappet kvinde <3" ”
En dybt taknemmelig kvinde
“ "Jeg havde ondt i mit solarplexus, dybt smerte - specielt da jeg lå på maven og det gav slip stille og roligt, når Oliver masserede. Det var en kærlig massage. Langsomt og indfølende, varmt og nærværende gjorde også at sindet slappede af. Det magtede Oliver på en elegant måde. Dybt inde i min yoni var der smerte i den venstre side, og fik løsnet op. Slap mere og mere i processen og spændingen og traumerné der løsnede sig og gav slip. Jeg oplever en tantramassage behandler som er meget dedikeret til sit fag, som giver meget medmenneskelig kærlighed. Nu går jeg herfra i godt groundet i min krop, og jeg føler der er meget mere at gøre og kun lige opdaget og kradset lige i ovérfladen i forhold til mine anspændthed og blokeringer. Tak for en god oplevelse fra en dybt taknemmelig kvinde <3" ”
Lotte
“ "Idag oplevede jeg at jeg var åben og afslappet. Jeg tillod at åbne op for min sensualitet som jeg har lukket og undertrykt i et stykke tid. Jeg har også mærket min indrekerne. Jeg havde en skøn oplevelse i min krop idag af Oliver 's blideste og ...varmeste hænder. Jeg slap den vrede jeg kom med. Jeg mærkede også at der var plads til at mærke den ensomme eksistentiel følelse jeg har. Jeg begynder at mærke at det spire i mit hjerte, ligesom en åbning og blomstring som foråret, stille og roligt. Jeg gjorde selv en stor opmærksomhed på at jeg finder mere accept til at slippe min mistro til livet, relationer og især mænd. Jeg følte jeg var åben, for den behandling Oliver tunede ind på idag på mig. Det var ligesom et symbol tilsidst behandlingen, som Oliver stod for, igennem den blidhed & nærværenhed, så turde jeg at begynde at give slip. Oliver var rigtig god til at følge min kropssprog og rejse gennem behandlings sessionen. Jeg går herfra med et lyst og åbent sind og jeg glæder mig til det der måtte komme på min vej jeg har til gode. Tak for en super lækker massage idag Oliver Kærligst Lotte <3” ”
Anette
“ “Det var været en god oplevelse og massagen var god! Det at der er fokus på den dybe vejrtrækning er simpelhen nøglen til det hele. Jeg kom vist på et drømme stadie og faldt lidt i søvn. Dejligt med den varme olie, som omslutter min krop – det er ren velvære på et højere plan og en intens proces. Dybt inde og oppe yoni, var der et ømt punkt, der var mange spændinger og det aktiverede “lad vær – ikke komme tættere på”. Det var en smerte jeg ikke ville mærke og et ubevidst forsvar og ønsker ikke at kigge på bagom liggende følelse og årsag. Det har været super behageligt at opleve Oliver i behandlingen. Jeg har tilladt mig at komme et lysår væk og komme i en anden tilstand. “At give sig hen i nuet og bare kan være lige her og nu, og alt andet kan være lige meget”. Kort sagt: tilstede værelse i nuet og være med det der er. Jeg nød de bevidste og blidestes og langsomme helende berøringer og være i nuet med bevægeligheden og gennemstrømningen. Dyb taknemmelighed fra Anette <3" ”
Anonym kvinde
“ “Tantramassage behandling hos Oliver kommer jeg ad gestaltterapeutisk vej ind og arbejde med vrede og har fra, mit indre barn, en samtale med min far, som er død. Denne samtale bringer en masse sorg, uforløste oplevelser og følelser til overfladen, som bliver sagt højt og healet. Jeg oplever gennem denne øvelse, med Olivers støttende og rummelige nærvær, at åbne for den kærlighed, der er i mig, til min far og oplever samtidig hans kærlighed og healende omsorg til mig. Mange forløsende tårer kommer ud undervejs og jeg oplever hvordan et skjold omkring ryg og skuldre bliver opløst og jeg føler mig friere og blødere. Under selve massagen oplever jeg at møde mig selv i endnu større kærlighed. Gennem Olivers blide kærlige berøringer, dybere yoni massage og omsorgsfulde nærvær, tager jeg imod mig selv, endnu dybere og ukendte kroge. Jeg mærker lyst og velvære i min krop og yoni. Jeg oplever at mit hjerte åbner sig endnu mere, som en lotus der tage imod solens lys. Tårer af førløsning strømmer og jeg føler hvordan jeg elsker endnu dybere… elsker mig, min elskede, alle, alt! Efterfølgende mærker jeg, at et beskyttede lag, som har omgivet min krop, som et skjold af porcelæn, er blevet helt tyndt og tarensperent, nærmest blødt og eftergiveligt…. Min krop føles fri og smidig, blød og fuld af velvære og kærlighed, kærlighed og kærlighed! En form for eufori, nærmest forelskelse fylder mig, lige siden behandlingen og stadig i dag, dagen efter… Kvinden som lod kærlighedsenergien flyde endnu mere frit igennem mig selv og er et med alt <3” ”
Anonym kvinde
“ “Det var ikke grænseoverskridende for mig, da Oliver alligevel nærmer sig min yoni, når han udtrykkelig har sagt, at dét gør han ikke… og det forunderlig ved kroppen er at og ja, min yoni kaldte.. åbentbart alligevel og Oliver er uhyre opmærksom og var der alligevel for mig, men det var jo også samtidig aldeles pirrende… så ja.. både grænseoverskridende og dejligt… at tillade mig at flyde med… og bare ta´ imod… Intimiteten de minutter, hvor jeg var ét med Oliver i nydelsen, var smuk, enkel, uskyldig, ren og meget dejlig… og jeg var kun i min krop… og det føltes vidunderligt. Terapien – og dét jeg gennemgår i den – er vigtigt for mig. Jeg føler virkelig, at jeg har temaer, jeg nu er ved at være parat til at kigge i øjnene … bl.a. dét, at være krænkeren… føler mig ofte meget dominerende… grænseoverskridende… styrende… ikke-lyttende… bedrevidende… og jeg hader det, når jeg er sådan…. det er meget isolerende. Jeg synes, at Oliver som organisk kropspsyterapeut studerende er kompetent… og gi´r plads… m. proff. styring… det føles godt. Og som behandler trikker det mig, at han selv er så kropslig… og er nøgen og afslappet… men når blot han er blid og gi´r mig tryghed og er nærværende… så går det. Jeg tillod mig at gå ind i følelserne omk. min far… men følte mig alligevel ret kontrollerende el. tom/kold. Jeg tillod mig at gå ind i lyset m. bare at modtage… blive nusset… og nød det… men som sagt … var også meget i mit hoved. Jeg tillod kvinde-lyset… og havde sekunder, hvor jeg elskede min krop og min kvindelighed… det var skønt. En ny følelse og selvopfattelse af at være kvinde i min krop <3" ”
Svævende og træt kvinde
“ "I dag blev jeg hårdt ramt i hjerte og mave området. Jeg bliver så frustrede over at jeg er et knude menneske uden at der skal ret meget berøring til de fortabte områder på min krop. Jeg formåede at flygte væk fra min krop og Oliver's musik tog mig ind på sporet igen. Jeg mødte tryghed, jeg føler at jeg er i gode hænder og at der ikke kan ske mig noget yderligere. Det var dejligt og jeg nød det. Oliver er en fantastisk mand og behandler, han er åben, nærværende, god til at læse min krop, åndedræt, mimik og det er ham der stiller de svære stor spørgsmål, puha jeg skal virkelig granske i min indre leksikon. Jeg synes bare det er svært at sætte ord på følelser, mentale tilstande og det er jeg ikke vant til. Jeg er en svævende og træt kvinde inden jeg går ud af døren <3" ”
En sårbar og tilfreds kvinde
“ "Jeg kom i kontakt med mine egne følelser. Det var sorg og frygt. Det var først da Oliver masserede ved mit hjerte område, så gik der noget i gang. Længsel efter noget tryghed blev aktiveret i kærlighed og omsorg. Jeg skal være mere opmærksom på hvad jeg skal indlede mig i og sætte mine grænser i dydsfunktionelle og destruktive relationer. Jeg er sårbar i mit hjerte og mave område. Jeg får lyst til at gemme mig væk fra det ukendte og fordi det er for smerteligt gå min sandhedens vej, for det er trygt og bed hvordan jeg skal overleve det med mine ubevidste overlevelsesstrategier. Jeg er fuldstændig afslappet og rolig. Det var som om det sagde kapaaaaaav inde i mig og ved ikke helt hvad det var. Men det føles godt siger mit hjerte og kroppen er fuld af god energier. Oliver var super professionel, nærværende og det har været hårdt idag at stå til ansigt med de destruktive handlemønstre jeg har og gør op til min behandling idag. Det er svært at gemme sig for Oliver, da han er meget opmærksom og læser mig tydeligt. Det er en sårbar og tilfreds kvinde, som har erkendt og fået oplyst mine skyggesider <3" ”
Annette Kristina Nielsen
“ "Jeg nød berøringen, massagen og musikken. Min hjertestemme har lyst til at åbne sig i blidhed, det gør mig rolig og funderet i mig selv. I dag har det været en dyb tilfreshed, stor varme, indre glæde, fred og ro. Det var også rart at det var en dejlig fornemmelse på min ydre yoni massage i længere tid end det plejer. Når jeg kommer fra gang til gang til Oliver bliver jeg mere og mere tryg, rolig, og uden angst, genvinder mere sikkerhed ved at kunne navigere i samfundet blandt fremmede steder og omgivelser. Jeg er også mindre stresset. Jeg blev mødt med varme, kærlighed, tryghed af Oliver. Jeg føler mig afslappet med Oliver og har ikke føle hornene ude. Jeg kan være mig selv i hans professionelle selskab og blive mødt som den jeg er. Jeg er blevet bedre til at komme ud af min komfortzone, føler mindre stress i hele taget, møder nye mennesker, muligheder, eventyr på en god måde og får øjnene op for nye ting. Takket være processen hos Oliver og fordi han er den han er. Han skal opleves! En mere sikker og uden angst og mindre depressiv. Annette Kristina Nielsen <3" ”
Suzanne
“ "Jeg er overrasket over at blive så fri som jeg er lige nu efter behandling sessionen og har ikke nogle begrænsninger og er fyldt op af mig selv. Alt er stort, mit hjerte - ALT! Jeg er i en stor ro lige nu og alt andet er lige meget. Min hjerne fungere ikke lige nu, hele min krop fylder ufattelig meget og blodet bliver tykkere og tykkere lige nu og omslutter mig. Jeg tillod at åbne op og gav slip på mine pansringer og blokeringer fx. ved mit køn, hjerte, mave og skuldre. Jeg kan mærke mig på en ny måde, som inderst inde er velkendt. Jeg kan mærke hele mit underliv, yoni, som er levende, og det gjorde ondt i mit lever. Jeg har ikke prøvet før at cirkulere og gennemstrømme den seksuelle i min krop, har kun prøvet det ekstreme og hardcore sex, hvor jeg ikke kunne mærke mig selv eller min partner. Oliver var en del af mig, det var ikke unormalt. Jeg tillod en "mand" Oliver at komme tæt på mig, en forening, på en smuk måde som en kropskanal og støtte på min vej. Det er ligesom at hovedet ikke eksistere og Oliver møder mig der hvor jeg er. En meget let, centrerede Suzanne, som godt ved hvad målet er, men ved ikke hvordan jeg kommer derhen. Tak for et hjerteligt og dejligt møde Oliver, Suzanne <3" ”
EN TAKNEMMELIG KVINDE
“ "JEG OPLEVEDE ET DEJLIGT NÆRVÆR I OLIVERS MÅDE AT VÆRE TILSTEDE I SAMTALEN OG EFTERFLG. I BERØRINGEN. JEG BLEV SET OG HØRT OG MÆRKET OG FORNEMMET OG FULGT… OG DET VAR VIDUNDERLIGT. JEG KUNNE LÆNE MIG HELT TILBAGE OG BARE MODTAGE OG GÅ PÅ OPDAGELSE … SLUKKE FOR HOVEDET OG LADE MIN KROP FORTÆLLE MIG EN DYBERE OG MERE SAND HISTORIE. JEG MÆRKEDE GLÆDE VED MIN KROP OG KVINDELIGHED… AT JEG BRØD MIG OM MIN KROP... OG DENS KURVER OG FYLDE, OG AT DEN BLEV RØRT VED SOM VÆRENDE EN SMUK KROP…. OG JEG HAR ELLERS VÆRET MEGET KED AF DENS UDSEENDE I ÅREVIS… SÅ DET VAR DEJLIGT AT MÆRKE NOGET ANDET. JEG MÆRKEDE ENORM LYST OG GLÆDE VED AT MÆRKE LYST. JEG MÆRKEDE, AT DET VAR IKKE LÆNGSLEN EFTER KLIMAKS, DER FYLDTE… MEN GLÆDE/TAKNEMMELIGHED OVER AT MÆRKE LYST I HVER EN CELLE AF KROPPEN. JEG VAR FREDFYLDT EFTERFLG… OG LYKKELIG… AFSLAPPET…. OG IKKE PIRRELIG (SOM JEG PLEJER), NÅR JEG IKKE OPNÅ´R ORGASME. JEG MÆRKEDE ENORM GLÆDE VED AT BLIVE AET… ”BÅRET”… VÆRDSAT…. OG HAR STADIG DEN FØLELSE I KROPEN… HER 2 DAGE SENERE. TAK, OLIVER… FORDI DU STILLER DIG TIL RÅDIGHED SOM MED-VANDRER I MIT LIV… OG SOM MED-ARBEJDER PÅ GLÆDEN… DU GØR EN VIGTIG FORSKEL FOR MIG, OG JEG ER DIG DYBT TAKNEMMELIG. FRA EN TAKNEMMELIG KVINDE" ”
Margrethe
“ "Det var så dejligt at være i gode hænder som Oliver' s. Her kan jeg bare slappe af og være den jeg er inderst inde. Jeg var mere i samspil med mig selv i dag med åndedrættet og lyden ud af munden. Jeg prøvede ikke at være i hovedet og åndedrættet var en stor hjælp til at komme ned i kroppen. Mine tårer trillede ved yonimassagen og jeg blev aktiveret af undertykkelse, uvished, egoisme af fortiden, at jeg har haft sex med mænd som jeg alligevel ikke havde lyst, overgreb og forsøg på voldtægt på en ferie. Det var okay, at være i med Oliver's nærvær og tilstedeværelse, og det var tid til mig og at nogen gider at vente på mig for min skyld, jeg nød det bare og tog imod mig selv. I dag var det lettere at være i sammen med Oliver og jeg havde mindre indre modstand og kontrol i mig. Den lettede og mere åbne Margrethe <3 Oliver tak fordi du den du er og gør en stor forskel <3" ”
En træt, afslappet og taknemmelig kvinde
“ "Det vat helt fantastisk at modtage en tantramassage behandling fra Oliver. Jeg følte mig helt afslappet, fredfyldthed. Det var skønt, lækkert og rart. Jeg mødte min indrebárn pige på 2 år i behandlingen. Det var svært og forsvarsløst, åbent, nysgerrig, beskyttende, uvidende og svag samtidig. Jeg var total frit i min afslappethed og min yonimassage, var spændende, pirrende, uden at være seksuelt, at der en der gider at bruge så meget tid på mig og min yoni i ca 45 - 60 min. Det var luksus, og en følelsesmæssig taknemmelighed. Jeg slappede mere af. Og min mave i dag blev også mere afslappet og fleksibelt. En træt, afslappet og taknemmelig kvinde <3" ”
Fra en gladere kvinde
“ “Tantramassage… spændende – og bestemt anbefalelsesværdigt, hvis du vil arbejde med dig selv og din udvikling her i livet. Min oplevelse er, at Oliver med sin ro, viden og evner formår at skabe tillid og tryghed. Både samtalen og massagen forgår under afslappede former. Oliver har en indbygget fornemmelse for kroppen – hvad den er parat til, hvor der er ting at arbejde med og hvad der kan gives slip på. Nænsomt, roligt, professionelt og omsorgsfuldt. Min session hos Oliver medførte en oplevelse af, at jeg var helt nede i min krop, jeg var fuldstændig i nuet, jeg var simpelthen bare. Sjældent har jeg været så afslappet. En fantastisk følelse, hvor jeg fuldt ud hvilede i mig selv, var i mig selv – uden forstyrrende tanker og uden behov for at tale – fredfyldt og rolig. Det var en skøn følelse og en virkelig god og ny oplevelse for mig, for jeg er et menneske der altid har mange bolde i luften, jeg kan ikke altid finde ud af bruge bremsen i forhold til fart og tanker og det at drage omsorg for mig selv…… så oplevelsen var særdeles berigende og lærerig. Følelsen af ro og indre fred var virkelig hjertelig velkommen hos mig. Oliver startede også ved denne session med at skabe rammen i dialog med mig – en behagelig afklaring af, hvad jeg forventede og ønskede – jeg blev blidt guidet til at sætte mål og ønsker for mig selv op. Og ja, vi kom langt – for mit emne denne dag var netop ro, fred og bare ”at være”. Under massagen oplevede jeg der skete rigtig meget. Ydre og indre spændinger blev løsnet, tidligere oplevelser i livet passerede tankemæssigt forbi på en forløsende måde – Olivers hænder og krop var hele tiden på rette sted til rette tid. Olivers opmærksomhed og fokus på mit åndedræt hvilede over det hele. Et brusende begær, en oplevelser af et begyndende vulkanudbrud, blev roligt, roligt omformet til energi. En strømmende energi der nærmest kan betegnes som harmonisk balancegivende i kroppen. Og den balance – den er værd at stræbe efter! Jeg betragter sessionen hos Oliver som en god og berigende investering i mig selv – og jeg kan allerede nu slå fast, at det er en god investering. Mine fremtidige sessioner hos Oliver har sat positive spor i min hverdag, blandt andet i form af bevidsthed omkring den vigtige og energivende vejrtrækning og et livsbekræftende fokus på fred og ro som fundament for virkelig at være tilstede i nuet. Fra en gladere kvinde <3" ”
En nysgerrig og sulten kvinde
“ "Jeg opdagede at jeg ikke turde møde mig selv, så det var skræmmende og en øjenåbner. Jeg er bange for at møde mig selv på et dybere plan og er det stadigvæk. Jeg er bange for at være friere end jeg er nu, møde min seksualitet, følelser og spændinger som også er del af mig. I dag til behandlingen kom der en større klarhed over mig, at jeg er KLAR til at møde mig selv. Jeg har fået en større bevidsthed og klarhed over mine egne reaktioner, adfærds og familiehandlemønstre fra min livshistorie. Den lille indrebarn græd pga. Skyld og skam som er propper ind i mig dengang - det lille barn sagde; tag dig af mig agtigt og oplys mig. Min yoni massage, der var lidt modstand på at åbne op eller gå dybere ind hvor jeg pansre mig, fordi jeg er bange for at blive friere end jeg er idag. Mit hjerte vil ha mere og den vi, hjertelig gerne åbne sig mere, og ha mere lyst til mig selv, turde åbne mere op for følelserne og kommunikationen omkring det og de relationer det indebære. Jeg er en nysgerrig og sulten kvinde/MIG der går herfra <3" ”
En glad og optimistisk kvinde
“ "I dag gav jeg slip og det var 4 mdr siden jeg var hos Oliver. Indtil da har jeg haft en skade i tanden, var blevet depressiv og dulmede mig selv. Jeg gav slip i mine tanker, og lod mig være i den kærlige energi sammen med Oliver. Jeg tillod at mærke mig selv og hvor der ikke blev aktiveret skyld og skam. Gav også slip på alle mine deller, ar og kropslige former. Jeg mærkede min egen lyst, uden modstand, det var dejligt! Min venstre lysken blev mere og mere fleksibel og gav efter. Jeg er blevet mere rolig, trygt og har tillid ved Oliver. Og lige nu føler jeg mig ikke ked af det mere (da jeg kom og på vej til Oliver) og mindre spændt i min krop og er afslappet. Inden jeg kom havde jeg tankerne, at jeg ikke kunne holde mit arbejde ud, og nu bagefter behandlingen er jeg mere optimistisk. Det er super dejligt at være i Oliver's nærvær, kærlighed og kyndige og magiske hænder. Jeg bliver i godt humør af det og bliver smittet af det. Oliver brænder så meget for sit fag og er super dygtig og det ses tydeligt at han er født til at hjælpe os andre til at blive mere friere og bevægelig i vores kredsløb i vores kropssystem. Det er utroligt at Oliver kan vende mit humør, syn og glæde, livskraft i min krop på en enkelt behandling, hvor jeg kan gå hos andre behandlere flere gange hvor intet sker. En glad og optimistisk kvinde <3" ”
Anonym kvinde
“ Det er min 1. gang tantramassage behandling hos Oliver <3 "Det er helt nyt for mig at modtage sådan en behandling. Der skulle ske noget nyt for mig, som kunne komme dybere ned i mig, og lade det komme op til overfladen og lade mig se hvad det handler om. Jeg tillod mig at gennemstrømme og cirkulere mine følelser, sansninger, seksuel energi og sitrende vibrationer i gennem min krop. Jeg fandt ud af at det var dejligt i min krop. Det var en varm dejlig følelse af livsglæde. Jeg fandt også ud af at det ikke handlede om sex, jeg tillod at møde mig selv for første gang i mit liv på denne her skønne og hjertelig indre sansninger og varme måde i mine spændinger, blokeringer, kontrol og var også afslappet. Jeg synes Oliver er en sød, lyttende, hjertelig varm, nærværende behandler, professionel behandler. Jeg er meget mere rolig nu, men inden da jeg kom var jeg mega nervøs - var ved at aflyse og bare komme med pengene og aflevere dem og uden behandling og gå hjem igen. Men det gjorde jeg heldigvis ikke, for der er en større grund til at jeg skulle møde min egen modstand og Oliver på min vej som skulle hjælpe mig videre på vej, til et friere flow i min krop og sundere livs mønstre fremadrettet. Jeg føler mig rigtig glad og en befriet kvinde inden jeg går ud af døren <3" ”
Helle
“ Det er min 1. gang tantramassage behandling hos Oliver <3 “Jeg er i en følelsesmæssige tilstand – hvor kroppen smiler og der er ro. Kroppen siger “YES!” – jeg har en sitrende følelse og gennemstrømning og cirkulation i min krop. Yoni massagen var speciel, at jeg kunne slappe og afspænde så meget af, tillod at jeg blev så afslappet og blev aktiveret i, at min mand, hvad skulle han dernede, det føles som at man skal præstere – og det er meget rart at opdage at det også kan være anderledes og kan udvikles og udvides min seksuelle præferencer/udforske det med en anden mand i fremtiden. Jeg gav slip, på at give mig den nydelse, turde mærke hvor attraktiv jeg er, lækker, dejlige og lækre kvindelige og feminine og yndefuld former jeg har. Der var en enorm kraft i starten når da Oliver lagde hånden på min hara chakra. Det var en enorm varm energi, det var behageligt og rart. Jeg tillod mig at mærke efter og modtage mig selv uden at tænke på hvad der sker nu. At mærke sine følelser og grunding og føle sig flyvende. Det føles stærkt hele sessionen. Jeg blev mødt kærligt, varmt, med opmærksomhed, hengivenhed, nærværende, tryghed, tillid, lyttende af Oliver som behandler. Oliver er et behageligt menneske, har hjertet på rette sted, og god mission Oliver har startet! <3 En meget mere selvsikkert kvinde og vil være i mig selv meget mere fremover, det bliver tydeligere i den her form for behandling. Vi ses absolut igen, Helle <3" ”
Mirva Tekpreet Kaur
“ Det er min 1. gang tantramassage behandling hos Oliver <3 "Jeg synes jeg tillod det hele, havde ikke brug for at holde noget tilbage. På et tidspunkt kunne jeg ikke mærke min livslyst, da jeg har tiltrukket en nuværende partner, som jeg tillader at overføre sin energi ind i mit system og begrænser mig og min livslyst og livskraft. Sessionen og processen er IKKE seksuelt på den måde. Jeg tror jeg har evnen til at give slip hurtigere og går videre og nu er jeg der hvor jeg mærker det og giver slip. Mit sind driller og spiller et pus og siger " livet er ikke et sted med smil - du skal kæmpe dig i dette liv". Jeg behøver ikke ikke at kæmpe, og min mentale er min stærkeste udfordring - jeg skal ikke analysere det hele - let it go. Det føltes meget naturligt det hele i denne session hos Oliver, intet ego i rummet i det hele, det føles så hjemligt og det var dejligt at komme hjem. Det har været behageligt, at møde Oliver, jeg har meget tillid til Oliver. Oliver er i kontakt med sig selv, ikke hans personlighed, men hans sjæl og ånd. Det var en forfriskende måde at modtage en yonimassage på. Det var forbundet med så meget smerte, det har INTET med Oliver at gøre, jeg blev idet og mærkede efter hvad det handlede om. Jeg græd, og tårerne væltede ud. Det hele starter og slutter med mig selv, og jeg kunne mærke Oliver's vilje til at hjælpe og det føles som en stor gave. Jeg har det godt og føler mig lettet inden jeg går ud af døren. Kærlighed og på gensyn Mirva Tekpreet Kaur <3" ”
Den taknemmelig kvinde
“ Det er min første behandling hos Oliver. “I dag har jeg tilladt at være i nuet – min blufærdighed kom op til overfladen og det gav nogle jag i min krop under behandlingen. Især i min yonimassage (ubehageligt). Det havde ikke noget med Oliver at gøre, min livshistorie blev aktiveret. Jeg har været ude for et voldsomt voldtægt for nogle år siden. En mand overladt mig bagfra og den anden havde en kniv og jeg gjorde hvad de vil have mig til. Jeg blev gravid, fik en abort, samt svampe angreb og kunne ikke gå forbi jeg faldt hårdt på mine knæ og lå i sofaen/sengen – det var en hæslig tid. Politiet vil ikke tage sagen – jeg sad i badet med tøj på i en hel weekend på grund af chok og jeg vidste ikke hvad der var sket. Jeg fik ikke psykolog hjælp, fordi der var gået 14 dage. Erstatning af mit tøj kunne jeg heller ikke ansøge, fordi der var gået mere end 72 timer. Det har været en hård proces for den krop fra dengang og til i dag. Jeg blev mødt med respekt, varme, kærlighed, nærvær, tryghed og tillid. Det er jeg ikke vant til med en “fremmed mand – Oliver som behandler”, jeg har det rart og afslappet inden jeg går ud herfra. Jeg kommer helt sikkert igen til en dybere og mere helbredende proces i et længere tantramassage/kropsterapi behandlinger hos Oliver. Glæder mig til at Oliver kan hjælpe mig med at kunne være i min krop og rumme, acceptere mine undertrykte følelser, samt når jeg er klar og tillader at give slip og føle mig friere i min kropsstruktur og attitude i min ubevidste og fastlåste forsvarsmekanismer. Hjertelig tak Oliver fra den taknemmelig kvinde <3" ”
Anonym kvinde
“ “Jeg synes det var nyt for mig at få sådan en anderledes behandling hos Oliver. Jeg er positiv overrasket det med energierne gennemstrømmer og cirkulere rundt i kroppen. I starten var den i overkroppen og senere ned i midterkroppen og tilsidst nederst ved benene. Jeg blev mødt med stor kærlighed af Oliver, jeg var tryg og intet utryg ved Oliver’s behandling. Det handler også om min egen indstilling. Jeg følte mig favnet og det er vigtigt i en behandling uanset hvilken slags. Det jeg synes var rart var, at komme ned i kroppen ide forskellige lag – jeg græd og tårerne trillede ( blev aktiveret i irritation, vrede på min mor og mand ), især i min dybere yonimassage. Der nogle ting der slap i min krop. Jeg er en utrolig fredfyldt, afslappet, tryg kvinde ved det jeg har tilladt mig selv i behandlingen. Jeg har udvidet min horisont og stoler endnu mere på intuition. <3" ”
Groundet kvinde
“ I dag var det en øvelse i at være kun i nuet og ikke ha at det skulle et bestemt sted hen. At imod og tillade mig selv, der hvor Oliver var, jeg har svært ved at give slip og mærke min egen lyst. Det kommer ikke overbrusende. Jeg blev forbundet med Oliver i sidste del af behandlingen. Jeg er i en fase i at give slip på kontrol, mine spændinger, blokeringer og der sker mange smukke ting og jeg er dybt taknemmelig. Det tog lidt tid at komme ned i kroppen, fordi jeg er i mit hoved – jeg var splittet mellem krop og hoved. Jeg har lyst til at udforske min lyst og med i kommunikationen i behandlingen. Jeg synes jeg har det væsentlig dejligt, groundet kvinde, der har ro og sitren i kroppen, fordi jeg har tilladt lyst i kroppen. <3" ”